Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-22-13, 01:29 PM   #26
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
我係日協識到個,但拍左五年散左
最近識到現任女友,開心蜜運中~
係, 我就係指你m9
リア充氏ねぇぇぇぇぇぇぇぇぇぇ

現任點識?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-13, 01:38 PM   #27
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: beagleflash 查看文章
咁不如讀MBA啦!
識有錢女
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-13, 02:00 PM   #28
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
我係日協識到個,但拍左五年散左
最近識到現任女友,開心蜜運中~
BRO我見下面重有你之前開果個失戀灰爆post向度
咁快有拖拍拿?
點識架?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-13, 02:04 PM   #29
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: 真!DC 查看文章
係, 我就係指你m9
リア充氏ねぇぇぇぇぇぇぇぇぇぇ

現任點識?
現任係公司auditor既助手.
有次比文件auditor時見佢幾arm我,於是話想識佢再問佢拎電話號碼咁lor.
去左幾次街發現都幾夾於是就一齊~
而家每日都好開心

舊 06-22-13, 02:11 PM   #30
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: funnyfun 查看文章
BRO我見下面重有你之前開果個失戀灰爆post向度
咁快有拖拍拿?
點識架?
係呀~
個人覺得識女仔最最最緊要都係夠膽,你去馬唔一定會成功,但如果唔夠膽行出黎一步就一世都唔會有機會.
我係直接同佢講我個人好認真,係認真想識佢所以想拎電話號碼
諗返起都覺得自己好傻

舊 06-22-13, 03:44 PM   #31
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
絕對嚴重認同
最緊要夠膽

舊 06-22-13, 07:32 PM   #32
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
係呀~
個人覺得識女仔最最最緊要都係夠膽,你去馬唔一定會成功,但如果唔夠膽行出黎一步就一世都唔會有機會.
我係直接同佢講我個人好認真,係認真想識佢所以想拎電話號碼
諗返起都覺得自己好傻
HAHA, BTW你話自己好認真, 令我諗起求愛WINTER
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-13, 08:50 PM   #33
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: funnyfun 查看文章
HAHA, BTW你話自己好認真, 令我諗起求愛WINTER
大佬唔係呀嘛
我好似佢咁樣就唔會成功啦

舊 06-22-13, 09:35 PM   #34
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
SPEED DATING
一劑三四百, 買少隻GAME當試下
賽後報告
http://lesliewong610.blogspot.hk/
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-13, 09:37 PM   #35
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
現任係公司auditor既助手.
有次比文件auditor時見佢幾arm我,於是話想識佢再問佢拎電話號碼咁lor.
去左幾次街發現都幾夾於是就一齊~
而家每日都好開心
咁直接?
你樣係咪好OK?

D extreme case 唔好拎黎哂啦
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-13, 11:07 PM   #36
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
咁直接?
你樣係咪好OK?

D extreme case 唔好拎黎哂啦
我無樣,只有誠意

舊 06-23-13, 12:52 AM   #37
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
我無樣,只有誠意
大大請收起你那FLASHBANG

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 12:12 AM   #38
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
大佬唔係呀嘛
我好似佢咁樣就唔會成功啦
人生大忌:係度食,係度柯
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 06:09 PM   #39
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: 過客 查看文章
唔係唔得,但多數都係為左避嫌,其中一個會辭工

公式

紅字為重點

舊 06-24-13, 06:09 PM   #40
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
6月=暑期工

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 06:29 PM   #41
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: 過客 查看文章
我同女友唔同公司,只係我公司幫襯佢公司做audit

舊 06-24-13, 08:19 PM   #42
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
SPEED DATING
一劑三四百, 買少隻GAME當試下
賽後報告
http://lesliewong610.blogspot.hk/
八卦問下, 主辨單位會唔會就收入, 身家同學歷去挑選當晚既參加者?

公式

紅字為重點

舊 06-26-13, 12:07 PM   #43
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
我反而覺得係公司識先最好
一齊工作慢慢認識了解一個人
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-13, 08:12 PM   #44
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
不是環境問題吧! 這算是技術層面!
如果本身沒有足夠能力, 總結叫DATING值, 放更多極品牛排豬排在身邊, 也不能接觸!

香港男性的DATING值的確偏低!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 12:08 AM   #45
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: KIM 查看文章
不是環境問題吧! 這算是技術層面!
如果本身沒有足夠能力, 總結叫DATING值, 放更多極品牛排豬排在身邊, 也不能接觸!

香港男性的DATING值的確偏低!
咁, 人夫金仔有冇咩高見?

公式

紅字為重點

舊 07-09-13, 03:00 AM   #46
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
...大家又會用咩方法去結識異性?.......
自己一個人去游水,跑步,HAPPYHOUR,做GYM,睇戲,睇展覽......都試過識到!

舊 07-09-13, 10:30 AM   #47
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
自己一個人去游水,跑步,HAPPYHOUR,做GYM,睇戲,睇展覽......!
Lee d野我成日做
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-13, 12:13 PM   #48
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
唔通叫我學下飲酒
跟手學埋玩猜枚,玩骰盅
去蒲吧識朋友
順便溝女咩

ps:我平時就少飲酒,
但又唔會一飲就醉,
啤酒都好D,
紅酒麻麻地,
最怕百蘭地,伏特加果D烈酒
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-13, 02:09 PM   #49
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
自己一個人去游水,跑步,HAPPYHOUR,做GYM,睇戲,睇展覽......都試過識到!
大大你太強啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-13, 09:00 PM   #50
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
大大你太強啦
其實好多時, 有些困難都是自己空想出來, 自己制造了幻覺!

放膽行出第一步, 多時有奇妙旅程!

論壇跳轉

現在的時間是 02:25 AM

手機版 | APP版