Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-21-16, 12:35 PM   #27676
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
-del-

此篇文章於 12-21-16 12:41 PM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 03:30 PM   #27677
seks
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDseks
大梅要8粒胆石來再臨.慘得兩粒係身.仲想係明天開局前可靈4
seks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 06:04 PM   #27678
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
依家打咪得

不過請問一下邊度見到佢素材情報

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 07:46 PM   #27679
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
今晚雖然冬至
但社畜仍然係公司OT中
希望今日盡量做多D
聽日OT唔駛咁耐
可以早D參戰最終決戰

舊 12-21-16, 08:18 PM   #27680
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

電台節目中....

名言「引けば出る、出るまで引く」

「出る人は引いてる」そりゃね、回さなければ確率はゼロだからね……

舊 12-21-16, 08:33 PM   #27681
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: GN00508771 查看文章
依家打咪得

不過請問一下邊度見到佢素材情報
https://www9.atwiki.jp/f_go/pages/1567.html
不過而家先得2粒要打夠6粒
除非佢極之歐洲
如果唔係我覺得佢應該會打到失神

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 08:45 PM   #27682
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
https://www9.atwiki.jp/f_go/pages/1567.html
除非佢極之歐洲
靈四還好,升技先係一個地獄,升到4技後我已經選擇放棄

舊 12-21-16, 08:50 PM   #27683
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
我已經預見到明天大家為左梅林戰到屍橫遍野,然後過多1星期多後. . . . .福袋就出現了

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 08:53 PM   #27684
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
除非佢極之歐洲
呀....大梅

見到梅字以為梅林.....冇得救啦我

一條氣跌左3舊...好難跌?

舊 12-21-16, 09:01 PM   #27685
蒼穹的天空
Insane Gamer

引用:
呀....大梅

難跌, 我平均2氣先一件
依家差心臟先可以升到技9
----------------
梅林集氣先

舊 12-21-16, 09:12 PM   #27686
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
盡哂力咁打應該都剩係過到第6章,第7章應該唔夠時間

舊 12-21-16, 09:29 PM   #27687
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
呀....大梅

3行氣都無一舊(憤慨)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 10:10 PM   #27688
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: Sar8 查看文章
好肝臟,不爆嗎?

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 10:26 PM   #27689
廢‧人一個

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: Sar8 查看文章
射波去打,台仔可以用22日由序章打完7章,你都可以
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 11:01 PM   #27690
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
http://www.nicovideo.jp/watch/sm30270302

看來田中也重課到不行

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 11:03 PM   #27691
雷切爾
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2013
好驚聽日更新都係玩唔到- -
雷切爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 11:09 PM   #27692
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
射波去打,台仔可以用22日由序章打完7章,你都可以
比多一日我就得
岩岩先打完爛屎

見D台仔十幾日都得,點知贏唔到時間

此篇文章於 12-21-16 11:11 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 11:29 PM   #27693
廢‧人一個

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 雷切爾 查看文章
好驚聽日更新都係玩唔到- -
聽日update完都唔得就只好root左部機去downgrade
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 11:37 PM   #27694
psidef

註冊日期: Apr 2007
終於趕完......

舊 12-22-16, 08:30 AM   #27695
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: psidef 查看文章
終於趕完......
祝賀

今天就是決戰了。。。。。。祈求一切順順利利,不論是故事最後發展,版圖難度和抽卡

再集氣希望今晚我和各位都好運

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-16, 08:36 AM   #27696
蛋撻王子
功德完滿

今晚會維到幾點呢(傳統の意味

舊 12-22-16, 08:54 AM   #27697
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
今晚會維到幾點呢(傳統の意味

準備左咁耐, 應該可以準時掛

集氣抽梅林

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-16, 08:56 AM   #27698
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
準備左咁耐, 應該可以準時掛

集氣抽梅林
加油師兄

今次event無特攻禮裝
驚好難打

舊 12-22-16, 08:57 AM   #27699
gingq7

註冊日期: May 2008
絆10孔明+絆10師匠+絆9沖田,
希望呢3隻夠用, 其他都係得絆6絆7或者1,2星

之於梅林就真係要諗清楚先, 射斜中男角無所謂, 但俾幾單價錢抽隻男角真係唔太想....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-16, 08:57 AM   #27700
stcdavidhk

見大家咁高興,我都集下氣先

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:49 AM

手機版 | APP版