Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-10-17, 07:13 PM   #9576
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
咁今晚試下先 THANKS XD

而家清完珠1736排141,1陣爆水等反擊
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-17, 08:27 PM   #9577
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
而家你肯打就唔怕趺出去啦....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-17, 10:31 PM   #9578
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
守陣弱的話好多人打
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-17, 10:41 PM   #9579
ShinDou

見到烏冬1801分,有盾閣下冇得打,不過佢個陣幾怪,我諗V2陣殺到佢,不過我起唔到

暫時1777分排113,都多左俾人打我,不過都有D守得贏,刷好耐先有D冇擺閣下既陣可以打下

其實我個防陣唔算勁,以有閣下既陣黎講我果個應該最廢,不過可能係凸爆左嚇得下人

結果俾人打番落去1755排146,衝唔到上去,頭1百差唔多個個都有閣下,根本開唔到打咁濟 XD 打低分過我既人又冇用,拉唔到前面果個落黎

此篇文章於 09-10-17 10:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-10-17, 10:58 PM   #9580
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

閣下真係咁勁?

盾果隻可以比之前果隻gb2拳活動機連埋ks同盾創一齊秒, 射果隻企前面的話都沒問題, 企後面就唔敢打了...
舊 09-10-17, 11:02 PM   #9581
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
閣下就算食左輪迴打出黎既數字都係大力到嘔,再加上2部都好難一下秒
盾個部必仲只係用3珠,唔齊腳應該係好難打
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-17, 11:03 PM   #9582
ShinDou

烏冬個陣係企下線既中間,佢前面擺左上次隻射BUFF獎品

另1邊3隻,大神之類果D CRI BUFF機玩開場掃,我冇打佢,你V2陣快得過佢既話應該秒到晒

不過盾閣下陣如果佢識擺NIER, GGGG同拳CC既話,V2陣應該都殺唔到,殺到佢都可能殺唔到KS同盾創性

閣下我覺得盾勁過射好多,不過我自己都殺唔到射閣下,擺出黎嚇下人咋,同埋射閣下淨係打唔到最近堆勁血牛機,其他都俾佢1野掃晒咁濟

不過射閣下好似唔夠射大介大力,定係因為我D陣唔齊CRI BUFF, V PART要裝CRITICAL唔裝得ASSAULT﹖

此篇文章於 09-10-17 11:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-10-17, 11:15 PM   #9583
dragonar226

單機性能計一定係盾惡過射

射閣下本身得25%cri,巨靈神必爆擊
你覺得唔夠大力應該係因為咁岩無爆擊到
舊 09-10-17, 11:19 PM   #9584
ShinDou

因為我大介裝左ASSAULT好似CRI DAM加成60幾% XD 試左好多耐都覺得大介大力好多,不過閣下郁得再快D

射閣下仲有最正既係個特殊輕減甲,真係好好擋,唔係好多機打得入,好似係得盾黑兔KS創性得

此篇文章於 09-10-17 11:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-11-17, 08:30 AM   #9585
ShinDou

原來射閣下開場5珠掃打到盾閣下搭4射指陣喎,贏少少

射閣下凸3冇buff陣都打到了,岩岩快得過盾黑兔秒埋, 其實應裝加cri率定cri dam?

此篇文章於 09-11-17 08:43 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-12-17, 04:45 PM   #9586
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
終於肯改先食無償石了...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-17, 05:46 PM   #9587
ShinDou

今次活動飛好似易中左,尤其岩岩幾個鍾,中左幾隻,有d我本身都冇
舊 09-12-17, 05:51 PM   #9588
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

400抽0 SSR...
舊 09-12-17, 07:25 PM   #9589
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我知我仲喺非洲食蕉中
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-17, 11:12 AM   #9590
clie

VS 29有咩機殺到古仔?打成日都過唔到
無拳健一、無強防冥王、IJ得0凸(有隻凸1射但唔想食,仲有用)
係咪要一堆全體回復HP機?大創入到LAST WAVE唔會自己補血,用白戰國好啲?
手上堆機真係唔識玩
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-17, 11:51 AM   #9591
ShinDou

燒都得,我冇強防冥王, 得舊果隻紫冥王,應該用派果隻sr冥王都夠做,愁哥都係大力拳機用貫黎打啦

hp回我好似都係出1隻,出2隻就少好多意外, 其實最緊要搵隻送珠機擋黑兔又擋得住唔死, 胸鳥要有打到分身既機盡快秒佢
舊 09-13-17, 06:58 PM   #9592
clie

原來大初都有破罩同夠力兩隻一齊斬,試吓先
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-17, 11:09 PM   #9593
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
睇返今次EX卷個機率今次係真pick up
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-17, 11:11 PM   #9594
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

shxt 中無盡合髒.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-17, 11:21 PM   #9595
ShinDou

中左盾閣下 @@ 好唔好食左射閣下﹖但又好似有D晒,冇晒限凸,星期6日打埋普通精粒限凸番黎先得 @@ 諗緊賣唔賣多6隻SSR換多粒番黎

此篇文章於 09-13-17 11:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-13-17, 11:27 PM   #9596
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: ShinDou 查看文章
中左盾閣下 @@ 冇理由俾佢食左隻射咁晒,冇晒限凸,星期6日打埋普通精粒限凸番黎先得 @@ 諗緊賣唔賣多6隻SSR換多粒番黎
唔駛咁心急啦, 或者進擊中隻重勁既野呢 (肯定又有2突變大器既野啦
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-17, 11:30 PM   #9597
ShinDou

不過我得60石,應該拎埋進擊D石都爬唔到山,又唔係月尾生放送派幾十石,不過又真係睇定D先好D XD
舊 09-13-17, 11:43 PM   #9598
dragonar226

又唔可以同射同時擺上場,又唔係征霸通行證
射閣下突爆左點解仲要突部盾
舊 09-14-17, 07:09 AM   #9599
ShinDou

我驚射閣下遲D又好似盾咁上修變左神機仲勁過盾咋

攻就應該盾勁過射N倍,始終招必加50%CRI太屈,本身D BUFF又勁D又再加CRI,可以裝ASSAULT唔駛裝CRI

但守陣既話其實射閣下係咪暫時都冇乜用﹖叫做頂到V2﹖盾閣下要搭埋堆加甲既機先頂到V2﹖
舊 09-14-17, 09:32 AM   #9600
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
Ex 中綠色個隻,有冇用?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:45 AM

手機版 | APP版