Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-06, 10:22 PM   #301
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
一開頭連續做錯決擇,waive 晒d人.......

而家尾二 (最尾果個睇個勢都係放棄),希望可以上反第五or六.
呢鋪真係有排追,要係咁add人先得!
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 12:28 AM   #302
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
一開頭連續做錯決擇,waive 晒d人.......

而家尾二 (最尾果個睇個勢都係放棄),希望可以上反第五or六.
呢鋪真係有排追,要係咁add人先得!
仲有個上屆艇王,今日過左你同bluefire頭,成為龍尾。
不過漫漫長路,有得追,有得追。
不如試下同我trade

舊 12-13-06, 01:47 AM   #303
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
冇乜點理過隊野, 冇時間add人drop人...
大大們對我隊波有咩意見? 欠d乜?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 01:50 AM   #304
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
話時話..近排update好似慢左
今朝打頭先睇連數據都未有..而家先有

明明隊波唔差...但就點排都係只跌唔升...
Marbury放落bn就會打場好波...睇黎唔駛放佢出黎都得喇

此篇文章於 12-13-06 01:52 AM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 01:51 AM   #305
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: POISON 查看文章
話時話..近排update好似慢左
今朝打頭先睇連數據都未有

明明隊波唔差...但就點排都係只跌唔升...
我睇落自己隊波都唔差.....
但都係咁跌....

第一年玩, 真係唔知爭d咩
舊 12-13-06, 01:54 AM   #306
POISON

引用:
作者: kin~kin 查看文章
我睇落自己隊波都唔差.....
但都係咁跌....

第一年玩, 真係唔知爭d咩
我第二年都係咁呀
上年入左某第一控衛就未好過

上年個quota留得太多季尾先發力都無用
買得多G番黎搞到C位quota長期有剩
今年掉番轉仲衰左

舊 12-13-06, 02:09 AM   #307
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
我第二年都係咁呀
上年入左某第一控衛就未好過

上年個quota留得太多季尾先發力都無用
買得多G番黎搞到C位quota長期有剩
今年掉番轉仲衰左
希望有高手指點下迷津
舊 12-13-06, 10:58 AM   #308
Greenhead

引用:
希望有高手指點下迷津
http://basketball.fantasysports.yaho...7173/standings

照個表睇,你最欠既就係三分球... 試下同 daikoko trade 囉!

呢隻 game 眼光要準,仲要時時留意 NBA 新聞,睇住加減d球員。
好似我今年頻頻失誤,而家尾三真係咎由自取。
舊 12-13-06, 01:52 PM   #309
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
希望有高手指點下迷津
你個lineup其實好唔掂...
pg位 parker 同nelson都唔係多產assists球員
外投得ray allen同mobley....
low post又好似得brand一個top class球員
結果導致大部份搶分項目都冇咩甜頭

加上你隊波傷兵問題都幾嚴重下
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 03:45 PM   #310
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Penny仔 查看文章
你個lineup其實好唔掂...
pg位 parker 同nelson都唔係多產assists球員
外投得ray allen同mobley....
low post又好似得brand一個top class球員
結果導致大部份搶分項目都冇咩甜頭

加上你隊波傷兵問題都幾嚴重下
其實我諗住nelson今年會升多個level架...點知magic後備有個arroyo搶咁佢d分鐘...
ray allen, david west, villanueva又先後都傷....但lee d球員又冇乜理由放...

brand, kaman都keep唔住上年0既表現.....
舊 12-13-06, 11:50 PM   #311
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
其實我諗住nelson今年會升多個level架...點知magic後備有個arroyo搶咁佢d分鐘...
ray allen, david west, villanueva又先後都傷....但lee d球員又冇乜理由放...

brand, kaman都keep唔住上年0既表現.....
晨早要你同我吹個Bibby你又唔制,睇下而家Ray Allen 搞成咁有乜為。
今次同你換個Brand 番來啦,你想要邊個 ? 唔係Garnett / Redd 就可以deal 下。

此篇文章於 12-13-06 11:55 PM 被 daikoko 編輯。
daikoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 01:16 AM   #312
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: daikoko 查看文章
晨早要你同我吹個Bibby你又唔制,睇下而家Ray Allen 搞成咁有乜為。
今次同你換個Brand 番來啦,你想要邊個 ? 唔係Garnett / Redd 就可以deal 下。
brand是非賣品.....
講真, 我個陣已經少3分, 當時冇咩可能同你trade bibby的...
如果唔係 ray傷左, ray個value一定高過bibby...
舊 12-14-06, 05:52 PM   #313
POISON

成隊波既SG同SF每邊傷剩一個
放PG求SG

舊 12-19-06, 10:04 PM   #314
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
禁賽之禍.....

大獲!!
而家我既兩大主力都禁晒賽
一個係得分王,一個係三分王
真係令我唔知點樣布署....

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-06, 10:07 PM   #315
POISON

引用:
作者: Easyman 查看文章
大獲!!
而家我既兩大主力都禁晒賽
一個係得分王,一個係三分王
真係令我唔知點樣布署....
放走佢地囉
我代你即時接收佢地

舊 12-20-06, 11:13 AM   #316
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
放走佢地囉
我代你即時接收佢地
我會同你爭

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-06, 05:28 PM   #317
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
今日排名睇見一大奇景...四件第1= =

1. Easy Ho 69.5 -1.5 8 6
6. Pear 63.5 -2.5 10 8
10. KinKin 44.5 -1.5 3 3
11. Rienno 44 -4.5 12 24
12. bluefire 40 0

此篇文章於 12-20-06 05:31 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-06, 07:56 PM   #318
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: chow263 查看文章
今日排名睇見一大奇景...四件第1= =

1. Easy Ho 69.5 -1.5 8 6
6. Pear 63.5 -2.5 10 8
10. KinKin 44.5 -1.5 3 3
11. Rienno 44 -4.5 12 24
12. bluefire 40 0
使唔使連其他數字都copy埋
奇景令我排名恐慌性下跌…
而家我個roster好奇怪,有d人仔出又死,唔出亦死。
假掃快d上力就好。

舊 12-22-06, 11:40 PM   #319
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

今日個 quota 好奇怪
居然每個位剩番成100 個位
係咪host 校過野來?

舊 12-23-06, 08:36 AM   #320
Greenhead

引用:
每個位剩 100 個位咁驚?

我無咁既情況喎....
舊 12-23-06, 02:10 PM   #321
Greenhead

我個 Roy 卒之復出....... 等左成個月咁耐!

希望成隊波生生性性,盡快上電...
舊 12-23-06, 02:38 PM   #322
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
yahoo果面又壞左姐,我都係咁
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-07, 08:04 AM   #323
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

嘩,又有新trade
好似唔係十分fair, 不過都trade 到。

舊 01-06-07, 09:01 AM   #324
Greenhead

TJ Ford 仲要傷左.........
舊 01-06-07, 11:54 AM   #325
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
嘩,又有新trade
好似唔係十分fair, 不過都trade 到。
冇計,搵ast...唯有出高價

引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
TJ Ford 仲要傷左.........
就好返,應該下個星期出得

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 06:16 PM

手機版 | APP版