Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 05-25-05, 03:30 PM   #1
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
Thumbs up "桂神"語錄~

係因佢講邊隊衰邊隊定估中邊隊??

此篇文章於 05-31-05 10:08 AM 被 魚伕 編輯。
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 03:40 PM   #2
岸邊露伴
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
佢係貼邊隊衰邊隊

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 03:41 PM   #3
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 岸邊露伴
佢係貼邊隊衰邊隊
所以我永遠都唔鍾意佢貼曼聯、利記、車仔,貼十次衰足九次。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 03:49 PM   #4
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
哦~~原來係咁

舊 05-25-05, 03:52 PM   #5
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: DC 97
哦~~原來係咁
歐聯八強戰AC對國米次回合先至經典...
興桂話叫人唔好買呢場,因為佢認為呢場有好多變數...
點知賽事末段球迷掟火箭而腰斬賽事,所以基本上球迷買乜都有得賠。...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 04:28 PM   #6
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
上年歐國盃都正啦

連續十幾場都比佢講中呀

幫左我唔少

舊 05-25-05, 06:38 PM   #7
steve

註冊日期: Aug 2002
我最記得佢近期有一場貼保頓vs阿仙奴,話保頓有力爆冷,重讚Diouf 係世界級球員,
點知最後阿仙奴win, Diouf 仲踢左十分鐘都唔夠就俾人紅牌趕出場,笑到我肚痛
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 06:39 PM   #8
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 阿聰
所以我永遠都唔鍾意佢貼曼聯、利記、車仔,貼十次衰足九次。
神唔會TIP利記
只會TIP利記對家

利記對祖記
車仔對利記

四場比賽
佢全TIP利記對家
結果唔駛講啦...

足協杯同埋歐聯剛剛進行左抽籤儀式,足協杯方面,紐卡素係最突出一隊,其餘多係二
線球隊,不足為患,老將舒利亞今季大有機會有獎牌落袋。
結果: 俾士砵亭反勝出局

歐聯八強方面,車路士將火併拜仁慕尼黑,既然車路士上圈可以擊敗巴塞隆拿,Peter
認為車路士應可以稍佔上風。如果車路士作客拜仁慕尼黑要受讓,下盤更加值博,投注者要趁早出手(除非車路士有主力受傷缺陣,這又另作別論)。
結果: 車仔作客輸2:3 (好成功咁開上盤 )

至於利物浦抽中對祖雲達斯,普遍都覺得利物浦前路荊棘滿途,不過唯一好處是紅軍冇
乜心理壓力,更加有利球員發揮。但利物浦在聯賽仲要同愛華頓力爭第四名,恐怕分身
乏術,我個人而言還是較為睇好祖雲達斯。
結果: 祖記出局

歐聯里昂會有驚喜
米蘭打比戰充滿濃厚意國色彩,兩隊打慣打熟,又共用同一個球場,計實力雙方難分高
低,AC米蘭球星如雲,但國際米蘭似乎更具活力,尤其係比起馬甸尼及卡富,國米戰將
勝在年輕。前年兩支米蘭球隊在歐聯四強碰頭,兩回合都打成平手,今屆好大機會出現
相同戰果呢!
結果: 首戰 AC贏
次戰 腰斬

另外里昂係今屆歐聯超級黑馬,今圈對住實力較弱的荷甲球隊燕豪芬,Peter認為里昂
出線機會可謂高唱入雲,一定再畀到各位球迷意外驚喜!
結果: 里昂出局

仲有太多例子,多不勝數

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)

此篇文章於 05-25-05 06:46 PM 被 Kaiser 編輯。
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 06:41 PM   #9
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
神的意旨不可違....

引用:
紐卡素傲視足協杯

足協杯同埋歐聯剛剛進行左抽籤儀式,足協杯方面,紐卡素係最突出一隊,其餘多係二
線球隊,不足為患,老將舒利亞今季大有機會有獎牌落袋。

歐聯八強方面,車路士將火併拜仁慕尼黑,既然車路士上圈可以擊敗巴塞隆拿,Peter
認為車路士應可以稍佔上風。如果車路士作客拜仁慕尼黑要受讓,下盤更加值博,投注(除非車路士有主力受傷缺陣,這又另作別論)。

至於利物浦抽中對祖雲達斯,普遍都覺得利物浦前路荊棘滿途,不過唯一好處是紅軍冇
乜心理壓力,更加有利球員發揮。但利物浦在聯賽仲要同愛華頓力爭第四名,恐怕分身
乏術,我個人而言還是較為睇好祖雲達斯。

歐聯里昂會有驚喜
米蘭打比戰充滿濃厚意國色彩,兩隊打慣打熟,又共用同一個球場,計實力雙方難分高
低,AC米蘭球星如雲,但國際米蘭似乎更具活力,尤其係比起馬甸尼及卡富,國米戰將
勝在年輕。前年兩支米蘭球隊在歐聯四強碰頭,兩回合都打成平手,今屆好大機會出現
相同戰果呢!

另外里昂係今屆歐聯超級黑馬,今圈對住實力較弱的荷甲球隊燕豪芬,Peter認為里昂
出線機會可謂高唱入雲,一定再畀到各位球迷意外驚喜!

利物浦對祖雲達斯,「斑馬兵團」攻守力都比「紅軍」為佳,就算作客亦絕對唔輸蝕,
今仗開出平手盤,真係抵買到極。利物浦有多名主將都唔出得,好以夏文、基維爾、摩
連迪斯等,而杜迪克、希比亞剛傷愈,加上巴路士只係盲頭烏蠅,全隊靠謝拉特一人支
撐,都幾難係祖記對手。雖然尼維特上陣成疑,但祖雲達斯人才濟濟,而且後防穩陣,
今仗好難失波;而祖記反擊快速,贏埋亦絕對唔奇。

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)

此篇文章於 05-25-05 06:45 PM 被 岸邊露伴 編輯。
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 06:45 PM   #10
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
神真係神..=-=..

貼邊隊...死邊隊

舊 05-25-05, 06:52 PM   #11
DC 97
The One

PSN  IDDC97
唔掛之得可以封佢做神咯

舊 05-25-05, 08:25 PM   #12
宮本俊
Insane Gamer
漫無目的在周圍遊蕩

註冊日期: Oct 2002
呢個桂神拍得住烏鴉口比利.......

至於這兒,已經沒有值得我留戀的地方,後會無期
宮本俊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 10:09 PM   #13
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: 宮本俊
呢個桂神拍得住烏鴉口比利.......
直頭堅過比利啦~
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-05, 05:39 AM   #14
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
利記嬴ac,桂神又再次發功成功!

舊 05-26-05, 06:04 AM   #15
steve

註冊日期: Aug 2002
真係想唔信桂神都唔得
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-05, 08:04 AM   #16
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
又一事實證明

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-05, 09:36 AM   #17
Zaku
The One

好感激桂神呀!!!!

Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-05, 09:51 AM   #18
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
桂神除左講波叻之外~俾料都有一手
西方報搵佢寫專欄真係好明智好有眼光~掂呀

舊 05-26-05, 09:53 AM   #19
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: 信長
又一事實證明
咁都有得win
真係仲激過上年ar

舊 05-26-05, 09:58 AM   #20
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

引用:
作者: 蒲公英
桂神除左講波叻之外~俾料都有一手
西方報搵佢寫專欄真係好明智好有眼光~掂呀
唔知呢排係咪會轉攻nba呢 a
最正係睇高登馬後炮分析籤文細節都要中晒
好似今場話杜迪克又中晒
真係比賽都唔洗睇睇兄貴都預知到戰情
車路士快啲買起佢喇
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-05, 10:00 AM   #21
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: Zaku
好感激桂神呀!!!!

好彩桂神話佢理智上要捧 AC!

其實唔計阿根廷、曼聯同浦和紅鑽,
AC 同利記我都好鍾意,不過我理智上會希望利記贏。
依家謝拉特唔會走,利記高層可以圍繞住謝拉特重建利記。

舊 05-26-05, 10:02 AM   #22
阿聰

引用:
作者: 阿高
最正係睇高登馬後炮分析籤文細節都要中晒
好似今場話杜迪克又中晒
真係比賽都唔洗睇睇兄貴都預知到戰情
車路士快?禷R起佢喇
尋日係西方日報睇佢寫 D 野真係笑鬼死人。

舊 05-26-05, 10:08 AM   #23
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 阿高
-skip-
我諗佢實會講~我記得年年足球尾聲佢都提下nba
希望佢貼馬刺贏啦
我想睇太陽多d呀

舊 05-26-05, 10:18 AM   #24
Zaku
The One

引用:
作者: 蒲公英
希望佢貼馬刺贏啦
我想睇太陽多d呀
/\

大家咁話~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-05, 11:21 AM   #25
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: 阿聰
其實唔計阿根廷、曼聯同浦和紅鑽,
AC 同利記我都好鍾意,不過我理智上會希望利記贏。
依家謝拉特唔會走,利記高層可以圍繞住謝拉特重建利記。
丁偉傑話Liverpool會同Gerrard簽兩年合約,但係唔知佢o係兩年後又會唔會話走人...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:48 AM

手機版 | APP版