Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-10-11, 10:04 PM   #1
X紙盒X
Junior Member

註冊日期: May 2011
請大家教我

如果你新識果位女仔對你有意但個樣一般差....性格不錯...我可唔可以追佢?(之前果個我已經放棄)
X紙盒X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 10:10 PM   #2
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
你真係善戰

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 10:14 PM   #3
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: X紙盒X 查看文章
如果你新識果位女仔對你有意但個樣一般差....性格不錯...我可唔可以追佢?(之前果個我已經放棄)
可唔可以追佢
除左你自己決定
仲有其他人可以答到你咩>?...
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 10:25 PM   #4
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
唔可以

舊 05-10-11, 10:27 PM   #5
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
唔可以p

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 10:32 PM   #6
碧克

註冊日期: Aug 2003
唔可以a

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 11:13 PM   #7
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
可以
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 11:14 PM   #8
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
拎個硬幣出來
等佢幫你決定
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 11:27 PM   #9
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
睇你想要的係咩
你要愛情,一夜情定有個人就可以

舊 05-10-11, 11:45 PM   #10
emoil

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
佢介意人地個樣喎....

唔可以
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 11:48 PM   #11
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
我想問樓主是不是帥哥哥?

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 12:09 AM   #12
安已不

註冊日期: Apr 2009
頂, 條女咁樣衰, 拖佢出黎容乜易比班FD子恥笑到面都黃架!! 你諗過啦~!
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 12:20 AM   #13
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
覺得人樣衰, 就唔搞人喇
你咁靚仔, 廢事比自己d fd笑啦, 係唔係?

之前果個女仔真係醒目同好彩

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 12:55 AM   #14
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
等佢追你啦!

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 01:54 AM   #15
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
唔可以

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 02:02 AM   #16
shing1013

註冊日期: Dec 2007
不過重點係,你又知人地對你有意?你係咪諗多左呀...

shing1013 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 02:34 AM   #17
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
唔可以

舊 05-11-11, 02:41 AM   #18
pksmlo
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: X紙盒X 查看文章
.......................去啦~去啦~

誠哥後路大家清楚~
pksmlo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 07:56 AM   #19
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
覺得人地樣衰就算啦....不如去叫雞好過

舊 05-11-11, 08:29 AM   #20
二伍

註冊日期: Sep 2002
可以,叫佢戴口罩就得
仲可以叫埋之前o個個一齊三人行玩醫生護士病人遊戲
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 09:57 AM   #21
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
你只可以唔可以m9
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 11:01 AM   #22
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
唔可以, 會名留朋友笑史
John5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 12:56 PM   #23
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
有麻包袋:可以
冇麻包袋:唔可以

咁答應該合你口味

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 01:11 PM   #24
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
你地仲唔鼓勵人去馬?
世界少左個靚仔同你地爭女喎~~

引用:
作者: Norm 查看文章
覺得人地樣衰就算啦....不如去叫雞好過
又唔好咁講, 愛情 != 攪野....
講心架嘛

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

咁答應該合你口味
笠自己個頭, 定笠人地個頭先?

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-11, 01:22 PM   #25
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 二伍 查看文章
可以,叫佢戴口罩就得
仲可以叫埋之前o個個一齊三人行玩醫生護士病人遊戲
拿我唔同意你呀下。我BUY提督多D
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

咁答應該合你口味
鬼整你,俾你搶我對白講= =
引用:
作者: keijoey 查看文章
你地仲唔鼓勵人去馬?
世界少左個靚仔同你地爭女喎~~

又唔好咁講, 愛情 != 攪野....
講心架嘛

笠自己個頭, 定笠人地個頭先?
1. 我有穩定對象,理得呢個市場會變成點

2. 事實上男性邏輯係以樣行先,講身定講心都係一樣... 只能夠講係咁殘酷

3. 邊個都好,最緊要有麻包袋!bbbbbb

論壇跳轉

現在的時間是 10:13 PM

手機版 | APP版