Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 01-10-07, 11:16 PM   #351
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: POISON 查看文章
Redd傷左後最大得益係Patterson起手會多左
Livingston 我都試過入....表現強差人意
我就話 Redd 傷左後 C.Bell 一定會有出色表現。

Patterson 既波我未睇過,但睇數據呢條友頂唔到 Redd 既射手位置。
佢只係一個體能好強既飛人,從命中率係高但罰球命中率低就可見一班..............
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-07, 11:37 PM   #352
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
我就話 Redd 傷左後 C.Bell 一定會有出色表現。

Patterson 既波我未睇過,但睇數據呢條友頂唔到 Redd 既射手位置。
佢只係一個體能好強既飛人,從命中率係高但罰球命中率低就可見一班..............
Patterson唔識射3分的
點都取代唔到Redd的射手地位

不過無Redd總要搵人帶起隊波,而進攻點會放多左落佢身上aa

舊 01-11-07, 01:01 AM   #353
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
引用:
Patterson唔識射3分的
點都取代唔到Redd的射手地位

不過無Redd總要搵人帶起隊波,而進攻點會放多左落佢身上aa
我覺得Patterson 最大得益係Villanueva 同埋 Simmons done for season ~
令佢成為全隊最可靠的內線最大威脅。
不過亦正因為係第一得分點,會有好多罰球射…我亦領教過 (3/10 FT%)
所以就算果場佢2x分1x籃板同7個助攻…我都丟左。
而家睇落似走寶。

舊 01-11-07, 09:35 PM   #354
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
新加盟的Nick Collison 今日都有唔錯表現

21分9籃板2助攻

gd~~

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 04:24 PM   #355
POISON

nets無左Krstic打起左Moore
睇黎唔駛打少個中鋒喇

舊 01-13-07, 07:20 AM   #356
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

Mutombo 好勁…猶疑一下已經俾人add左…

舊 01-16-07, 11:03 PM   #357
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
呢兩日個個仔都交足貨
升完第3再升第2位
(不過除左第1位之外,下面果幾名d分都咬得好緊下 )
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-07, 12:37 AM   #358
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
呢兩日個個仔都交足貨
升完第3再升第2位
(不過除左第1位之外,下面果幾名d分都咬得好緊下 )
主要係你D FT % 急升,我就…

舊 01-17-07, 09:11 PM   #359
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: daikoko 查看文章
主要係你D FT % 急升,我就…
你個薜比亞一吹左番黎就傷左...
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-07, 10:50 PM   #360
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
你個薜比亞一吹左番黎就傷左...
一個禮拜嗟

舊 01-17-07, 11:21 PM   #361
POISON

引用:
作者: daikoko 查看文章
一個禮拜嗟
佢咁樣俾你幫助下
仲未曾有過傷兵'''

舊 01-18-07, 01:02 AM   #362
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
佢咁樣俾你幫助下
仲未曾有過傷兵'''
是但啦,佢打多人地咁多場
俗語云:出黎行,預左要還。

舊 01-21-07, 01:17 PM   #363
Easyman
巴斯光年

我想trade走Josh Childress , Earl Boykins , Mickael Pietrus , J.R. Smith
有無人有興趣?

舊 01-21-07, 11:53 PM   #364
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: Easyman 查看文章
我想trade走Josh Childress , Earl Boykins , Mickael Pietrus , J.R. Smith
有無人有興趣?
你想要咩先

舊 01-22-07, 05:42 PM   #365
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
有無人有興趣?
已經幫你食晒

舊 01-22-07, 05:47 PM   #366
POISON

引用:
作者: chow263 查看文章
已經幫你食晒
咁你都食得落
你pg無剩喇wo

舊 01-22-07, 05:52 PM   #367
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
咁你都食得落
你pg無剩喇wo
得返22個位 ...係我眼中PG=G,unil

舊 01-22-07, 09:28 PM   #368
brotherchiu
Junior Member
Plastic

註冊日期: Dec 2006
有無邊個想要小前鋒, 大前鋒或者中鋒﹖
我三個位大多人啦~
我想要後衛,識射三分~
brotherchiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-07, 09:31 PM   #369
POISON

引用:
作者: brotherchiu 查看文章
我三個位大多人啦~
我想要後衛,識射三分~
Damon Jones 岩唔岩你

舊 01-22-07, 11:13 PM   #370
Easyman
巴斯光年

引用:
已經幫你食晒
食左部份姐...

舊 01-22-07, 11:32 PM   #371
POISON

引用:
得返22個位 ...係我眼中PG=G,unil
你C位先精采
105個位剩

舊 01-23-07, 09:50 AM   #372
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: brotherchiu 查看文章
我三個位大多人啦~
我想要後衛,識射三分~
你係邊個??
想睇下你有咩人仔岩洗...

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-07, 06:26 PM   #373
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
食左部份姐...
4個食3個算係咁la

舊 01-23-07, 09:22 PM   #374
brotherchiu
Junior Member
Plastic

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
你係邊個??
想睇下你有咩人仔岩洗...
我咪係8樓膠人囉~
brotherchiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-07, 11:21 AM   #375
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Peja不是3月才復出嗎.....做乜咁早add?
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 12:59 PM

手機版 | APP版