Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 07-15-08, 12:51 AM   #26
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
http://www.weather.gov.hk/gts/equake/neqpress_c.htm#
依兩日東南亞都有

舊 07-15-08, 01:25 PM   #27
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
唔係呀...真係有???
我地時真係要唔返工..???><

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 02:08 PM   #28
吸血伯爵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
如果8.1級死數千人,姐係發生係D荒山野嶺(或者近海)
吸血伯爵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 05:06 PM   #29
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 吸血伯爵 查看文章
如果8.1級死數千人,姐係發生係D荒山野嶺(或者近海)
睇日本沉沒, 每次震死人都係以百萬做單位

舊 07-15-08, 09:30 PM   #30
GuGu

註冊日期: Sep 2005
剩番3日開彩票
中左都唔知開唔開心xd
GuGu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 05:06 PM   #31
S M SHUN
Junior Member

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDsmshun
XBox Live Gamertagsmshun
上網SEARCH過, 佢預言07年果D都冇發生喎...........
S M SHUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 05:28 PM   #32
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: S M SHUN 查看文章
上網SEARCH過, 佢預言07年果D都冇發生喎...........
見佢係 密集式預言
之後只係將講中左既話人聽

當佢十中一都唔知信邊次好.......

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 12:48 AM   #33
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
呢D預言可信性甚底

我聽完就算
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 02:22 PM   #34
S M SHUN

明天就知佢08年的準唔準了
佢呢個係寫明確實日期成數會唔會高D呢
舊 07-17-08, 08:40 PM   #35
NoxHY
Game Master
SKE48推し♥

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDinmhrka0830
XBox Live Gamertag等人施捨...
震左未
NoxHY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 10:15 PM   #36
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Hyegun 查看文章
震左未

內陸震過..........
引用:
青 海 唐 古 拉 地 區 5.3 級 地 震
2008-07-17 HKT 09:53
青 海 唐 古 拉 地 區 發 生 5.3 級 地 震 , 暫 時 沒 有 傷 亡 報 告 。

國 家 地 震 台 網 測 定 , 地 震 在 本 港 時 間 今 早 6 時 58 分 發 生 。

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 11:32 PM   #37
Commander
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
明天就知佢08年的準唔準了
佢呢個係寫明確實日期成數會唔會高D呢
仲有問題是計佢所在的時區還是發生地的時區?
還有曆法是用陽曆、陰曆、馬雅曆........
Commander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 01:51 AM   #38
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
之前條LINK最近得呢個!

香 港 天 文 台 於 今 天 (2008 年 7 月 14 日 , 星 期 一 )
下 午 12 時 50 分 錄 得 一 次 強 烈 地 震 。

經 初 步 分 析 , 震 中 位 於 印 尼 蘇 門 答 臘 北 部 ( 北 緯
2.3 度 , 東 經 96.6 度 ) ,
即 印 尼 棉 蘭 之 西 南 偏 西 約 270 公 里 , 震 級 為 黎 克 特
制 5.5 級 。

舊 07-18-08, 12:08 PM   #39
S M SHUN

都仲未震喎~~~
舊 07-18-08, 12:49 PM   #40
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
都仲未震喎~~~
時差問題,不過都係唔震好

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 02:28 PM   #41
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
仲有12小時嘛,不要急

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 06:53 PM   #42
GuGu

註冊日期: Sep 2005
見到而家仲未震都知佢流