Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-12, 11:07 AM   #1
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
(美漫) Walking dead

(唔知美漫開唔開得 )
有無同好追緊?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 12:25 PM   #2
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
(唔知美漫開唔開得 )
有無同好追緊?
冇追,但想開。邊度有得睇?
能否PM我

舊 07-11-12, 01:19 PM   #3
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
之前有,依家冇咩心機追……本來睇佢地人性交叉差,依唔知佢地想點……
由手機版發出
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 01:23 PM   #4
dasw123
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
Nintendo Switch IDSW-3664-0133-1821
出左第二期中文版?

ROUND 1 FIGHT!
dasw123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 02:22 PM   #5
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
冇追,但想開。邊度有得睇?
能否PM我
收PM

我的雜談小屋
舊 07-11-12, 02:24 PM   #6
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: elmond 查看文章
之前有,依家冇咩心機追……本來睇佢地人性交叉差,依唔知佢地想點……
由手機版發出
而家好似講到要重新起個一個社會咁,
不過Rick越嚟越冷血就真

睇到99話
亞伯拉罕領便當果吓成個人震一震

我的雜談小屋
舊 07-11-12, 02:44 PM   #7
elmond
女權主義信奉者

Rick直情變左殺人狂……之前話佢地自己先係walking dead,依家都冇哂feel……
由手機版發出
舊 07-11-12, 10:27 PM   #8
代官

註冊日期: Feb 2005
打完鎮長之後D劇情差左勁多...
已經無追

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-12, 02:48 PM   #9
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

各位唔追係正常的
便當
3期內死2個舊人 (軍佬、華人),睇嚟連個作者都變埋walking dead了

我都唔敢追睇到

我的雜談小屋
舊 07-26-12, 04:59 PM   #10
elmond
女權主義信奉者

記得有一期,冇啦啦講到外星人,果陣第一時間想爆粗,最後原來作者玩野
依家諗番,可能作者冇玩野仲好…
由手機版發出
舊 07-26-12, 06:17 PM   #11
ryankam16
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
引用:
收PM
可以PM埋我嗎?謝
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-12, 06:19 PM   #12
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
睇緊tv第一季, 我都想睇漫畫版~ 可以pm我嗎? thx
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-12, 11:33 AM   #13
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

已PM

我的雜談小屋
舊 07-27-12, 11:33 AM   #14
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
記得有一期,冇啦啦講到外星人,果陣第一時間想爆粗,最後原來作者玩野
依家諗番,可能作者冇玩野仲好…
由手機版發出
吓?我網上版見唔到呢期喎~

我的雜談小屋
舊 07-27-12, 01:05 PM   #15
elmond
女權主義信奉者

引用:
吓?我網上版見唔到呢期喎~
Check pm
由手機版發出
舊 07-27-12, 04:48 PM   #16
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
Check pm
由手機版發出
thx.

Not to be continued.....

我的雜談小屋
舊 07-27-12, 09:03 PM   #17
elmond
女權主義信奉者

引用:
thx.

Not to be continued.....
咦,我ok wor
其實是75話後半,
rick
係華盛頓殺左人妻老公之後

舊 07-28-12, 01:12 AM   #18
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
咦,我ok wor
其實是75話後半,
rick
係華盛頓殺左人妻老公之後
我not to be continued係講緊果個外星短篇
(最尾果頁作者註明not to be continued.....見佢呢句笑了)

我的雜談小屋
舊 07-28-12, 12:30 PM   #19
elmond
女權主義信奉者

咦.....睇左做not to be connected

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] The Walking Dead: A Telltale Games Series IDGAF 電視遊戲討論版 166 11-02-17 11:31 PM
[多機種] The Walking Dead: Survival Instinct (Daryl及Merle Dixon兄弟前傳FPS GAME,March 26,2013) IDGAF 電視遊戲討論版 30 03-27-13 05:05 PM
Walking Tour neo2046 ~清談館~ 17 11-19-04 01:08 AM

現在的時間是 12:42 PM

手機版 | APP版