Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 01-06-07, 08:35 PM   #326
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
新加盟的Bynum 今日建奇功!

19 pts 10 reb 6 Blocks !!!!
不過我D blocks 多到有剩了。

steals 開始下滑…大獲。

舊 01-06-07, 11:06 PM   #327
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
換左教練之後,M Miller呢排真係著晒火,今日24pts, 6reb, 14ast
不過我尋日唔記得set人,無出到佢

但係唔緊要,其他仔仔表現都係一般
雖然錯過一個M Miller,但係儲多5個Quota

另,本身諗住今季頂盡應該都只係7th左右
不過e+又谷番上黎五甲,仲超越埋大哥哥tim
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-07, 02:20 AM   #328
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
stranger爆冷排第一

舊 01-07-07, 02:46 AM   #329
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: POISON 查看文章
但係佢做咩拎Krstic
out for season喎

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-07, 03:06 AM   #330
POISON

引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
......佢無睇NBA的說
果然...無感情附加落去會強好多
ps: pg得番25次可以用..第一挨到幾耐呢

唔係全季報銷我點會放出黎

此篇文章於 01-07-07 03:11 AM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-07, 08:51 AM   #331
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
<完全唔知發生咩事

引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
因為得1件C,所以執左件最高分既...
我唔多識球員英文名= =

此篇文章於 01-07-07 10:32 AM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-07, 10:31 AM   #332
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

放Bynum、Mourning 求得分、steal。

諸位有沒有興趣

舊 01-07-07, 12:47 PM   #333
POISON

引用:
作者: daikoko 查看文章
放Bynum、Mourning 求得分、steal。

諸位有沒有興趣
你仲唔send多D吹俾stranger
人地無C得pg...
岩晒你呀bb

舊 01-07-07, 01:15 PM   #334
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
你仲唔send多D吹俾stranger
人地無C得pg...
岩晒你呀bb
係就係成堆,不過全部得果3XX分...
500分果件禁賣= =

舊 01-07-07, 07:58 PM   #335
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
我係網上行用戶, 到而家仲未去得返yahoo fantasy個網...
成日login完就load唔到...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-07, 01:44 AM   #336
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

哇!Peja 都add,好長線投資喎。不過要等2-3個月,到時都差唔多playoffs 啦喎。
咁搞法,3分項會俾你超過喎。

舊 01-08-07, 10:32 AM   #337
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
哇!Peja 都add,好長線投資喎。不過要等2-3個月,到時都差唔多playoffs 啦喎。
我睇到又嚇左一跳....會唔會係提早復出我地唔知??
近排d換人仔真怪...

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
舊 01-08-07, 05:52 PM   #338
POISON

引用:
照計等1-2個月就出得...2月尾掛
反正成隊波好似無人識射3分..買定先啦

舊 01-08-07, 08:29 PM   #339
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
照計等1-2個月就出得...2月尾掛
反正成隊波好似無人識射3分..買定先啦
但個教練Scott好似話可能係 Entire Season

如你按番fantasy 所講2-3月的話…係最樂觀估計。。。

舊 01-08-07, 08:30 PM   #340
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
但個教練Scott好似話可能係 Entire Season

如你按番fantasy 所講2-3月的話…係最樂觀估計。。。
我好佩服 POISON 既勇氣..........
咁鬼長線投資。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-07, 07:34 AM   #341
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
我好佩服 POISON 既勇氣..........
咁鬼長線投資。
我原本都想add佢先...
比人地捷足先登...

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-07, 05:51 PM   #342
POISON

引用:
作者: Easyman 查看文章
我原本都想add佢先...
比人地捷足先登...
我可以同你換架

舊 01-09-07, 08:30 PM   #343
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
火星人比啤梨掃左
冇左Lewis同Knight好難打
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-07, 09:58 PM   #344
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Penny仔 查看文章
火星人比啤梨掃左
一早話用RW同你換ga啦~ 雖然RW近來都令我好火
不過講開又講...你個J. Howard過左黎之後都好猛下 "
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-07, 01:07 AM   #345
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
火星人比啤梨掃左
火星人係下雪哥哥架,我諗佢仲恨過你。 果個Livingston 冇乜料到。

我都冇左Redd 啦,d 3 分/ pts 大劑! 仲要衰到丟埋Stephen Jackson

舊 01-10-07, 07:47 AM   #346
Easyman
巴斯光年

引用:
火星人係下雪哥哥架,我諗佢仲恨過你。 果個Livingston 冇乜料到。

我都冇左Redd 啦,d 3 分/ pts 大劑! 仲要衰到丟埋Stephen Jackson
仲要傷咁耐...
反而我d金塊仔就來復出啦

舊 01-10-07, 11:07 AM   #347
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
火星人比啤梨掃左
雖然拎左火星人
不過高價trade返黎既TJ........今日既表現

舊 01-10-07, 12:28 PM   #348
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
一早話用RW同你換ga啦~ 雖然RW近來都令我好火
不過講開又講...你個J. Howard過左黎之後都好猛下 "
J. Howard換錯左比你了...
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-07, 05:25 PM   #349
Easyman
巴斯光年

你地估Nick Collison 仲可唔可以有持續表現?

舊 01-10-07, 07:02 PM   #350
POISON

引用:
作者: Easyman 查看文章
你地估Nick Collison 仲可唔可以有持續表現?
一場半場掛aaa

引用:
作者: chow263 查看文章
係就係成堆,不過全部得果3XX分...
500分果件禁賣= =
你唯一件5xx分pg已經變左後備喇wo
引用:
果個Livingston 冇乜料到。
Redd傷左後最大得益係Patterson起手會多左
Livingston 我都試過入....表現強差人意

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 12:47 PM

手機版 | APP版