Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73 123  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
大覺屋師真 02:22 AM 01-28-18
作者: 天子:
街場d伏多到呢打飛雷龍都3貓
試過一場開比街客入嚟打
點知一個完場先跑到過來, 一個喺怪附近又冇乜幫手
最後自己一個玩話咁快就上上位

冇fd玩果時寧願solo, 或者過左頭一個月會好d嘅
Chris Redfield 03:25 AM 01-28-18
今集武器排行係點?
用GL硬係覺得唔夠出力⋯我問題?

Sent from my iPhone using Gaforum
JAckJAck 05:22 AM 01-28-18
海外人here
請問係咪global server? 我可唔可以用HK PSN買game, online既時候同美國d人玩?
因為我個playstation plus係HK,唔想為左一隻game整個美國既plus account
如果HK account淨係同得APAC人玩我驚會lag爆
hlcw99 07:20 AM 01-28-18
新手獵人報到

低能問題, 限定特典套甲同粒石邊度羅?? (digital deluxe版)

小屋隻管家見到deluxe堆野同beta完成獎勵, 不過唔見粒石同套甲.....
qwe 09:49 AM 01-28-18
作者: tao08:
今集有冇人用劍斧
用緊, 有問題?
darkvolver 09:54 AM 01-28-18
見大家被rng玩,好在未落坑。

Sent from my iPhone using Gaforum
shooter 10:23 AM 01-28-18
去D日本人開既 集會區,好多高手。

打雄火龍時要小心D,會有警喜,我就有啦。

剛才寫錯為公會,已改。
天子 10:43 AM 01-28-18
今集點入公會?
真十人€ 11:08 AM 01-28-18
GAF 開唔開番個公會?
新手等帶
ROCAS 11:15 AM 01-28-18
作者: holsety:
笛吹自身強化,移動up 係指速度? 唔覺有快
睇日本youtube片d人都話個強化弱左,冇之前強化後行得咁快
連基本攻擊的傷害,攻擊up等都弱化左(攻大由1.2變左1.15倍)
條片d回覆仲話點解本黎弱勢(唔勁,少人用)的武器還要去nerf...

https://youtu.be/5ykrAtjTM44
tao08 11:31 AM 01-28-18
作者: qwe:
用緊, 有問題?
覺得今集同以前比有冇差左
blackpighk 11:33 AM 01-28-18
作者: 天子:
今集點入公會?
餐區/欖車上最上層集會區 有個npc就開得
blackpighk 11:37 AM 01-28-18
怪物叫好似滾地就冇事?

skill 仲有有冇聽保? (暫時去到HR9)
鳳熾魂 12:40 PM 01-28-18
作者: Chris Redfield:
今集武器排行係點?
用GL硬係覺得唔夠出力⋯我問題?

用多D全彈再駁龍杭炮應該ok丫
不過龍杭好似無得再駁去快速裝填
qwe 12:47 PM 01-28-18
作者: JAckJAck:
海外人here
請問係咪global server? 我可唔可以用HK PSN買game, online既時候同美國d人玩?
因為我個playstation plus係HK,唔想為左一隻game整個美國既plus account
如果HK account淨係同得APAC人玩我驚會lag爆
可以

作者: tao08:
覺得今集同以前比有冇差左
整體好左,靈活左

作者: blackpighk:
怪物叫好似滾地就冇事?

skill 仲有有冇聽保? (暫時去到HR9)
耳栮有分5個lv
不嬲step得準可以避到叫
yuhchan5 01:07 PM 01-28-18
想問下裝備D 技能點升lv?
neo2046 01:21 PM 01-28-18
https://www.youtube.com/watch?v=ZVvTvUBsiio
作者: :

ゆり 01:39 PM 01-28-18
打櫻火救難冇人理焗solo

用太刀彈到喊
由手機版發出
小昭Teddy 01:47 PM 01-28-18
有短裙用
qwe 01:58 PM 01-28-18
課金新境界,課另一隻game
darkvolver 02:19 PM 01-28-18
不如課金連埋去手機

石原夏織 02:41 PM 01-28-18
仲有冇人用棍?
D虫有d上到10lv 有d 4lv就升唔到
會唔會係我按錯
Tannhauser Gate 03:02 PM 01-28-18
好在今集無豬王
豬王+轟炸機
Chris Redfield 03:11 PM 01-28-18
作者: 鳳熾魂:
用多D全彈再駁龍杭炮應該ok丫

不過龍杭好似無得再駁去快速裝填

未有炮術王前都似唔夠其他武大力

ALEX CHOW 03:13 PM 01-28-18
作者: Chris Redfield:
未有炮術王前都似唔夠其他武大力

炮術王係???
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73 123  ... 最後

返回主題版面