Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
D-Joe 12:00 PM 11-21-13
我都轉左做In preparation for shipment,不過亦未過數

作者: pet3:
大陸好像說代理商說 最快8月亞洲有行貨
人地講緊大陸版關亞洲咩事
ahleung 12:14 PM 11-21-13
意大利阿媽鬆你地係咪都買Forza5同綑版?

我見剩機版佢寫只送意大利.

Forza5同綑版先至寫可送外國.
D-Joe 12:18 PM 11-21-13
作者: ahleung:

Day One FIFA版,問過客服話OK
話說你地話過數的係咪淨係會收到SMS唔會收到amazon寄黎既mail之類
Takushi 12:34 PM 11-21-13
Fifa day one version - In preparation for shipment (France)
All the other games I ordered still in "preorderd status"

Canceled my Italy order last nite
大覺屋師真 12:37 PM 11-21-13
作者: ahleung:
我買Day one機 FIFA同框

作者: D-Joe:
話說你地話過數的係咪淨係會收到SMS唔會收到amazon寄黎既mail之類
check過冇amazon email
pet3 12:48 PM 11-21-13
我都轉左做In preparation for shipment,不過亦未過數

人地講緊大陸版關亞洲咩事
大陸不是亞洲一部分嗎 ?
中國不是香港的一部分嗎 ?

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
taikin0901 12:51 PM 11-21-13
作者: 大覺屋師真:
我第一版仲係Prenotato
入去detail先係In preparazione alla spedizione
我都係
ahleung 12:52 PM 11-21-13
Day One FIFA版,問過客服話OK
我買Day one機 FIFA同框
Thanks.
同綑版D game我又無興趣. 但買剩機又無咁抵. 考慮中.
賈圖 01:23 PM 11-21-13
又轉左In spedizione=裝運中
taikin0901 01:28 PM 11-21-13
作者: 賈圖:
又轉左In spedizione=裝運中
我都係 , 頭先係電話睇一早轉左呢個 , 反而係電腦CHECK啱啱先轉
大覺屋師真 01:31 PM 11-21-13
我仲系準備中

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
唯一擔心既地方係佢一定要搞好kinect語音先出.而國語區大市場大好多.台灣加新市場大陸,夠晒理由先搞佢地先而吾理我地.
真係要睇mshk既造化了
D-Joe 01:36 PM 11-21-13

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
日本不是亞洲的一部份嗎?邊有得咁計,想FUD就過主
明顯港台會比大陸快,起碼唔洗審呢樣果樣
ahleung 01:59 PM 11-21-13
同友機一樣, 可以事先download定 day1 patch.
http://support.xbox.com/en-US/xbox-o...offline-update

我唔知不同地區主機有無分別.
RS 200 02:05 PM 11-21-13

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
路過,中國真的不是香港一部份,香港是中國一部份先o岩

而家官方未講幾時出,咩野都只係傳聞
colayeah 02:13 PM 11-21-13
大膽問一句,
其實聽日香港會唔會有鋪返到少量水貨?
Takushi 02:21 PM 11-21-13
作者: colayeah:
大膽問一句,
其實聽日香港會唔會有鋪返到少量水貨?
For sure .. maybe Sat or Mon .. bet they will just bring in US ver ..
Im guessing it will be 5-6k system alone if you buy from them
Hello MiMi 02:46 PM 11-21-13
作者: Takushi:
For sure .. maybe Sat or Mon .. bet they will just bring in US ver ..
Im guessing it will be 5-6k system alone if you buy from them
我估要 6-7k , Day one edition, 不過瞬間無晒
ooldmann30 02:48 PM 11-21-13
我仲系準備中

唯一擔心既地方係佢一定要搞好kinect語音先出.而國語區大市場大好多.台灣加新市場大陸,夠晒理由先搞佢地先而吾理我地.
真係要睇mshk既造化了
我仲慘,我係尚未發貨
pet3 02:54 PM 11-21-13
日本不是亞洲的一部份嗎?邊有得咁計,想FUD就過主
明顯港台會比大陸快,起碼唔洗審呢樣果樣
FUD是什麼意思 ?

你說的例子不同
日本 在遊戲界一向獨立一區
而且他之前也講明亞洲是2014”日本除外”

原來這樣連貼消息都比人叫過主.....(發售日期消息又不是壞消息....
好惡啊
Alpha 02:59 PM 11-21-13
FUD是什麼意思 ?

FUD,即英语:Fear, Uncertainty, Doubt,意思為懼、惑、疑

唔知係咪咁解

你講xb1 過完年有行貨就唔會俾人哄你啦
D-Joe 03:00 PM 11-21-13
FUD是什麼意思 ?

你說的例子不同
日本 在遊戲界一向獨立一區
而且他之前也講明亞洲是2014”日本除外”

原來這樣連貼消息都比人叫過主.....(發售日期消息又不是壞消息....
好惡啊
難道你認為強國係遊戲界唔叫獨立一區嗎?咁你整部360或PS3既強國行貨黎睇睇
pet3 03:09 PM 11-21-13
難道你認為強國係遊戲界唔叫獨立一區嗎?咁你整部360或PS3既強國行貨黎睇睇
看著蘋果最近都香港大陸同期出
再看看大陸說遊戲解禁

大陸都可能8月出到
香港一定比大陸快/同期

就算是8月出也和2014年內出沒衝突
真的不知道你在不滿什麼.....迷惑人什麼

這邊好不和諧.....
我還是去ps4 果邊貼壞機消息好了,
果邊貼壞機負面野都無人鬧我 0.0/
D-Joe 03:16 PM 11-21-13
看著蘋果最近都香港大陸同期出
再看看大陸說遊戲解禁

大陸都可能8月出到
香港一定比大陸快/同期

就算是8月出也和2014年內出沒衝突
真的不知道你在不滿什麼.....迷惑人什麼

這邊好不和諧.....
我還是去ps4 果邊貼壞機消息好了,
果邊貼壞機負面野都無人鬧我 0.0/
難道你以為解禁就變成好似港台日本咁話入就入到?上海開個區俾人註冊咋,入去大陸仲大把野做

作者: Alpha:
FUD,即英语:Fear, Uncertainty, Doubt,意思為懼、惑、疑

唔知係咪咁解

關咩事,條友9唔搭8
pet3 03:28 PM 11-21-13
作者: Alpha:

唔知係咪咁解

而且我沒說過 大陸人問的代理商是大陸代理商
大陸人都可以問香港/台灣代理商.....
一樣可以知道亞洲版幾時出....

雖然某d人好中意係唔係都咬左先
不過我相信如果真的是8月出 (現在先11月,真的8月都仲有9個月差唔多慢美版成年....那有話入就入...
到時他一定已經忘記了 今天的話了
D-Joe 03:47 PM 11-21-13
而且我沒說過 大陸人問的代理商是大陸代理商
大陸人都可以問香港/台灣代理商.....
一樣可以知道亞洲版幾時出....

雖然某d人好中意係唔係都咬左先
不過我相信如果真的是8月出 (現在先11月,真的8月都仲有9個月差唔多慢美版成年....那有話入就入...
到時他一定已經忘記了 今天的話了
大陸好像說代理商說 最快8月亞洲有行貨
邊間代理商話8月呀咁?除左最近個新聞外(不過個新聞講既係入強國wo)?3月我就聽過
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139  ... 最後

返回主題版面