Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 01-12-09, 10:20 PM   #1
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
2009.01.18 香港公園 不吹水-不吸毒-真正影相團

日期: 1月18日 (星期日)
時間: 1:30 pm
地點: 香港公園
活動: 影相! 不吹水不吸毒真正影相團. 請自備器材!

冇話一定影乜野... 過期聖誕花, 蓮花, 溫室, 雀仔園...

報名請留言加簽名.

01. KKH
02. 加賀
03.
04.
05.
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 10:42 PM   #2
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
報名....去做採花賊

舊 01-12-09, 10:50 PM   #3
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
ORZ
報了學校舉辦的親子團旅行
去幫手+玩...來唔到...

舊 01-12-09, 10:59 PM   #4
phaton
Junior Member
打錯字族人

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 亞飛 查看文章
ORZ
報了學校舉辦的親子團旅行
去幫手+玩...來唔到...
Me too............哎呀.........又少個機會學野tim.....

phaton 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 11:44 PM   #5
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
今次萬能俠有約在身,未能出席....

惟有等睇大家的功課。

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 11:51 PM   #6
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
我想去打雀
但有無人可以借炮

舊 01-13-09, 12:10 AM   #7
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
嗚嗚, 我都唔得閒, 對上幾次都唔得, 估唔到今次都係
下次la
加油, 比多D功課我地學下野~~

舊 01-13-09, 08:41 AM   #8
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004

冇話一定影乜野... 過期聖誕花, 蓮花, 溫室, 雀仔園...

報名請留言加簽名.

01. KKH
02. 加賀
03. 老餅
04.
05.

舊 01-13-09, 08:50 AM   #9
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
我凌晨會上大帽山影日出,如果未累死會出席

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-09, 08:57 AM   #10
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
報名請留言加簽名.

01. KKH
02. 加賀
03.oldcake
04.abcdekfc(暫定)
05.

舊 01-13-09, 01:29 PM   #11
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
我都好想去跟大家學下野,但係應承左「總機主」陪佢去林村,so....

期待大家既斬獲
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-09, 08:59 PM   #12
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: OldCake 查看文章

報名請留言加簽名.

01. KKH
02. 加賀
03. 老餅
04.
05.
好難得見到餅爺出席....期待啊

舊 01-14-09, 01:30 AM   #13
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34

報名請留言加簽名.

01. KKH
02. 加賀
03. 老餅
04. antony chan (予定)
05.

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-09, 08:37 PM   #14
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
引用:
作者: abcdekfc 查看文章
報名請留言加簽名.

01. KKH
02. 加賀
03.oldcake
04.abcdekfc(暫定)
05.
因為就唔到時間...要放棄

舊 01-17-09, 11:51 PM   #15
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

新手們....冇人有興趣出黎影下相呀???

舊 01-17-09, 11:56 PM   #16
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

咁油王開私人補習班唯有 1 to 1 教我啦~
舊 01-18-09, 12:04 AM   #17
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
如果唔係撞理大event應該會去...
KKH入了ANA空姐2沒有?

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 12:07 AM   #18
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

你...又插我死穴...
舊 01-18-09, 12:13 AM   #19
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KKH 查看文章
咁油王開私人補習班唯有 1 to 1 教我啦~
點解你掉番轉黎講....應該是一對一你教我至真.....

論壇跳轉

現在的時間是 05:58 PM

手機版 | APP版