Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 03-07-08, 08:23 PM   #1
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
Lightbulb 古代壁畫有UFO

nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-08, 10:00 PM   #2
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
第二張點睇都係雀仔wo...
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-08, 10:05 PM   #3
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
都唔係咩野大新聞, 仲有史前 d 人住既洞穴都有好多類似 ET 既畫
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 12:01 AM   #4
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
都唔係咩野大新聞, 仲有史前 d 人住既洞穴都有好多類似 ET 既畫
賀蘭山岩畫
沒名字的?君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 03:06 AM   #5
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
水母嚟O架…
可能D古人想記錄食個咩野好食呢。

舊 03-08-08, 12:20 PM   #6
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
都唔似UFO既@@
似細菌多d>﹏<
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 02:26 PM   #7
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
水母嚟O架…
可能D古人想記錄食個咩野好食呢。
係 血滴子.................

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 12:50 PM   #8
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
即係咁多年,UFO冇咩轉變外型

舊 04-03-08, 03:01 AM   #9
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
引用:
作者: 湯米 查看文章
唔通咁多世紀來都有同一批高科技智慧生物來探訪地球?!

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-08, 11:22 PM   #10
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 湯米 查看文章
有傳說,UFO都係圓形的主因,係因為佢飛行動力,光速飛行,空間傳移(或叫空間重疊)都是靠圓形才可實行

論壇跳轉

現在的時間是 03:52 AM

手機版 | APP版