Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-12, 02:53 AM   #276
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
........玩左10幾場...與其話D機多血 不如話初期武器低攻得可怕更岩

GM狙支槍...冇記錯的話 4~5就一部機(數值上寫2000攻)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 04:01 AM   #277
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
狙機HP有幾多?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 04:07 AM   #278
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: anyone 查看文章
狙機HP有幾多?
好似係6300

舊 06-29-12, 04:08 AM   #279
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: siuterry 查看文章
好似係6300
好厚

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 05:28 AM   #280
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
我想問如果唔課金係咪一日只玩三場(大約30分鐘) 之後就要等1.5粒鐘先可以玩多場?
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 06:21 AM   #281
詳細希望
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
用緊陸吉wr 好威武

非先行既格機點出三連斬
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 07:45 AM   #282
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
呢隻係唔係冇LOCK ON呢樣野?
全程要手動自己瞄?
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 07:57 AM   #283
Terry13
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
我想問呢,其實係唔係隨機分派勢力架?點解我去親都聯邦?
Terry13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:02 AM   #284
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Terry13 查看文章
我想問呢,其實係唔係隨機分派勢力架?點解我去親都聯邦?
你按進階有得指定

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:07 AM   #285
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
之後有冇多d其他版圖?
狙擊mode冇得移動 視角太狹 好唔方便@@

此篇文章於 06-29-12 08:13 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:14 AM   #286
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

琴日唔知點解
A, B, C 據點長按 O 壓制冇問題
但我試左兩次去人地個 base 度
有一次長按 O 冇反應
其實係連 Hold O 個指示都見唔到
明明行左入去
另一次長按 O set 完 bomb
乜野顯示都冇
又冇加我分
之後即刻試多兩次 (同一場) Hold O 都係等完 set bomb 個動作之後完全冇話成功
唔知係咪 bug 黎
直至最後果局先 set 到一次 bomb
不過 time up 冇爆 ...
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:25 AM   #287
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

我放棄呢隻game了
因為試左成個鐘 quick match / search match 起碼成一百次
次次都踢番出房
即係點...呢個game係玩出入房的嗎
舊 06-29-12, 08:37 AM   #288
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: minekaoru 查看文章
我放棄呢隻game了
因為試左成個鐘 quick match / search match 起碼成一百次
次次都踢番出房
即係點...呢個game係玩出入房的嗎
你用邊間 ISP?
琴日次次 search 5 秒唔哂搵到好多 room
玩左 6 鋪一次都冇 lag 過
舊 06-29-12, 08:39 AM   #289
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
作者: ammms 查看文章
你用邊間 ISP?
琴日次次 search 5 秒唔哂搵到好多 room
玩左 6 鋪一次都冇 lag 過
天殺的HKBN.....

搵到好多room
但係已經搵最少人的來入
都係一入就彈出/滿員

quick match就永遠彈出
試過幾次入到去出擊準備
等左一陣又彈出

方唐鏡彈出彈入
舊 06-29-12, 08:47 AM   #290
ammms
渣根懦夫

引用:

搵到好多room
但係已經搵最少人的來入
都係一入就彈出/滿員

試過幾次入到去出擊準備
等左一陣又彈出

方唐鏡彈出彈入
我都係用香港寬頻
Quick match 次次都唔得
Custom Match 用 default setting 應該搵得到
我次次都入 11 人房 ok 喎
舊 06-29-12, 08:55 AM   #291
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
=.=渣古同古冇D攻擊力差太多=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:56 AM   #292
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
我都係用香港寬頻
Quick match 次次都唔得
Custom Match 用 default setting 應該搵得到
我次次都入 11 人房 ok 喎
你係味宜家都仲玩緊
會唔會係時段問題
岩岩入到房了
但就hang左.....冇反應
舊 06-29-12, 09:07 AM   #293
ammms
渣根懦夫

引用:
你係味宜家都仲玩緊
會唔會係時段問題
岩岩入到房了
但就hang左.....冇反應
而家冇玩啊
琴日 5:30pm, 12:00am 各玩左 3 局
好似唔覺有問題
舊 06-29-12, 09:10 AM   #294
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
而家冇玩啊
琴日 5:30pm, 12:00am 各玩左 3 局
好似唔覺有問題
可能宜家超多人玩(掛)
只可以咁諗...

hang左最後要quit game出home先走到...
舊 06-29-12, 09:16 AM   #295
ammms
渣根懦夫

我反而發覺琴晚應該多左人玩
完一局等 report O既時間長左
舊 06-29-12, 09:32 AM   #296
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
我想問, 隻Game點樣決定入聯邦定自諼?? 同埋係咪一定要2邊齊8個人先可以開波?
我唔知點解次次都係自護, 有時見到自護齊8個人, 聯邦得2條友...跟住O個2條友唔知係咪見人少, 又走左... 攪攪下, 又要等...
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 09:34 AM   #297
詳細希望
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
引用:
作者: 一一 查看文章
我想問, 隻Game點樣決定入聯邦定自諼?? 同埋係咪一定要2邊齊8個人先可以開波?
我唔知點解次次都係自護, 有時見到自護齊8個人, 聯邦得2條友...跟住O個2條友唔知係咪見人少, 又走左... 攪攪下, 又要等...
係自訂檢索度選擇所屬希望

開場人數應該係房主set
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 09:53 AM   #298
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:

搵到好多room
但係已經搵最少人的來入
都係一入就彈出/滿員

試過幾次入到去出擊準備
等左一陣又彈出

方唐鏡彈出彈入
網上行完全無問題
無彈過, 而且玩親都好順
至少用格鬥打中無delay

舊 06-29-12, 10:09 AM   #299
wailala19
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
引用:

搵到好多room
但係已經搵最少人的來入
都係一入就彈出/滿員

試過幾次入到去出擊準備
等左一陣又彈出

方唐鏡彈出彈入
我完全同你一樣...
係開始到一次...爆lag....斷埋
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 10:18 AM   #300
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
作者: wailala19 查看文章
我完全同你一樣...
係開始到一次...爆lag....斷埋
我玩PSO2又好順
吹漲

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戦士ガンダム UC [已售] 武藤遊戲 電視遊戲討論版 352 07-16-12 10:35 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾柒回 (歡迎約戰及加入M群) - 喪B們:依家係我既主場 mario0606 攻略及心得交流區 1049 04-13-12 06:00 PM
機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第十六回 (歡迎約戰及加入M群) - もう下がれ!死にたいのか地雷さん!! no name 攻略及心得交流區 1039 03-12-12 01:26 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十五回 (歡迎約戰及加入M群) - あんたが正しいっていうのなら!俺に勝ってみせろっ!! kamkam 攻略及心得交流區 1004 02-26-12 12:17 AM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十四回 (歡迎約戰及加入M群) - 港psn已可下載freedom,自護號及Hi-nu 風之將 攻略及心得交流區 1006 02-16-12 07:52 AM

現在的時間是 01:34 AM

手機版 | APP版