Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-17, 08:30 AM   #32051
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
唔係有人提都唔記得可以換野
5符出左隻海格力斯
意外的開心(?)
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 10:32 AM   #32052
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
如果賢貓只是早期打火種用
那我不養了 (現在用紅藍呆連射就清到火種)

現在 尼綠都LV70了
差鬼燈7粒和金劍一粒

也就是要等一星期先養完

美杜沙(寶4) 好像不強

那最後一隻戰力在暗殺式出之前
應該就是清姬(寶4)和安徒生(寶1)選吧?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 10:50 AM   #32053
Hextor

如果你bx都保唔住,
清姬更加會溶左
清姬都係拎嚟打種火
舊 03-01-17, 10:52 AM   #32054
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: Hextor 查看文章
唔係有人提都唔記得可以換野
5符出左隻海格力斯
意外的開心(?)
換完5卷打算慣性抽晒算,之後按抽角頁望到亞伯做封面...立即冷靜晒

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 11:21 AM   #32055
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Hextor 查看文章
如果你bx都保唔住,
清姬更加會溶左
清姬都係拎嚟打種火
好似嘉芙巨巨話齋,插張肯主任落去咪得

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 11:31 AM   #32056
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
好似嘉芙巨巨話齋,插張肯主任落去咪得
我以前都係咁樣保狂戰

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 11:56 AM   #32057
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
我以前都係咁樣保狂戰
黑狗/b叔/茨木咪唔洗用依招囉

英國說大家抱團死
舊 03-01-17, 12:00 PM   #32058
Hextor

對我黎講
狂戰出到一下寶bbex已經功成身退
寧願插np裝,
打到完場係bonus
舊 03-01-17, 01:50 PM   #32059
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: pet3 查看文章
如果賢貓只是早期打火種用
那我不養了 (現在用紅藍呆連射就清到火種)
現在 尼綠都LV70了
差鬼燈7粒和金劍一粒
也就是要等一星期先養完
美杜沙(寶4) 好像不強
那最後一隻戰力在暗殺式出之前
應該就是清姬(寶4)和安徒生(寶1)選吧?
小弟覺得清姬好有用
清姬NP效率強,A卡起頭真系儲得勁快,又有加防+減防,如有孔明盾子保住其實會非常硬淨
小弟有一個無課賬,由第1章打到第6章淨用盾子+清姬(食左聖杯lv90寶具3)+自己主賬孔明,基本上冇問題
最多打魔神柱同圓卓騎士要花啲心機,肅正騎士之流完全唔系對手(親身經驗
最好後排擺埋狗哥+B叔做殿後,有2隻魔神柱小弟都系靠佢兩個先唔使用令咒

不過去到第7章就會辛苦好多
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 01:53 PM   #32060
pet3
The One

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟覺得清姬好有用
清姬NP效率強,A卡起頭真系儲得勁快,又有加防+減防,如有孔明盾子保住其實會非常硬淨
小弟有一個無課賬,由第1章打到第6章淨用盾子+清姬(食左聖盃lv90寶具3)+自己主賬孔明,基本上冇問題
最多打魔神柱同圓卓騎士要花啲心機,肅正騎士之流完全唔系對手(親身經驗
最好後排擺埋狗哥+B叔做殿後,有2隻魔神柱小弟都系靠佢兩個先唔使用令咒

不過去到第7章就會辛苦好多
你點點打出20萬攻(非活動時的加攻卡)

好像好少人懂扣防

我現在都是3寶具連射
尼綠(全員攻擊扣防),藍呆 (全員攻擊殺掉左右小兵),第三人的單人寶具
第3單人的打中都只是扣6萬到(算上1,2的合計10萬)

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 03-01-17 01:55 PM 被 pet3 編輯。
舊 03-01-17, 02:05 PM   #32061
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
扣防的話一定首選孔明寶具

20萬攻的話要有孔明寶具幫手
清姬技2、技3+孔明技3+孔明寶具+master禮裝加攻,咁打落可以出到20幾萬
但30萬就冇印象去唔去到,陣間維護完小弟去試下

師兄add fd既時候最緊要揀有孔明既黎add就得(中文版應該都有孔明?
其實小弟都想開中文版坑,不過想等空境ev開先入

此篇文章於 03-01-17 02:08 PM 被 fufufu123456 編輯。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 02:09 PM   #32062
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
行過日站見到
Fgo一章差分詳細

(ネタバレ)慎點~

舊 03-01-17, 02:57 PM   #32063
細路翔
The One

快d翻兜黑j啦頂

英國說大家抱團死
舊 03-01-17, 03:05 PM   #32064
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
求黑J翻兜+1

歡迎pm查詢、預約
舊 03-01-17, 03:05 PM   #32065
pet3
The One

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
扣防的話一定首選孔明寶具

20萬攻的話要有孔明寶具幫手
清姬技2、技3+孔明技3+孔明寶具+master禮裝加攻,咁打落可以出到20幾萬
但30萬就冇印象去唔去到,陣間維護完小弟去試下

師兄add fd既時候最緊要揀有孔明既黎add就得(中文版應該都有孔明?
其實小弟都想開中文版坑,不過想等空境ev開先入
現有故事關
最強敵人hp多少?

清姬我有 寶4 lv1 未養過
孔明沒有 但有朋友有 (雖然完全唔識用打人無咩力)

養清姬到4靈基
之後技要養多少?

戰鬥時清姬和孔明一起開技,預設魔術師衣服lv10加攻
之後出3連寶具 清姬>孔明>斯卡哈(lv90 寶2)
就能扣20萬?(非打劍兵)

FGO 目標預算
舊 03-01-17, 03:20 PM   #32066
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
清姬寶5有孔明也打不出20萬吧....

清姬70級吃滿狗攻擊力7634
技2 減防24%
技3 Buster卡性能提升 30%
狂化EX Buster卡性能提升 12%

孔明技3 攻擊力提升30%
寶5 減防30%

MASTER瞬間強化 攻擊力提升50%

平均:65635  最低:59072  最高:72133

最多7萬左右 除非20萬是指全體攻擊時3隻既傷害加埋一齊就剛剛好夠既

此篇文章於 03-01-17 03:24 PM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 03:22 PM   #32067
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
黑貞翻兜+比我歐洲中唔該

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 03:32 PM   #32068
細路翔
The One

我要求唔多,2000石中一隻就夠

英國說大家抱團死
舊 03-01-17, 03:33 PM   #32069
蛋撻王子
功德完滿

跪求單pickup黑貞+1

舊 03-01-17, 03:34 PM   #32070
細路翔
The One

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
你依d油王唔係應該一早中左?

定係上次唔記得抽到寶5?

英國說大家抱團死
舊 03-01-17, 03:38 PM   #32071
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
你想寶10?

歡迎pm查詢、預約
舊 03-01-17, 03:41 PM   #32072
蛋撻王子
功德完滿

引用:
你想寶10?

我想休息
最好pickup夠2個星期 4個星期 8個星期

其他game炒左鑊好甘......

舊 03-01-17, 03:43 PM   #32073
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我想休息
最好pickup夠2個星期 4個星期 8個星期

其他game炒左鑊好甘......
有冇奶光咁甘先?

歡迎pm查詢、預約
舊 03-01-17, 03:44 PM   #32074
蛋撻王子
功德完滿

引用:
有冇奶光咁甘先?

咁奶光甘好多
有個奶字唔好意頭
奶晒野

舊 03-01-17, 03:45 PM   #32075
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
咁奶光甘好多
有個奶字唔好意頭
奶晒野
咁即係冇問題啦

歡迎pm查詢、預約

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:59 PM

手機版 | APP版