Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-18-15, 06:12 AM   #1
馬沙
God of Gamer
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
哪些年,gaf的舊人還在嗎?

大家好,請問gaf的舊人還在嗎?我和一些gaf舊人想同大家聯絡返,希望可遲下搞個聚會。感謝

SA敬上
2015.

舊 11-18-15, 07:12 AM   #2
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
那時間點之前叫舊人=.=

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 07:36 AM   #3
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
2000-2005 ^_^

舊 11-18-15, 07:40 AM   #4
david
The One

註冊日期: Mar 2002
<--睇註冊日期

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 12:09 PM   #5
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
由Game Player轉過來的應該係舊掛
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 12:11 PM   #6
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
Yes, 係就GPF啦

舊 11-18-15, 12:18 PM   #7
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
咁我都算舊人喎,不過我唔係活躍份子,從來無出席過任何版聚.......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 12:29 PM   #8
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
記得在Game Player同GAF之間有個過渡期。
好似叫card forum?
印象中係由一位ID叫card c******的網友起的,後來因為某D原因而唔做,之後才出現GAF。
正確來說,我其實不知道GAF是何時起的,或者應該話有人在card forum留言叫大家轉過來GAF。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 12:31 PM   #9
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
咁我都算是了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 12:36 PM   #10
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 十一月 查看文章
記得在Game Player同GAF之間有個過渡期。
好似叫card forum?
印象中係由一位ID叫card c******的網友起的,後來因為某D原因而唔做,之後才出現GAF。
正確來說,我其實不知道GAF是何時起的,或者應該話有人在card forum留言叫大家轉過來GAF。
兩個唔關事架喎,只不過cardcaptor 同GAF原本個DVDF 都係由GPF會員開o者

舊人有好多,開POST O個位D朋友仔就應該無咩剩啦

舊 11-18-15, 12:39 PM   #11
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
<=2003註冊

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:09 PM   #12
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我是新人

又要召喚末子小姐了..?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:31 PM   #13
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
而家變左CDROM一名...

舊 11-18-15, 01:33 PM   #14
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
我也剛好算是啦,本來是另一個版(忘了名了),有人介紹才過來看,初時潛水後來注册到現在了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:34 PM   #15
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
我係卡FORUM開始先,之後先黎呢邊

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:45 PM   #16
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: sgouki 查看文章
Yes, 係就GPF啦
係咪即係有個店員A 商店區果個論壇?

咁我都係舊啦(那時還是叫pet 未到2和3)

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:57 PM   #17
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
求愁容滿面貓

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 02:11 PM   #18
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
榊原有無回歸?
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 02:15 PM   #19
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
咁我都算係舊人, 雖然冇出席過任何聚會
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 02:17 PM   #20
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
04年網吧剛係澳洲流行時開

重有冇前最速版師兄弟轉會GAF?

試過一兩次BG系列聚會

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 02:29 PM   #21
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: pet3 查看文章
係咪即係有個店員A 商店區果個論壇?

咁我都係舊啦(那時還是叫pet 未到2和3)
店員A咁熟咁嘅
記得N年前喺個網站訂隻機戰限定版(好似係IMPACT!?)
搶訂到後俾唔到貨

好似係叫店員A

舊 11-18-15, 02:32 PM   #22
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
我唔係人......

舊 11-18-15, 02:33 PM   #23
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
引用:
作者: sgouki 查看文章
Yes, 係就GPF啦
同樣由GPF轉過黎嘅報到
靠呢兩個Forum我先練得好d速成
不過同期好多舊人都返晒深山隱局鳥

舊 11-18-15, 02:34 PM   #24
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
本人好新, 請多多指教

舊 11-18-15, 02:34 PM   #25
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 風音 查看文章
求愁容滿面貓
做乜要鈎起人地d痛苦回憶

論壇跳轉

現在的時間是 07:03 PM

手機版 | APP版