Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-14-09, 08:04 PM   #526
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: Designer 查看文章
我一路以為同KZ2一樣添

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 08:05 PM   #527
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
本攻略唔會日文都買硬黎儲!!

舊 03-14-09, 09:12 PM   #528
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: babish 查看文章
想問下e隻game遲左先玩會唔會因為lvl唔同難d一齊玩而無咁好玩?
唔會...不斷都有人玩

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
MK幾個大場都唔見有,唔係我噚日買左啦
oh...
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 09:16 PM   #529
emoil

引用:
作者: subzero 查看文章
有無人可以幫幫手, 打 1-2 個 boss 打到成個下午都打唔到... 我而家係度等人招喚呀 T.T
你幾lv???

引用:
作者: KIM 查看文章
星期5見188有中文版$3xx!

點解呢隻d player咁豆腐(好易死)?
難度問題~
舊 03-15-09, 12:30 AM   #530
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
今日又係周圍都唔見有~我指旺角...
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-09, 12:34 AM   #531
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
作者: kingtin1 查看文章
KT GAMEHIT 今日入左, kz2都好多貨喎, kz2 358, ds 378

舊 03-15-09, 09:00 AM   #532
布甸
Game Master
遊民一族

PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
旺角有呀, 不過無標價, 而且唔係間間有

舊 03-15-09, 07:19 PM   #533
emoil

引用:
買賣區有人放..可以去睇睇!~
舊 03-15-09, 07:29 PM   #534
subzero
Game Master

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDSubzeroHK
呢隻野真係玩到停唔到手~ 隻 BH5, KZ2, 龍如3都放埋一邊... 死完又死,幫「人」手又幫唔到,「人」又成日搵我幫手,

白金完成
Killzone 2 / Dead Space / Resident Evil 5 / Transformers: Revenge of the Fallen / inFamous / Call of Juarez: BiB / Demon's Souls / Marvel Ultimate Alliance 2 / Uncharted 2 / Borderlands / Fallout 3 / The Saboteur / Darksiders / Army of Two: 40th Day / Dante's Inferno / MAG / FF13 / Mafia 2 / Red Dead Redemption / Medal of Honor / Dead Space 2 / Killzone 3 / Heavy Rain / LA Noire / BRINK
subzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-09, 12:53 AM   #535
kingtin1

終於係上水入手...
不過奇怪喇...行定價唔係$378咩?我買$370...
舊 03-16-09, 01:10 AM   #536
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
我想問下Demon’s Souls 單人玩的時候,
個故事性強唔強,似唔似一段RPG,見有中文RPG又想玩。

ONLINE方面係咩形式?CO-OP定PK?
好似MHPG果種?

有無得用語音通訊?

THX~!

舊 03-16-09, 01:19 AM   #537
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

PSN  IDKazuma81
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
我想問下Demon’s Souls 單人玩的時候,
個故事性強唔強,似唔似一段RPG,見有中文RPG又想玩。

ONLINE方面係咩形式?CO-OP定PK?
好似MHPG果種?

有無得用語音通訊?

THX~!
我都係單機玩, 故事性唔錯, 玩法有o的似MH, online就似電腦o個種online game o係個大世界入面

買啦機場

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-09, 01:30 AM   #538
IDGAF
The One

引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
我都係單機玩, 故事性唔錯, 玩法有o的似MH, online就似電腦o個種online game o係個大世界入面

買啦機場
大世界…?
即係點?

有無得聯手打怪?

如果見到"正價"發售都應該會買,因為都算係近期HIT GAME又係RPG。

舊 03-16-09, 01:33 AM   #539
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
大世界…?
即係點?

有無得聯手打怪?

如果見到"正價"發售都應該會買,因為都算係近期HIT GAME又係RPG。
即係可以隨時亂入(當然可以co-op)
隻game開頭好蝦人耐性, 不過過o左1-1之後就好玩好多

正價實買到啦, KT GH都大把貨

舊 03-16-09, 01:35 AM   #540
IDGAF
The One

引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
即係可以隨時亂入(當然可以co-op)
隻game開頭好蝦人耐性, 不過過o左1-1之後就好玩好多

正價實買到啦, KT GH都大把貨
咁有無得用語音通訊?
我唔慣打打下怪去打字的通訊的。

舊 03-16-09, 01:41 AM   #541
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
咁有無得用語音通訊?
語音唔清楚, 等其他人覆你
不過隻有樣過癮地方係可以o係地下留言等其他人睇到

舊 03-16-09, 02:26 AM   #542
liar
Game Master

XBox Live Gamertagbbconlinenews
故事方面無乜特別劇情、人物交代。因為作品算係King's Field系列既續作,世界觀著墨較深,故事並主要圍繞世界觀發展
online play完全為單人模式服務,Coop、PK全部都係進入人地既單人模式故事中,不另設網絡/共同空間,係網絡模式一齊刷怪係隻game中並唔存在,甚至搵friend幫你過關都好難。反而pk就好方便、完整。
唔支持咪,重打唔到字添,只能以遊戲預設既動作表達非常有限既意思。召人入game只係支援兵力,多人的樂趣的對趣相當有限。只係你有召人/比人召的需要

舊 03-16-09, 02:40 AM   #543
liar
Game Master

隻game既特式係中歐世界觀,相當好既畫面/風,完善既RPG系統,RPG+ACT結合既高難度玩法(唔係ARPG果d走位、學連技既難度,隻game d boss真係堯打到你飛起,強少少既兵一個入攝位就埋你單,你真係玩緊ACT game架),網絡系統富非常有特式但一d基本功能反而無

此篇文章於 03-16-09 02:49 AM 被 liar 編輯。
liar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-09, 05:40 AM   #544
Jinnous
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
引用:
我前日係先達二樓買咗, $378入手,
應該仲有貨架...
Jinnous 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-09, 09:05 AM   #545
林柏淇
Game Master
初心者

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDsiuhouse
XBox Live Gamertag
引用:
咁有無得用語音通訊?
唔洗語音, 又唔洗打字o架啦...

大大玩落就知o架啦~

入到game上網玩識"敬禮"已經夠o架啦~

林柏淇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-09, 06:53 PM   #546
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
終於係上水入手...
不過奇怪喇...行定價唔係$378咩?我買$370...
請問上水邊度有game shop呀???

日日行都唔覺眼...

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-09, 06:55 PM   #547
kingtin1

引用:
作者: NEO轟格殊Ω式 查看文章
請問上水邊度有game shop呀???

日日行都唔覺眼...
好似叫做上水廣場~
舊 03-16-09, 06:57 PM   #548
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
好似叫做上水廣場~
請問邊層同埋咩名呀???

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-09, 07:01 PM   #549
狙擊手sohan
Game Master

PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
大世界…?
即係點?

有無得聯手打怪?

有聯手打怪, 肉身狀態可招喚其他玩家, 靈魂果時可被邀請

買啦機場

舊 03-16-09, 07:05 PM   #550
kingtin1

引用:
作者: NEO轟格殊Ω式 查看文章
請問邊層同埋咩名呀???
嘩...我真係唔清楚...
不過,我可以依兩日幫你睇睇....然後PM你...ok?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 06:30 PM

手機版 | APP版