Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
Rance 04:57 PM 05-30-16

f5左三粒鐘終於訂到
鳳熾魂 05:18 PM 05-30-16
模型我想要出去買俾幾十算返工禁F5
sunhikari 05:30 PM 05-30-16
作者: 鳳熾魂:
模型我想要出去買俾幾十算返工禁F5
其實有方法唔駛F5的
但真係要好有心機先得......
Rance 11:23 AM 06-01-16
今日又要F5大戰....
fami~yan 01:12 PM 06-01-16
作者: Rance:
今日又要F5大戰....
今次還好,已訂百式改
鳳熾魂 01:17 PM 06-01-16
其實我想要個背包有冇人有訂多
fami~yan 01:18 PM 06-01-16
作者: 鳳熾魂:
其實我想要個背包有冇人有訂多
哎呀...你早2分鐘講我幫你落埋嘛..

順便借位問...有冇人有訂多金異端...
Rance 01:18 PM 06-01-16
買唔到Powered GM
fami~yan 01:24 PM 06-01-16
聽講,用電話睇P BAN易買D
Rance 01:25 PM 06-01-16
f5多十幾下又有了
fami~yan 01:37 PM 06-01-16
f5多十幾下又有了
如果隻金異端都可以F5多十幾下有就好...
martinnitram 01:56 PM 06-01-16
澳門收貨的話仲有貨....
martinnitram 01:58 PM 06-01-16
作者: fami~yan:
今次還好,已訂百式改
$680 好貴...
btw, PB 係唔係一個 order 只可以買一樣? 手痕係到 F5, 見加o左去購物車之後, 想買第二樣就叫 Place another order.
martinnitram 01:59 PM 06-01-16
如果隻金異端都可以F5多十幾下有就好...
頭先 F5 好似有一盒放返出o黎, 不過澳門收貨...
fami~yan 02:14 PM 06-01-16
作者: martinnitram:
$680 好貴...
btw, PB 係唔係一個 order 只可以買一樣? 手痕係到 F5, 見加o左去購物車之後, 想買第二樣就叫 Place another order.
唔係,係咪你揀果樣同第一樣唔係同月發送,要同月先可以夾單(我隻百式改都夾左真骨)
Gundam MK-2 03:44 PM 06-01-16
神奇,呢個鐘數百式改竟然仲有貨…?
反而GM俾人掃清
fami~yan 05:02 PM 06-01-16
作者: Gundam MK-2:
神奇,呢個鐘數百式改竟然仲有貨…?
反而GM俾人掃清
我覺得係日本批百式改俾香港個數好多(最少而家都仲可以訂足12盒)
反而GM呀金異端呀BABA呀,應該放得好少,加上呢3隻一單可以訂既隻數多...
Gundam MK-2 05:32 PM 06-01-16
我覺得係日本批百式改俾香港個數好多(最少而家都仲可以訂足12盒)
反而GM呀金異端呀BABA呀,應該放得好少,加上呢3隻一單可以訂既隻數多...
睇黎係之前量產百式改太好賣,日本按人氣調整返香港貨量(係的話要讚)
fami~yan 05:59 PM 06-01-16
作者: Gundam MK-2:
睇黎係之前量產百式改太好賣,日本按人氣調整返香港貨量(伙的話要讚)
唔出奇,當時香港都賣左兩次...

但之前藍異端滯銷嗎?為何今次金......
ゆり 11:59 AM 06-03-16

hgce 炮impulse
maxwellduo 02:22 PM 06-03-16
好..."除定富"等劍IM
ゆり 10:38 AM 06-04-16

照計睇套連動配件應該係爆眼既頭+火箭炮+另一邊斧刃+斧頭連接件
kakajit 01:20 PM 06-04-16
硬係覺得連動件係新自護胸像
fami~yan 10:56 AM 06-06-16
作者: kakajit:
硬係覺得連動件係新自護胸像
可唔可以係岩石群地台俾新安洲踢呢...用番WING個座都OK的...
martinnitram 09:24 AM 06-07-16
其實個斧頭係唔係小說設定? 動畫好似無見過
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92  ... 最後

返回主題版面