Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-12-07, 08:00 PM   #1
asimo
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
請問Saturn s-video出黑白畫面係咩問題多?

唔該請問係部機 / s線 / tv 問題多?

會唔會s線有分PAL/ NTSC, 所以同部機唔match?

我覺得應該唔關 tv 事...
因為用av 線玩都冇事...

同埋我用s線玩 ps2/gc 都冇問題

我懷疑係條s線有問題, 但佢除左黑白, 又冇其他問題
所以真係唔知咩事

thx

asimo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-07, 08:05 PM   #2
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
條s線接觸不良/老化?

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-07, 08:07 PM   #3
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
可能條s線裹面鬆左~所以出唔到彩色 ,因本人dc條線壞左都係咁~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-07, 08:17 PM   #4
asimo

引用:
作者: Abale~姬絲汀小美 查看文章
條s線接觸不良/老化?
條線係舖買有盒全新架,

咁就唔見左4草

舊 09-12-07, 08:22 PM   #5
asimo

引用:
作者: 遊戲怪 查看文章
可能條s線裹面鬆左~所以出唔到彩色 ,因本人dc條線壞左都係咁~
唉, 咁唯有用黎縛野啦

論壇跳轉

現在的時間是 07:20 PM

手機版 | APP版