Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
電視遊戲討論版>ロックマンX アニバーサリー コレクション1+2 | Megaman X Legacy Collection | 發售中 |
知世公主 07:27 PM 07-24-18
我係188已買1+2 PS4版了
ericwpk 07:54 PM 07-24-18
input delay 好嚴重 .......................

係 delay 到令人火滾
點玩呀大佬
lineage19 08:13 PM 07-24-18
有冇人知呢家ns日版合集的x2 dl到玩到未?

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 08:13 PM 07-24-18
作者: ericwpk:
input delay 好嚴重 .......................

點玩呀大佬

Ns版?

Sent from my iPhone using Gaforum
ericwpk 08:16 PM 07-24-18
作者: lineage19:
Ns版?

P4

我試過 X1 X3 都係咁
轉番 6:4 畫面熄埋 filter 都係咁
完全玩得唔爽
知世公主 08:24 PM 07-24-18
P4

完全玩得唔爽
睇黎要等更新.一出GAME就問題多多
lineage19 08:28 PM 07-24-18
P4

完全玩得唔爽

P4都lag...?唔係呀化又要等更新.....
Btw已入ns日版合集,返去試下ns版

=========
試左下X3...真係有大約0.5秒左右的INPUT DELAY....搞咩呀CAPCOM....

反而PS的X4冇事, 睇黎出事的係SFC個模擬器
有冇買左實體版VOL 2的CHING講下5~8的表現呀??

合集個DL版VOL2要聽日先玩得...

darkvolver 10:44 PM 07-24-18
c記炒冷飯都...都係睇定少少先。

Hello MiMi 12:29 AM 07-25-18
唔係第一次
之前出手提電話版個合集又係咁
應該係emu 問題
david 12:35 AM 07-25-18
CRAPCOM嘛,名乎其實。
小昭Teddy 01:04 AM 07-25-18
本身玩呢個系列唔係勁人, 算係爆到機咁囉果隻. 對上一次玩已經係X8, PC版.
玩左個幾鐘先習慣返個玩法

點玩呀大佬
建議你買聖劍2 PS4重製黎玩, 玩完你會覺得呢隻石仔X係神game
lineage19 02:10 AM 07-25-18
作者: Hello MiMi:
唔係第一次
之前出手提電話版個合集又係咁
應該係emu 問題
作者: david:
CRAPCOM嘛,名乎其實。
好心CAPCOM搞唔掂就唔好懶叻自制個咁雞的EMU啦

學下SNK PSP個METAL SLUG合集咁, 用網上的EMU未算囉, 人地完成度高咁多
ericwpk 08:56 AM 07-25-18
尋晚玩 X1 玩到 3:00
都仲未爆到機
已經唔記得晒 d 位 同邊隻剋邊隻
好多位明明知道點跳但又好似做唔到
雖然最後係習慣番個節奏
我都唔知究竟係我反應慢定隻 game 反應慢
血之淚 09:53 AM 07-25-18
X3係超任版?
咁咪冇得睇返OP同ED
teealpha 10:14 AM 07-25-18
買咗STEAM版,琴晚要過12點先可以perload落黎……都算

隻X1真係估佢唔到,唔係用PC版亦唔係用PS版,係超任版,仲要真係直接port過黎就算……估唔到今時今日咁既硬件仲可以享受到坐礦山軌道車坐到好似識時間暫停咁……乜料呀
野良猫 10:24 AM 07-25-18
C︰「你哋係咪有啲誤會?哩隻GAME主要係俾大家「享受」番當年嘅感動,梗係要原汁原味」
charcsc2000 11:21 AM 07-25-18
作者: lineage19:
有冇人知呢家ns日版合集的x2 dl到玩到未?

應該要跟時間...7/26...
強化人間ですの~★ 11:22 AM 07-25-18
steam搵個日本帳號送禮物成功買到日版
charcsc2000 11:22 AM 07-25-18
作者: teealpha:
買咗STEAM版,琴晚要過12點先可以perload落黎……都算

隻X1真係估佢唔到,唔係用PC版亦唔係用PS版,係超任版,仲要真係直接port過黎就算……估唔到今時今日咁既硬件仲可以享受到坐礦山軌道車坐到好似識時間暫停咁……乜料呀
X1有出係PS版????
charcsc2000 11:23 AM 07-25-18
NS日版應該今日返貨...希望今日買到...
野良猫 11:35 AM 07-25-18
作者: charcsc2000:
NS日版應該今日返貨...希望今日買到...
尋日已經有啦
charcsc2000 11:36 AM 07-25-18
作者: 野良猫:
尋日已經有啦
我訂果間未有...
預計今日會買到, 到時報價比大家...
TURN-A 01:24 PM 07-25-18
想問NS版有冇DELAY情況?
由手機版發出
ビスケット 01:57 PM 07-25-18
唔係掛…俾錢買正版仲要捱delay?
好彩冇訂到,睇定啲先

ps4所謂合集其實1盒2隻碟定都係分開2盒?
小昭Teddy 01:58 PM 07-25-18
作者: ビスケット:
唔係掛…俾錢買正版仲要捱delay?
好彩冇訂到,睇定啲先

ps4所謂合集其實1盒2隻碟定都係分開2盒?
將1,2pack用個紙套pack埋一齊
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面