Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
Gundam MK-2 03:15 PM 05-21-15
作者: 事丫娃些:

HGUC ガンダムMk-II(エゥーゴ仕様)
11月発売予定
価格未定
リバイブ第四弾
好想講粗口
不過都要買

但既然要吸水,咁黎返部MG Mk-2 ver2.5先啦(改改肩膀pls)
kimtch 03:49 PM 05-21-15
作者: Gundam MK-2:
好想講粗口
不過都要買

但既然要吸水,咁黎返部MG Mk-2 ver2.5先啦(改改肩膀pls)
咁點解唔買RG?
Gundam MK-2 03:52 PM 05-21-15
作者: kimtch:
咁點解唔買RG?
買左啦(不過未砌)
咁對比MG其他2.0, MK-2比較早期,肩膀關節未改良嘛

P.S.除非出得太差,否則而家有咩MK-2我都通殺
鳳熾魂 04:30 PM 05-21-15
買左啦(不過未砌)
咁對比MG其他2.0, MK-2比較早期,肩膀關節未改良嘛

P.S.除非出得太差,否則而家有咩MK-2我都通殺
因為你就係MK2
Gundam MK-2 05:19 PM 05-21-15
作者: 鳳熾魂:
因為你就係MK2
我唔係傻那
fami~yan 09:12 AM 05-22-15
作者: 鳳熾魂:
因為你就係MK2
傻那出現了!!
Gundam MK-2 09:16 AM 05-22-15

MG 1/100 MEGA BAZOOKA LAUNCHER
HK$ 180.00
發送日期 (暫定): Aug / 2015

MG 1/100 RGC-80 GM CANNON
HK$ 260.00
發送日期 (暫定): Sep / 2015

港PB商店無牛油特效同救生衣......
kakajit 09:40 AM 05-22-15
DENIAL 膊頭同身體果個BALL JOINT 郁果陣好似好牙煙
fami~yan 02:48 PM 05-22-15

MG 1/100 MEGA BAZOOKA LAUNCHER
HK$ 180.00
發送日期 (暫定): Aug / 2015

MG 1/100 RGC-80 GM CANNON
HK$ 260.00
發送日期 (暫定): Sep / 2015

港PB商店無牛油特效同救生衣......
2隻bf機都冇影
mikemike 12:04 AM 05-24-15

Gundam MK-2 05:39 PM 05-24-15
shxt
米粒炮+炮吉港台PB光速掃清

我仲未訂架頂
鳳熾魂 05:43 PM 05-24-15
shxt
米粒炮+炮吉港台PB光速掃清

我仲未訂架頂
等再販好快有
ゆり 06:15 PM 05-24-15
百式支炮我見仲有wo
HAKAIDER 06:16 PM 05-24-15
作者: mikemike:
https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11221597_10207032389711771_5828360054417615282_n.jpg?oh=34bedf5e897442385120dc6cb0ca6315&oe=55FA6232
高扭力部件呢 < 拍枱
Gundam MK-2 11:47 AM 05-25-15
作者: ゆり:
百式支炮我見仲有wo
原來我睇錯左,訂左先,ths
Gundam MK-2 09:46 AM 05-28-15
FB有人發現,原來今次香港都有救生衣賣,但......sold out 速度快過吉姆大炮

笨大香港到底搞乜
fami~yan 09:52 AM 05-28-15
FB有人發現,原來今次香港都有救生衣賣,但......sold out 速度快過吉姆大炮之餘,仲要唔放上list度

笨大香港到底搞乜
咁勁,我琴日見到仲有
Fungfelix 10:05 AM 05-28-15
今次HK B 記咁快SOLD OUT......
唔想硬食每件 $40, 會唔會再開?
Gundam MK-2 10:08 AM 05-28-15
作者: fami~yan:
咁勁,我琴日見到仲有
堅無晒
不過原來有上list,我又錯了

但......真係咁多鋪掃晒d貨?
定係日本唔肯放貨?

另聽講台灣隻GM炮仲慘烈過香港,開賣2個鐘就清倉......
Gundam MK-2 10:11 AM 05-28-15
作者: Fungfelix:
今次HK B 記咁快SOLD OUT......
唔想硬食每件 $40, 會唔會再開?
其實隻GM炮本來諗住有鋪訂到的話,俾人賺返次都算
但結果行多次信和/現時點,所有鋪頭都已經收爆訂
Fungfelix 10:49 AM 05-28-15
今次咁多苦主, 其實個運費出事好耐又唔改, D 鋪一次合單訂 50 盒又係 $40. 玩家一盒又$40........
SAZABI 果SET 又冇........
Rance 12:05 PM 05-28-15
努力D玩棋就唔駛煩運費啦
不過越來越難嬴,星期六前GOAL唔到一定入唔到一百名
Gundam MK-2 01:26 PM 05-28-15
運費我用儲落d pt換免費券
仲夠用至少10次
Fungfelix 02:38 PM 05-28-15
原來咁多大戶係GAF.....
遊戲怪 05:26 PM 05-28-15
MG百式2.0出左啦 大家入左手未 最另人興奮不過於隱藏水口了~
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後

返回主題版面