Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-18, 03:00 PM   #751
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
講真..佢dlc另外出隻實體..我變得好有興趣入返隻收藏...
就算我買左season pass都沒所謂....當佢係外傳新game...
唔知玩到幾多小時....
本來,我都係咁諗。 但係,諗多兩諗,都係冇謂晒 依啲錢。
有咗季票嘅情況,再買DLC實體,只係多咗個膠盒 + 封面 + 一張遊戲卡。

The Witcher 3 DLC實體 起碼重有返D卡組,儲多套真係可以用黎 鬥卡。
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 04:14 PM   #752
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 1pi 查看文章
本來,我都係咁諗。 但係,諗多兩諗,都係冇謂晒 依啲錢。
有咗季票嘅情況,再買DLC實體,只係多咗個膠盒 + 封面 + 一張遊戲卡。

The Witcher 3 DLC實體 起碼重有返D卡組,儲多套真係可以用黎 鬥卡。
都唔係既...至少個DLC實體可以借比人玩...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 12:48 AM   #753
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
きたー!!!

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 12:50 AM   #754
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 12:56 AM   #755
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
fiora應該要係機人狀態先啱..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 01:06 AM   #756
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: aquarius 查看文章
fiora應該要係機人狀態先啱..
因為外國人一早已經crack 會有佢地不意外,反而唔係機械版係意外

Sent from my iPhone using Gaforum
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 01:09 AM   #757
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
きたー!!!

呢個更新係同9月個前傳一齊放出黎, 定係呢幾日已經有呢?
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 01:34 AM   #758
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: neo2046 查看文章

睇完之後唔想XB1出HD版

而家想要remake多D
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 01:44 AM   #759
aquarius
Game Master

引用:
作者: seed2005 查看文章
睇完之後唔想XB1出HD版

而家想要remake多D

同感
呢個figure如果可以remake埋xenogear就更正
舊 06-14-18, 06:33 AM   #760
fortel
Game Master

引用:
作者: lineage19 查看文章
呢個更新係同9月個前傳一齊放出黎, 定係呢幾日已經有呢?

呢個星期五已經有得玩

睇完片大約明點解fiora 點解會係肉身版,佢唔係單純果隻客串,而真係將1個end 後既佢地叫左過黎

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 06-14-18, 08:01 AM   #761
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: fortel 查看文章
呢個星期五已經有得玩

睇完片大約明點解fiora 點解會係肉身版,佢唔係單純果隻客串,而真係將1個end 後既佢地叫左過黎

好,我認輸,今晚比錢

舊 06-14-18, 09:16 AM   #762
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
俾幾多新野都好,最核心果堆數都無變,乜怪都俾你求求奇奇打到幾十萬 damage,有乜意思?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 09:36 AM   #763
fortel
Game Master

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
俾幾多新野都好,最核心果堆數都無變,乜怪都俾你求求奇奇打到幾十萬 damage,有乜意思?
由手機版發出
試左個挑戰Mode先好批評啦
舊 06-14-18, 09:38 AM   #764
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
試左個挑戰Mode先好批評啦
出左未?

好耐無入 game
由手機版發出
舊 06-14-18, 09:43 AM   #765
fortel
Game Master

引用:
出左未?

好耐無入 game
由手機版發出
聽日出呀
舊 06-14-18, 11:42 AM   #766
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
好,我認輸,今晚比錢
忍得買DLC實體啦~
舊 06-14-18, 11:46 AM   #767
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
呢個星期五已經有得玩

原來係咁thx

Btw我都係鐘意機娘版多d

lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 11:56 AM   #768
aquarius
Game Master

引用:
由手機版發出

我只係想個zoom in操作同map改番正常少少..
否則無動力再玩落去..
舊 06-14-18, 11:59 AM   #769
charcsc2000
J神哥

引用:
我只係想個zoom in操作同map改番正常少少..
否則無動力再玩落去..
zoom in操作<---其實都好正常呀..就係L+R3...
MAP呢...佢改改個放大MAP可移動和比返條引導線就perfect...
舊 06-14-18, 12:41 PM   #770
aquarius
Game Master

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
zoom in操作<---其實都好正常呀..就係L+R3...
MAP呢...佢改改個放大MAP可移動和比返條引導線就perfect...

個zoom in太束同focus錯位啦(最近影住頸以下).. 感覺係未完成品..
xenoblade 同 X 好太多
舊 06-14-18, 01:03 PM   #771
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
E3 2018 - First Xenoblade 2 Challenge Mode DLC footage with Shulk / Fiora
https://youtu.be/r5jsoyJxnq0
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 01:18 PM   #772
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我係要R總用滅哥丫

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 01:20 PM   #773
charcsc2000
J神哥

引用:
個zoom in太束同focus錯位啦(最近影住頸以下).. 感覺係未完成品..
其實zoom in呢個功能沒咩用...我都好少用...
唔可以話未完成品...但佢d制位分配真係好有問題...

簡單放大map再移動zoom in都做唔到, 咁放大個map做咩...
但戰鬥系統真心正...一玩就停唔到...
舊 06-14-18, 02:33 PM   #774
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
X 咪一 Q 樣。

地圖上同一地點,好多時根本係你起天空,但實際地點係地底,低 B 到死。
由手機版發出
舊 06-14-18, 02:37 PM   #775
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
機娘好丁好多

個MAP ZOOM 真係低能到極 ZOOM 完唔比郁黎睇地圖真係天才先過到QA

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 07:55 AM

手機版 | APP版