Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 320 820 1220 1270 1310 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1330 1370 1420  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
奧拉 06:58 PM 03-15-17
作者: 鐵之侍:
貨了多少?
反白/\
stcdavidhk 07:01 PM 03-15-17
真係超級歐洲人
gingq7 07:01 PM 03-15-17
而家個"友抽池"好似好抵抽, 有一堆3星限定禮裝
GN00508771 07:04 PM 03-15-17
DEL~~~
細路翔 07:09 PM 03-15-17
作者: stcdavidhk:
真係超級歐洲人
你聽日抽多2 pack可能都有一張呢

我都係手痕之後見出左一堆4星鯖同5星禮先賭2 pack
stcdavidhk 07:11 PM 03-15-17
作者: 細路翔:
你抽多2 pack可能都有一張呢
我係怕佢真係22號出魔神SABER,今個月已經5PACK
細路翔 07:12 PM 03-15-17
我係怕佢真係22號出魔神SABER,今個月已經5PACK
咁沖田依d如果你之前中過又真係無需要抽

魔神saber係邊隻?
奧拉 07:13 PM 03-15-17
Delete
stcdavidhk 07:21 PM 03-15-17
咁沖田依d如果你之前中過又真係無需要抽

魔神saber係邊隻?
冇,所以想中一隻for打星
魔神saber係帝都聖杯奇譚入面沖田最後個聖杯MODE
casio 07:26 PM 03-15-17
40抽中冲田.....
鐵之侍 07:29 PM 03-15-17

魔神saber係邊隻?
沖田ALTER,黑化版沖田,本來是信長和沖田合體的成果,經驗值為了讓她在FGO出場改了這設定
FURIMUKI 07:33 PM 03-15-17
唔好話沖田,看板娘都唔中
呢個世界燒左佢算啦

老豆寶4
我都唔用老豆
樹靈DRYAD 07:34 PM 03-15-17
抽左百幾抽...寶2左沖田都唔出一張5星活動禮裝...
血之淚 07:40 PM 03-15-17
我想問限定加入版呀信繼唔繼承正版呀信個Lv?
同埋佢個進化料換完之後過咗時限都唔用係唔係會消失?
大破人間 07:44 PM 03-15-17
作者: 血之淚:
我想問限定加入版呀信繼唔繼承正版呀信個Lv?
同埋佢個進化料換完之後過咗時限都唔用係唔係會消失?
繼承

因為你拎第一隻信長時就係直接唔收返期間個張當個隻已經係
血之淚 07:49 PM 03-15-17
作者: 大破人間:
繼承

因為你拎第一隻信長時就係直接唔收返期間個張當個隻已經係
明白
唔該巨巨
細路翔 07:52 PM 03-15-17
冇,所以想中一隻for打星
魔神saber係帝都聖杯奇譚入面沖田最後個聖杯MODE
沖田搭哈桑王好多星好爽

你快d賭多2 pack,月尾再課5 pack咪得b
stcdavidhk 07:57 PM 03-15-17
沖田搭哈桑王好多星好爽

那有錢.....
鐵之侍 07:59 PM 03-15-17
沖田搭哈桑王好多星好爽

不要說這種推人破費的話好嗎
細路翔 08:00 PM 03-15-17
依家唔課就唔知又要等到幾時先再復刻架啦(拖走
FURIMUKI 08:07 PM 03-15-17
比我突滿左張イマジナリアラウンド

抽唔到沖田冇人啱用
heyman774 08:38 PM 03-15-17
印象中連埋每日金NOBU關個分數好似好多人爆分?
但係每日幾時先開?
鐵之侍 08:49 PM 03-15-17
作者: heyman774:
印象中連埋每日金NOBU關個分數好似好多人爆分?
但係每日幾時先開?
晚上11時(香港時間)
Hextor 08:52 PM 03-15-17
茶器關出晒未架
最盡50LV跌好少平蜘蛛同茶碗
gingq7 08:53 PM 03-15-17
第一符中海倫娜(寶2)
第二符虫老
之後4張符廢物
收工,

轉去友池禮裝GO, 中第一張小安
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 320 820 1220 1270 1310 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1330 1370 1420  ... 最後

返回主題版面