Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
收藏品討論版>[32th]戰系列週邊 Vol-3
真!DC 05:59 PM 01-23-10
グランゾン出左
★星人44★ 06:31 PM 01-23-10
作者: Owen:
精品 $199
唔該晒
入佐兩盒

家下好開心地0拍緊開叔
6eo 11:21 PM 01-27-10

見到呢張, 我又好想入呢個深淵
斯羅 07:59 PM 01-28-10
deform隻西巴斯達已出, $539
bb21 09:33 PM 02-07-10

Terry仔 09:37 PM 02-07-10
好lor,輸到修羅出啦!!
★星人44★ 09:43 PM 02-07-10
今日係WF会場影的

mikemike 09:44 PM 02-07-10
唔慌企得穩
亍 ◣ 09:46 PM 02-07-10
點會...兩條馬尾唔用黎頂落地仲有咩好做
mikemike 09:49 PM 02-07-10
作者: jaVaj ◣:
點會...兩條馬尾唔用黎頂落地仲有咩好做
都唔夠長
點頂呀
Lilith 02:10 AM 02-08-10
Are you sure that's not a digimon...???
魔璃 08:42 AM 02-08-10
d頭髮 .... 買Doll d頭髮自己換落去都得啦
stamenccy 12:15 AM 02-14-10
FAIRLION 王女機已出

200頭左右~

過完年先回收~
凌龍 09:03 AM 02-14-10
琴日係淘大250買左..
新年貴d都無所謂~
亍 ◣ 10:56 AM 02-14-10

仲以為可以同之前o個幅合體...
真!DC 12:01 PM 02-14-10
其實邊度多機戰模型賣?

以前有d有賣ge玩具鋪而家摺左一係已經冇入
而家我淨係見賊船同灣仔某模型店有賣...

>琴日係淘大250買左..
淘大即係邊?
凌龍 12:05 PM 02-14-10
作者: 真!DC:
其實邊度多機戰模型賣?

淘大即係邊?
九龍灣
stamenccy 10:39 PM 02-14-10
作者: 真!DC:
其實邊度多機戰模型賣?

淘大即係邊?
旺角廣華街同洗衣街~

除咗絕種既ヒュッケバインseries之外 其他都算係齊全
不過d價錢就...

我建議上丫烏bid 起碼d價錢合理dd
雪代緣 01:45 PM 02-15-10
作者: mikemike:
唔慌企得穩
如d頭髮係空沁的話可能企倒
我只擔心佢可唔可以起飛腳
Gallardo 11:49 AM 02-16-10
http://www.kotobukiya.co.jp/cgi-bin/...902-1200-1023-

stamenccy 10:53 AM 02-25-10
想請問有冇人知deformover隻魔裝機神出咗未?話1月出但影都唔覺有既?
銀色流星 07:41 PM 02-25-10
作者: stamenccy:
想請問有冇人知deformover隻魔裝機神出咗未?話1月出但影都唔覺有既?
1月尾出左, 不過因為少舖頭返所以難搵d
stamenccy 09:46 PM 03-01-10
作者: 銀色流星:
1月尾出左, 不過因為少舖頭返所以難搵d
多謝你既情報~~

搵咗好多地方都冇~

最後O係賊船回收咗~ THX A LOT~

其實今次Cybaster都造得唔差丫 可能係之前古鐵既關係 搞到冇人敢入
Godfather教父 04:42 PM 03-09-10
開完會,在沉重壓力下,只好靠玩具尋回少許安慰;另一安慰係自己唔洗孤單一人逛街,仲有位美女OL陪行(可惜已為人妻)

magehouse的魔裝機神

為了他,拎住沉重公事包的我同著住3.5寸高跟鞋的美女OL行到幾乎斷脚 ......

faiz555bun 04:57 PM 03-09-10
作者: Godfather教父:
開完會,在沉重壓力下,只好靠玩具尋回少許安慰;另一安慰係自己唔洗孤單一人逛街,仲有位美女OL陪行(可惜已為人妻)

magehouse的魔裝機神

為了他,拎住沉重公事包的我同著住3.5寸高跟鞋的美女OL行到幾乎斷脚 ......

hi,where can buy and how much and still have stock?thank you.
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面