Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-06-06, 12:17 PM   #201
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: chow263
響冇變過陣既情況下,尋日拿返16分

不過...今日3個BN人拿40分...嘔血中
你有4個bn人wo
換句話說你今日無人囉過分

舊 11-06-06, 04:28 PM   #202
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
唉...我隊波....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-06, 06:05 PM   #203
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: POISON
你有4個bn人wo
換句話說你今日無人囉過分
冇錯,所以今日又倒扣11分...

舊 11-07-06, 01:15 PM   #204
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

有冇人話我知...elton brand發生咩事
舊 11-07-06, 01:25 PM   #205
danny42yu
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: kin~kin
Watching now
Nothing happen for him, just have a bad game only...
Clippers still leading

舊 11-07-06, 01:28 PM   #206
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
唔緊要,都仲有5blk..
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-06, 01:30 PM   #207
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Penny仔
唔緊要,都仲有5blk..
diaw係咁都唔奇, brand都係咁真係傷
舊 11-08-06, 06:44 PM   #208
POISON

做左TO第一個過百既人
連名中率都低晒
破埋easyman既宿命(?)

仲証明有odom唔一定發既>

果然有Marbury係度係邪D既

此篇文章於 11-08-06 06:49 PM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-06, 08:14 PM   #209
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

daikoko你propose俾我果個trade, 我冇可能會接受掛
舊 11-08-06, 08:45 PM   #210
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
daikoko你propose俾我果個trade, 我冇可能會接受掛
佢吹d乜俾你呀?post出黎睇下
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-06, 11:08 PM   #211
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 下雪邊界
佢吹d乜俾你呀?post出黎睇下
mike bibby for ray allen

我係擁有ray allen果個
舊 11-08-06, 11:22 PM   #212
下雪邊界

引用:
mike bibby for ray allen
我係擁有ray allen果個
daikoko呢個吹咁正常,又真係幾反常喎~佢上季send俾我果d吹比你呢單精彩得多
舊 11-08-06, 11:35 PM   #213
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 下雪邊界
daikoko呢個吹咁正常,又真係幾反常喎~佢上季send俾我果d吹比你呢單精彩得多
可否講兩個黎聽下?
舊 11-08-06, 11:59 PM   #214
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
引用:
可否講兩個黎聽下?
車~~~咁離譜的trade都成功啦…
Darko+Carter = Rip+Curry ???
8樓膠 賺死了。

舊 11-09-06, 12:05 AM   #215
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: daikoko
車~~~咁離譜的trade都成功啦…
Darko+Carter = Rip+Curry ???
8樓膠 賺死了。
lee個deal點都fair過你propose俾我果個喎
舊 11-09-06, 08:22 AM   #216
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
lee個deal點都fair過你propose俾我果個喎
算啦,你有你自由,不過你放長雙眼,就知Bibby唔係垃圾。

舊 11-09-06, 08:23 AM   #217
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
其實我真係唔係好知個 league 係邊個打邊個..
阿聰係唔係 stranger , kinkin 係唔係 8/F plasticians ?
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-06, 08:25 AM   #218
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: daikoko
算啦,你有你自由,不過你放長雙眼,就知Bibby唔係垃圾。
本來如果 wells 走左,Kings 後繼無人的話就係。
但而家 Kevin Martin 崛起,咁條數未必係咁計喎.......

Bibby 俾我既感覺係順景時越打越好,當球隊長期低沉狀態之下,佢就都會失蹤埋。
起碼呢兩三年既出色 PG 無點聽過 Bibby,反而有既係 Kidd/ Nash/ Billup.....
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-06, 09:17 AM   #219
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: rienno_ccw
其實我真係唔係好知個 league 係邊個打邊個..
阿聰係唔係 stranger , kinkin 係唔係 8/F plasticians ?
kinkin即係kinkin啦
stranger好似係chow263?
8/F plasticians .....真係唔知
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-06, 12:28 PM   #220
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: rienno_ccw
本來如果 wells 走左,Kings 後繼無人的話就係。
但而家 Kevin Martin 崛起,咁條數未必係咁計喎.......

Bibby 俾我既感覺係順景時越打越好,當球隊長期低沉狀態之下,佢就都會失蹤埋。
起碼呢兩三年既出色 PG 無點聽過 Bibby,反而有既係 Kidd/ Nash/ Billup.....
Kevin Martin 係三分鐘熱度
上年Bibby 得分平均21.1,超越左以上你提及的3位仁兄。
當然講平均唔及佢地3位,但發起火上黎,都唔係人咁品。
況且暫時都有d助攻 (7.0)。

此篇文章於 11-09-06 01:38 PM 被 daikoko 編輯。
daikoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-06, 05:45 PM   #221
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
尋日頹爆...10個出場7個輸之餘兼又一件BN人拿35分= =

引用:
對...

舊 11-09-06, 05:51 PM   #222
POISON

引用:
作者: chow263
尋日頹爆...10個出場7個輸之餘兼又一件BN人拿35分= =

對...
Crawford ...N個月先發火一次都俾你擺中落bn
..你D仔差唔多日日都發火..我D仔就日日都頹俾我睇
日日多to...但得分又唔見有'''
起手多...不過唔入

舊 11-09-06, 09:22 PM   #223
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
引用:
kinkin即係kinkin啦
8/F plasticians .....真係唔知

我就係我
8/F plasticians點入來?

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-06, 09:24 PM   #224
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: POISON
做左TO第一個過百既人
連名中率都低晒
破埋easyman既宿命(?)

仲証明有odom唔一定發既>

果然有Marbury係度係邪D既

TO同你平起平坐
鬥得難分難解....

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-06, 09:37 PM   #225
下雪邊界

引用:
可否講兩個黎聽下?
唔記得左lu~不過我諗上季唔止我一個收到呢d吹卦

不過講開又講,fair唔fair真係好睇雙方隊型同欠缺d咩,所以rip+curry果單吹我無against到

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 10:38 AM

手機版 | APP版