Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
fami~yan 11:24 PM 11-07-15
其實琴晚4點幾我見到有得訂
Eternal Wind 11:53 PM 11-07-15
半夜訂到1隻,應該Random開?
鳳熾魂 12:12 AM 11-08-15
外地無得無啦啦上去check
flpchoho 02:52 AM 11-10-15
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000100894/

日魂SHOP 2次受注:2016年5月発送分
2015年11月11日(水)19時より販売開始

1人限2隻
睇下又會唔會被秒殺
GN00508771 07:42 AM 11-11-15
SF話唔定真係會多貨⋯⋯?
我呢d細鋪老瑞竟然俾足數我
flpchoho 11:24 AM 11-11-15
作者: GN00508771:
SF話唔定真係會多貨⋯⋯?
我呢d細鋪老瑞竟然俾足數我
國寶突然係11月開頭開訂,我見都幾多人追訂返呢隻,都開左2日訂先FULL
神龍 11:46 AM 11-11-15
bandai唔係傻嘅
暗黑騎士 02:04 PM 11-11-15
綜合上述, 呢隻可以等街貨
GN00508771 02:52 PM 11-11-15
我真心開始驚會發展成供過於求/滯銷的情況@@
T.K. 02:57 PM 11-11-15
唔落過量無問題
預cut單
落100隻以為得10隻到就話驚0姐
mb開波無錢賺是常識吧
小嘉 03:35 PM 11-11-15
唔係限定野基本上mb 頭幾日walkin 都有
fami~yan 04:01 PM 11-11-15
港魂DESTINY都有次回預訂,留意今晚7點開

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/i...paign=20151111
flpchoho 06:19 PM 11-11-15
而家呢1刻,我上唔到日本魂web個網,down左
tung999 11:34 PM 11-11-15
本來完全唔記得港魂7點開 岩岩按入去仲有就拉左隻
拉完就OUT OF STOCK O_o
鳳熾魂 11:47 PM 11-11-15
作者: tung999:
本來完全唔記得港魂7點開 岩岩按入去仲有就拉左隻
拉完就OUT OF STOCK O_o
港魂有問題
岩岩見仲有得買
flpchoho 11:54 PM 11-11-15
港魂好怪,一時有得訂,一時就OUT OF STOCK
bbdaishogun 12:08 AM 11-12-15
作者: flpchoho:
港魂好怪,一時有得訂,一時就OUT OF STOCK
有嗎?除了剛入去/按F5後有幾秒有得訂外唔見有
已有普通版,但心大心細想買隻
我未用過魂SHOP和未有ACCOUNT,可否訂到才入資料,不想買不到又比資料人
Led Mirage 12:31 AM 11-12-15
假的
純淬佢未load完(未load到冇貨)
load到--->Out of stock
T.K. 12:36 AM 11-12-15
我訂到一次
flpchoho 03:05 AM 11-12-15
作者: Led Mirage:
假的
我12點幾就係按左幾下重新整理之後就訂到
kog 03:11 AM 11-12-15
現在還有得訂呀!
tung999 10:33 AM 11-12-15
咦 原來又係擠牙膏式嗎
昨晚11點幾買到仲以為係7點開到11點都仲有貨tim
mikemike 10:36 AM 11-12-15
作者: Led Mirage:
假的
佢個網好神的,因為有人add到落"購物車",佢就會扣起個數,幾粒鐘後無比錢,佢才會放返個數出來!
神龍 10:43 AM 11-12-15
作者: mikemike:
佢個網好神的,因為有人add到落"購物車",佢就會扣起個數,幾粒鐘後無比錢,佢才會放返個數出來!
係, 同上網買戲飛個系同一樣
杯具土怒羅 11:52 AM 11-12-15
尋晚唔記得訂,頭先上去睇下有冇竟然訂到
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146  ... 最後

返回主題版面