Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-19-18, 07:27 PM   #1026
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
信和見238

想問有冇分日版同行版?

Sent from my iPhone using Gaforum
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 07:30 PM   #1027
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: sugoteam 查看文章
想問有冇分日版同行版?

Sent from my iPhone using Gaforum
我見得日版,不過有中字
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 09:20 PM   #1028
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984

238入手,入面雙封面

此篇文章於 09-19-18 09:25 PM 被 11281984 編輯。
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 03:06 AM   #1029
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: X&Y 查看文章
86人, 剩返應該係清晒4隻黃金怪就可以同解到埋光個絆
不過第二隻已經唔夠打 可能64LV太低? 除左tank外隻野踏地4-5下另外兩個就滿血一下死晒

另, 仲以為爆綠箱係要全爆, 點知搵到個犯人後發現首都仲有箱未爆
64 LV打隻牛,係太低O既,不過就算80LV 打,情況都唔會好好多
我自已升到78 LV打都係唔得,之後先諗到方法,可以壓住打

唔公平
明明國王最大犧牲,但無乜人留意(鬼叫佢一開波就立FLAG)

此篇文章於 09-20-18 03:18 AM 被 新月 編輯。
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 07:31 AM   #1030
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
前傳係咪都係咁易玩???

岩岩見到王帝後少少,全部野都係亂裝亂砌亂出,又係求奇打都贏
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 09:59 AM   #1031
Game Master

今次遊戲入面冇得轉中文,要主機set><
舊 09-20-18, 10:00 AM   #1032
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
前傳係咪都係咁易玩???

岩岩見到王帝後少少,全部野都係亂裝亂砌亂出,又係求奇打都贏
由手機版發出
我直接同你講,係
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 10:25 AM   #1033
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
用pro制有時會行得好慢,要推到好盡先係跑,有冇人係咁?

唔知係制定game嘅問題。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 10:57 AM   #1034
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: 11281984 查看文章
今次遊戲入面冇得轉中文,要主機set><
實體版?

DLC應該跟主game開頭揀決定, 我主game開頭揀中文
DLC無方法轉日文
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 11:18 AM   #1035
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: fortel 查看文章
我直接同你講,係
哦,咁玩一次睇故仔算狗掃把

樓上仲吹到 monolith 幾堅,好似可以起死回生咁。

由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 12:16 PM   #1036
Game Master

引用:
作者: X&Y 查看文章
實體版?

DLC應該跟主game開頭揀決定, 我主game開頭揀中文
DLC無方法轉日文

我外傳就可以隨時轉
舊 09-20-18, 12:27 PM   #1037
新月
Game Master

PSN  IDSURYC_KO
難打嘅係 um 姐
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-18, 08:54 PM   #1038
AKIRA桑
Senior Gamer
Splatoon中

註冊日期: Mar 2018
Nintendo Switch IDSW-4660-5409-0901
我想問下,我正傳係日文版選中文,但我去game鋪買實體DLC黃金國,只有英中行版同日文版,咁我應選那隻?

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送
AKIRA桑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-18, 01:23 AM   #1039
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: AKIRA桑 查看文章
我想問下,我正傳係日文版選中文,但我去game鋪買實體DLC黃金國,只有英中行版同日文版,咁我應選那隻?

我問店員 佢話兩隻都有中文 分別係個code行版要你ac港區 日文版要ac日區

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 11:39 AM   #1040
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
請問如果我隻實体正傳賣左 (未更新最新 ver)
淨DL 個exp DLC 玩唔玩倒? Thx

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 12:42 PM   #1041
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: 任仔 查看文章

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
唔得,仲係原本隻game嚟,只係更新到version 2.0。
舊 09-23-18, 05:19 PM   #1042
AKIRA桑
Senior Gamer
Splatoon中

註冊日期: Mar 2018
Nintendo Switch IDSW-4660-5409-0901
剛入左日版實体版,今晚慢慢試

AKIRA桑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 07:28 PM   #1043
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:

你一定係攪緊笑
個dlc係跟正傳,你沒正傳又點開game入去玩???
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 10:07 PM   #1044
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
咁外傳實体可以唔洗正傳 game??

任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 10:12 PM   #1045
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:

當然可以,任天堂 建議的 。大家可以玩這個前傳 先。

黄金の国イーラ︱2018年9月

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-18, 11:45 AM   #1046
charcsc2000
J神哥

引用:

可以...dlc實體就係咁做...我自己沒買實體...本身有dlc就得...隻game容量好細..
而且用dl dlc玩...可以重疊個遊玩時數....自我感覺良好....

引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
當然可以,任天堂 建議的 。大家可以玩這個前傳 先。

黄金の国イーラ︱2018年9月
其實不好...黃金國個system好過正傳...
玩完肯定覺得正傳更加悶...

呢個dlc其實係以回憶方式玩會合理d...
否則劇透得好緊要~

提提大家...有左NSO...
正傳刷神劍就可以LOAD & SAVE啦....
舊 10-04-18, 02:04 PM   #1047
wsx360
Game Master

過幾年有Xenoblade 3

https://www.monolithsoft.co.jp/recruit/production01/
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-18, 02:20 PM   #1048
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: wsx360 查看文章
內文令人發出會心微笑。
舊 10-04-18, 02:27 PM   #1049
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
唔覺有講明係3, 話唔埋係出X2, 始終X有好多迷都未解
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-18, 02:27 PM   #1050
charcsc2000
J神哥

引用:
想佢先移植xb1和xbx先...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 08:54 PM

手機版 | APP版