Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-07, 09:26 PM   #426
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Penny仔 查看文章
冇出場都唔會計
你個Murphy都冇計到quota
咦?係喎……我計番我用左果d quota,真係無計到murphy同今日傷左既Hamiton喎
原來我玩左咁多年都搞錯左

引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
明白哂,thx
sorry,原來我搞錯,Penny先係o岩ga -_-"
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-07, 10:43 AM   #427
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
咦?係喎……我計番我用左果d quota,真係無計到murphy同今日傷左既Hamiton喎
原來我玩左咁多年都搞錯左

sorry,原來我搞錯,Penny先係o岩ga -_-"
HAHA~唔緊要
咁以後可以唔理三七廿一都擺d有比賽既人仔

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-07, 05:34 PM   #428
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
今年隊波唔知搞咩...

Mike Bibby 傷左, Vince Carter 又傷埋...

Steve Nash d助攻不及上年多...

Al Jefferson 唔見晒d blk...

Chris Bosh 同 Jermaine O'Neal 而家仲未發揮佢地應有既表現....

Ricky Davis 轉左熱火表現仲衰過在木狼...

Stojakovic d狀態超級漂忽...

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-07, 05:45 PM   #429
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
用Danny Granger 都可以換到Andre Iguodala....你仲有咩好怨
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-07, 05:59 PM   #430
Easyman
巴斯光年

引用:
用Danny Granger 都可以換到Andre Iguodala....你仲有咩好怨
你地有無投反對票?

舊 11-11-07, 06:30 PM   #431
Revy

註冊日期: Jul 2006
見個時數據差唔多....無投

又估唔到咁好彩換走到bibby+換入到肥o'neal

小鎮有你

此篇文章於 11-11-07 06:32 PM 被 Revy 編輯。
Revy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-07, 06:43 PM   #432
Penny仔

我覺得兩個級數有分別.......而且Iguodala在76ers進攻可以玩晒
但Granger係pacers都仲有不少好手
舊 11-11-07, 07:03 PM   #433
Easyman
巴斯光年

引用:
我覺得兩個級數有分別.......而且Iguodala在76ers進攻可以玩晒
但Granger係pacers都仲有不少好手
但Iguodala d TO非常高..

舊 11-11-07, 07:12 PM   #434
Penny仔

引用:
作者: Easyman 查看文章
即係證明佢係主力級....後場球員turnover 過200好平常
而且過多排個數字會回落的
舊 11-11-07, 07:16 PM   #435
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Easyman 查看文章
TO高,係每個前列份子必備既條件之一,咁証明你pick人有眼光b
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 10:47 AM   #436
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
其實仲有冇人玩緊架?
我隊波係 MyBBallers ar

最近好好彩爆左上第一

舊 11-23-07, 10:57 AM   #437
Penny仔

引用:
作者: 邦。AxC 查看文章
其實仲有冇人玩緊架?
我隊波係 MyBBallers ar

最近好好彩爆左上第一
玩緊.....只不過add人好多時要收左工先做得
返到屋企咩人都冇晒了
舊 11-24-07, 08:03 AM   #438
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
我今年都無乜時間update roster............
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-08, 12:36 PM   #439
Penny仔

去到今日,今年冠軍應該大局已定...............................其實都定左好耐架喇
今年真係好靜,我自己都只能維持每日執lineup,因為太忙

為左提升參與率, 下年只搞head to head 好了
舊 04-16-08, 01:04 PM   #440
Greenhead

今年真係好忙,完全無時間掂隻game.

head to head 係唔係唔駛咁經常性update?
舊 04-16-08, 07:49 PM   #441
Penny仔

引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
今年真係好忙,完全無時間掂隻game.

head to head 係唔係唔駛咁經常性update?
剛剛相反....
不過就算開頭包尾, head to head 都可以靠勤力追上去
舊 04-16-08, 07:53 PM   #442
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
剛剛相反....
不過就算開頭包尾, head to head 都可以靠勤力追上去
head to head 其實即係點
雖然有小小原因我包尾既原因都係懶

睇返,原來我參加既兩個league都只有3分波排得上前頭

舊 04-16-08, 08:53 PM   #443
Penny仔

引用:
作者: POISON 查看文章
head to head 其實即係點
雖然有小小原因我包尾既原因都係懶

睇返,原來我參加既兩個league都只有3分波排得上前頭
轉左對戰模式,一個星期結算一次

因為head to head 冇quota限制, 所以可以靠勤力玩add/drop做人海戰術
舊 04-17-08, 07:45 PM   #444
POISON

最後一日,個3ptm終於拉返上第一位

又話說...點解airpenny有821個quota a
有d又只有820個quota a

此篇文章於 04-17-08 07:47 PM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-08, 07:57 PM   #445
Penny仔

引用:
作者: POISON 查看文章
最後一日,個3ptm終於拉返上第一位

又話說...點解airpenny有821個quota a
有d又只有820個quota a
我都唔知....
嗱, 打左821既場唔止我一個架
舊 11-17-08, 02:47 PM   #446
POISON

過左成個月終於有第一單交易出現

但亦都有第一單俾人投反對既交易出現

舊 10-10-10, 06:03 PM   #447
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
死火...

開始覺得自己條team好唔掂

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-10, 10:44 PM   #448
Greenhead

引用:
作者: Beanhoho 查看文章
死火...

開始覺得自己條team好唔掂
通常一開始都會我睇人好,一定要打過先知,同埋日日都有變數,將來勤力留意聯盟動向先係最緊要。

上年我一開頭 pick 得超級唔掂,1st 揀Granger, 2nd 揀Al Jefferson.... Finally幫我從包尾殺上第五既球員全部都係季中pick的..... S.Curry....Blatche....Bogut... ....etc

此篇文章於 10-10-10 10:50 PM 被 Greenhead 編輯。
舊 10-10-10, 10:46 PM   #449
POISON

引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
通常一開始都會我睇人好,一定要打過先知,同埋日日都有變數,將來勤力留意聯盟動向先係最緊要。

上年我一開頭 pick 得超級唔掂,1st 揀Granger, 2nd 揀Al Jefferson.... Finally幫我從包尾殺上第五既球員全部都係季中pick的..... S.Curry....Blatche....Bogut...etc
我記得上季季尾你好似連Granger都送左出去tim

不過次次睇人team都家覺得人地既人勁過自已架喇
起碼我上年定今年望住自已隊爛隊........覺得唔包尾係目標了

舊 10-10-10, 10:50 PM   #450
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
Penny大有個舊太陽陣, Nash+A米+馬利安, S.Jackson+Rip Ham
睇落好勁

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 04:50 PM

手機版 | APP版