Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
真十人€ 08:00 PM 01-24-18
作者: 赤兵尉SETH:
今集得一隻貓養, 改名要諗真d
又可以召其他玩家養貓, 更似Dragon's Dogma 既
beta 見過有隻貓叫 去勢済み
赤兵尉SETH 08:11 PM 01-24-18
fb有朋友今朝3點幾4點已經見到, 仲話已經有地方偷偷賣緊

blackpighk 08:26 PM 01-24-18
※故事進行到一定程度後,即可進行線上多人遊玩。

之前D 放送有冇話玩幾耐到先可以online?
老餅/手 比較心急想圍dump/等carry XD....
blackpighk 09:43 PM 01-24-18
成埋鬼佬twitch 直播...... 我要玩呀.......
lineage19 01:19 AM 01-25-18
最後都係買左dl版,2部ps4的preload晒
等聽日慢慢玩
mario0606 01:29 AM 01-25-18

未到正日就放A1,CAPCOM
BRA武藏 01:41 AM 01-25-18
令人誤會左邊係僭建怪
鈴蘭 01:53 AM 01-25-18
僭建龍滅盡師太
魔靈娘 06:15 AM 01-25-18
作者: mario0606:
好似好耐都未試過有game咁重本宣傳
台灣由cm又捷運
Kain 06:54 AM 01-25-18
港版有咩分別?
分server?
無日文?
由手機版發出
qwe 07:25 AM 01-25-18
隻滅燼龍一開始嘅時候身上無刺,但打打下會僭建D刺出黎,好合適呀

作者: Kain:
港版有咩分別?
分server?
無日文?
由手機版發出
有中文patch, dlc可能慢過日版
風涼水冷 07:34 AM 01-25-18
想問埋
下載版deluxe送既野,其他實體版有無架?

Sent from my iPhone using Gaforum
Kain 07:56 AM 01-25-18
作者: qwe:
隻滅燼龍一開始嘅時候身上無刺,但打打下會僭建D刺出黎,好合適呀

有中文patch, dlc可能慢過日版
港版連唔到日PSN?
玩開日PSN
由手機版發出
qwe 08:06 AM 01-25-18
作者: Kain:
港版連唔到日PSN?
玩開日PSN
由手機版發出
世界server,玩到
但唔知dlc點搞

作者: 風涼水冷:
想問埋
下載版deluxe送既野,其他實體版有無架?

Sent from my iPhone using Gaforum
http://www.monsterhunterworld.com/hk/sp/

豪華組合之可下載內容亦可獨立購買。
真十人€ 08:09 AM 01-25-18
(封面龍被秒)
滅燼龍:「我唔接受我係冇誠信嘅古龍」
ps4boy 08:25 AM 01-25-18
生果版要幾頁介紹嗎?
AhTin 08:25 AM 01-25-18

根本成個配套都係25號開賣
暗黑騎士 08:38 AM 01-25-18
有冇偷跑勇士試過單機玩唔玩到,定係一定要online
AhTin 08:47 AM 01-25-18
作者: 暗黑騎士:
有冇偷跑勇士試過單機玩唔玩到,定係一定要online
外國已有人單機通關,CAPCOM Asia亦講了,只有首日更新後才有線上功能,單機唔會有影響啦!
KENSNAKE 09:02 AM 01-25-18

點解我覺得果行字係封面隻怪對白。
赤兵尉SETH 09:06 AM 01-25-18
霸氣燼失
ps4boy 09:11 AM 01-25-18
生果報今早7點先買到!
小光 09:18 AM 01-25-18
我認識的台灣業內人士透露,台灣嗰邊話為咗打擊水貨,今日解禁偷跑令
即係今日下午就會釋出行貨

唔知香港會唔會跟
遊雲gspirit 09:22 AM 01-25-18
出得成大版廣告,冇可能今日會買唔到Game咁搞笑....倒自己米咩
fantasy俊仔 09:28 AM 01-25-18
滅燼龍:「我唔接受我係俾人秒嘅古龍」

作者: 真十人€:
(封面龍被秒)
滅燼龍:「我唔接受我係冇誠信嘅古龍」

標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後

返回主題版面