Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-15, 12:58 PM   #1251
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
魔神JS都用得
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 01:02 PM   #1252
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
到底GUNBUSTER EV部特效會係咩機
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 01:09 PM   #1253
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
初號機?
已預備百幾粒石allin
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 05:04 PM   #1254
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
今晚會唔會有新介角?
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 05:33 PM   #1255
clie

商店月一回仲有幾個鐘就截,要買就快
舊 10-31-15, 05:50 PM   #1256
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
講都唔信,冇回氣之下半日打晒sr以下\/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 10:44 PM   #1257
psidef

註冊日期: Apr 2007
終於打到SSR命, 啲R同UC我投降

舊 10-31-15, 10:47 PM   #1258
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: psidef 查看文章
終於打到SSR命, 啲R同UC我投降
r要打
好易出
爆下水啦...
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 10:58 PM   #1259
元首KFC
炸鷄好吃

11月了
舊 10-31-15, 10:59 PM   #1260
psidef

引用:
作者: 小嘉 查看文章
r要打
好易出
爆下水啦...
爆咗支水拎埋博士

舊 10-31-15, 11:02 PM   #1261
元首KFC
炸鷄好吃

多左新event任, 然而幻想中的介角並沒有出現
舊 10-31-15, 11:08 PM   #1262
psidef

4抽得隻超龍神......

舊 10-31-15, 11:35 PM   #1263
clie

官網更新咗初號機斷空我資料

此篇文章於 10-31-15 11:42 PM 被 clie 編輯。
舊 10-31-15, 11:42 PM   #1264
psidef

引用:
作者: clie 查看文章
官網更新咗初號機斷空我資料

大UP之後係特大UP,遲啲玩埋極大、絕大。。。
跟住超絕......

舊 10-31-15, 11:43 PM   #1265
道化師_雪

註冊日期: Nov 2014
介角...去到11月30...
兩個月1次?
道化師_雪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 11:56 PM   #1266
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
1次10連得sr愛瑪同三一二號
收皮
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 12:39 AM   #1267
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
想要初號機點知中斷空我...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 12:43 AM   #1268
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
想要初號機點知中斷空我...
這實在太慘了
舊 11-01-15, 12:48 AM   #1269
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
究竟抽唔抽好?
初號機無怨念, 而斷空我又見得多.....

此篇文章於 11-01-15 01:01 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 12:54 AM   #1270
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
抽一次又無哂石
部蛋機好伏
SSR好雜
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 01:09 AM   #1271
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
這實在太慘了
我成隊拳手,比隻盾我有鬼用...

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 11-01-15, 01:20 AM   #1272
psidef

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我成隊拳手,比隻盾我有鬼用...
有高文咪有用

舊 11-01-15, 01:47 AM   #1273
HI_Ricky
深山人士

所以中間個acc 好難打

舊 11-01-15, 07:07 AM   #1274
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
今次唔知點解完全冇性欲抽...

而家呢刻ev係唔係只係打經驗冇其他??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 09:28 AM   #1275
clie

命最後攞唔到,兩次十連0SSR (9SR),強運滯中

係咁俾盾強化我,但一隻盾機都無,俾其他機食又減4成效果,唔食又佔空間,呢個營運係咪傻架

突然好想要斷空我勇者王

此篇文章於 11-01-15 09:33 AM 被 clie 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:54 PM

手機版 | APP版