Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-12, 10:26 PM   #226
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
冇得打...
D人慣住打MS...

基地被人SET炸彈都冇人去理-.-
我去親拆都俾人伏擊…

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 10:28 PM   #227
Terry13
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: chow263 查看文章
明明係號稱團體合作既game,但開場第1件事永遠係成班自己友去搶C據點果200分
就咁SEARCH MATCH嘅話,我唔覺得可以團隊合作到....
Terry13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 10:28 PM   #228
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 舞風 查看文章
點先拎到部輕裝吉OTL....明明之前我有去搞野嫁wor...
你有冇用日本PSN acc玩?

舊 06-28-12, 10:35 PM   #229
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
有冇基本CONTROL 介紹 點搶點 ?

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 10:39 PM   #230
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
渣古CANNON入手...有D想課金添...

舊 06-28-12, 10:47 PM   #231
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
引用:
作者: holsety 查看文章
download to psv ???
remote play

psv都無xmb

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 10:48 PM   #232
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
有冇基本CONTROL 介紹 點搶點 ?
落機 > 去點到長按"O"

舊 06-28-12, 10:49 PM   #233
Sam=R
Insane Gamer
???

註冊日期: May 2007
揸住部氣墊車俾渣古射瓜的時候好好笑...

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 10:50 PM   #234
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
引用:
作者: Terry13 查看文章
就咁SEARCH MATCH嘅話,我唔覺得可以團隊合作到....
好多槍game都講團體合作,好似team fortress 2
而且咪又係求其選server入
雖然未必一定個個都好合作
但唔會話做唔到

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 10:53 PM   #235
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: Terry13 查看文章
呢d野,玩exvs果時已經睇化晒la

頂,原來連囉多d經驗值都要收錢

此篇文章於 06-28-12 10:57 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:01 PM   #236
忍者

有人想炸據點...我用緊BZ...一炮炸落去wwwwwwww

舊 06-28-12, 11:03 PM   #237
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
佢有D課金道具(EXP,設計圖,開發POINT增加)係 一個人有就成TEAM都有效果
係有心長玩既可以大家輪住俾錢

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:08 PM   #238
忍者

引用:
佢有D課金道具(EXP,設計圖,開發POINT增加)係 一個人有就成TEAM都有效果
係有心長玩既可以大家輪住俾錢
真係TEAM O既話就要用MIC啦
頭先OPERATOR叫住有人入左據點...我返緊去O個陣仲有人去前衝出去...

已經見到有人課左金開BUFF...

舊 06-28-12, 11:15 PM   #239
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 忍者 查看文章
真係TEAM O既話就要用MIC啦
頭先OPERATOR叫住有人入左據點...我返緊去O個陣仲有人去前衝出去...

已經見到有人課左金開BUFF...
已開+1

....
依家唔係MS對戰呀-.-個個去打MS做乜

舊 06-28-12, 11:29 PM   #240
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
server 好唔穩定, 個界面好老土, 操作有點不實在, 繼續試.....

此篇文章於 06-28-12 11:51 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:45 PM   #241
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett

我都唔知講咩好既何謂單天保至尊最高境界

舊 06-28-12, 11:47 PM   #242
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
頭先以為輸緊, , 見的人用ms打生打死, 我 單拖脫機用人仔入 炸咗人地基地, 反超前, 贏咗

玩完一場, 的人走哂, 得番我同 god ................

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

此篇文章於 06-28-12 11:51 PM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:48 PM   #243
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
頭先以為輸緊, , 見的人用ms打生打死, 我 單拖脫機用人仔入 炸咗人地基地, 反超前, 贏咗
先炸都唔係一定WIN硬

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:49 PM   #244
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: chow263 查看文章

我都唔知講咩好既何謂單天保至尊最高境界
不是好正常嗎
我果組長期係咁....

我用機保護住朋友搶
最後全組大勝利
但我一分都無QAQ

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:50 PM   #245
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: pet3 查看文章
不是好正常嗎
我果組長期係咁....

我用機保護住朋友搶
最後全組大勝利
但我一分都無QAQ
你不是炸彈人嗎?

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:51 PM   #246
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

識玩既真係差好遠
對面唔識玩冇得打
拍左5個都識打(自已友仲要狙擊型+陸戰型GM) 對面完全攻唔入-.

舊 06-28-12, 11:52 PM   #247
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
BZ真係好過MG…起碼俾GM開格鬥
自己可以Dush後開炮打疾人

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:52 PM   #248
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: gsw 查看文章
你不是炸彈人嗎?
一組炸得一次嘛
唔係我炸就佢炸
點都要保護嘛

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 12:04 AM   #249
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

終於有新機用了-.-感動

舊 06-29-12, 12:10 AM   #250
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
終於有新機用了-.-感動
咩新機?!!!!!!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戦士ガンダム UC [已售] 武藤遊戲 電視遊戲討論版 352 07-16-12 10:35 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾柒回 (歡迎約戰及加入M群) - 喪B們:依家係我既主場 mario0606 攻略及心得交流區 1049 04-13-12 06:00 PM
機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第十六回 (歡迎約戰及加入M群) - もう下がれ!死にたいのか地雷さん!! no name 攻略及心得交流區 1039 03-12-12 01:26 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十五回 (歡迎約戰及加入M群) - あんたが正しいっていうのなら!俺に勝ってみせろっ!! kamkam 攻略及心得交流區 1004 02-26-12 12:17 AM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十四回 (歡迎約戰及加入M群) - 港psn已可下載freedom,自護號及Hi-nu 風之將 攻略及心得交流區 1006 02-16-12 07:52 AM

現在的時間是 03:51 PM

手機版 | APP版