Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 72 112 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 132 172 222  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
番薯勤 01:17 PM 04-26-18
作者: GUSTAV:
因為根本就勁得濟

=====================

尋日玩左幾場已經FEEL 到繼續糞GAME

又係得堅推號令同大馬既GAME b
大大似乎有怨念
雖然我都以為ver up會搞下兵種balance

魏武桃園多人用下修都估到
反而陸抗呂範完全冇掂有啲意外
鳳熾魂 02:11 PM 04-26-18
你天真左D 係計既
唔係講副將唔會影響咩 固定丫嗎
GUSTAV 02:16 PM 04-26-18
作者: 鳳熾魂:
唔係講副將唔會影響咩 固定丫嗎
固定0.6 1個再*特技加乘
kev00269270 02:24 PM 04-26-18
賈詡要失業了....

魏4騎 越來越兇惡...想入城避都唔得
b_boy 02:54 PM 04-26-18
hold 01
鳳熾魂 03:09 PM 04-26-18
固定0.6 1個再*特技加乘
即係特攻類都有加成啦
柚原このみ 04:13 PM 04-26-18
作者: kev00269270:
賈詡要失業了....

魏4騎 越來越兇惡...想入城避都唔得
都唔係,佢本身係大伏
伏中對面隻膽再幾隻大馬係度
基本上可以袋一個內亂,唔內亂可以free住油色
同埋打埋霸騎呢d赤青赤二連號令
佢可以離間連拍未係對面未第二發前熔左對面先
無題 04:20 PM 04-26-18
作者: 柚原このみ:
都唔係,佢本身係大伏
伏中對面隻膽再幾隻大馬係度
基本上可以袋一個內亂,唔內亂可以free住油色
同埋打埋霸騎呢d赤青赤二連號令
佢可以離間連拍未係對面未第二發前熔左對面先
陳宮已經頂左佢個位啦~4士已經針倒~
柚原このみ 04:39 PM 04-26-18
陳宮直頭離譜,未落埸已經要你讓戦器
GUSTAV 04:49 PM 04-26-18
夏侯覇:武力+7、効果時間7.5c、兵力15%回復
姜維:武力+7、効果時間6c、追加効果無し

修完之後可以變到條咁極品既數出黎 都知開發組絕非凡人

佢地有幾鐘意紅色?
kev00269270 04:59 PM 04-26-18

佢地有幾鐘意紅色?
姜維睇槍以外Cost加時間
可以加到20幾C但係武力加少D

依家4.5C槍 會係+6 9.1C
或者3.5C槍 +5 11.6C

當係普通英傑號令用仲OK
GUSTAV 05:20 PM 04-26-18
作者: kev00269270:
姜維睇槍以外Cost加時間
可以加到20幾C但係武力加少D

依家4.5C槍 會係+6 9.1C
或者3.5C槍 +5 11.6C

當係普通英傑號令用仲OK
同霸爺同級號令 同霸爺同時間出現 拎黎同霸爺比好合理下化

https://twitter.com/spirit_shout/sta...28486090641408

當佢有9.1C 唔加速既號令仲要齊人 真係唔叫好禁
MR.CD-ROM 05:39 PM 04-26-18
可能sega覺得綠色打大力就應該桃園
GUSTAV 05:45 PM 04-26-18
作者: MR.CD-ROM:
可能sega覺得綠色打大力就應該桃園
桃園依家真係短 算易頂左好多
MR.CD-ROM 08:29 PM 04-26-18

強い(確信)
gun2506 09:01 PM 04-26-18

佢地有幾鐘意紅色?
因為RANKER喜歡紅色$EGA不敢得罪
3headmonkey 11:25 PM 04-26-18
今集 全突 竟然+2, 神速咪唔夠打!
MR.CD-ROM 11:37 PM 04-26-18
作者: 3headmonkey:
但係同神速一樣快咋喎
仲有突擊先+10%

3代全盛期係
2.5倍速
突擊20%定15%
kev00269270 11:40 PM 04-26-18
作者: 3headmonkey:
+1就夠打咩....
睇下邊邊加速快D
番薯勤 08:46 AM 04-27-18
作者: MR.CD-ROM:
但係同神速一樣快咋喎
仲有突擊先+10%

3代全盛期係
2.5倍速
突擊20%定15%
但3代我記得突撞突係冇突擊bonus
今代有

3代我玩個陣全突冇兩倍速
2.5速咁癲 係邊個ver
6eo 10:07 AM 04-27-18
桃原真係短到...
又唔知打咩DECK好

作者: 番薯勤:
但3代我記得突撞突係冇突擊bonus
今代有

3代我玩個陣全突冇兩倍速
2.5速咁癲 係邊個ver
互突都有突擊BONUS, 只係有突波個時會扣少D

3代好似一出已經係2.5 +1
2代就慢過神速, 好似1.8 +2
ouki 10:17 AM 04-27-18
作者: iamleoluk:
桃原真係短到...
又唔知打咩DECK好

互突都有突擊BONUS, 只係有突波個時會扣少D

3代好似一出已經係2.5 +1
2代就慢過神速, 好似1.8 +2
.....短到唔識打.....不過對我來講都易過控霸爺.....
Leo巨唔轉用俊弓快進擊?見人玩好似幾好玩
6eo 11:29 AM 04-27-18
孫策 陸抗 EX呂蒙 SR小喬 呂範?
好似無咩機會開快進擊咁
LR猫 11:35 AM 04-27-18
作者: iamleoluk:
孫策 陸抗 EX呂蒙 SR小喬 呂範?
好似無咩機會開快進擊咁
呂蒙轉周姬啦
kev00269270 02:17 PM 04-27-18
話說馬周瑜好似冇改弱過?
其他人改弱時好似玩得過
第一 ... 22 72 112 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 132 172 222  ... 最後

返回主題版面