Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-21-17, 05:30 PM   #37101
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order [悲報!!]非洲已被人理燒郤……

【カルデア広報局より】
2017年6月21日(水)18:00にゲームアップデートを行いました。更新内容について、詳しくは→news.fate-go.jp/2017/0621upge/ #FateGO

佢係咪寫漏左
不具合修正:誤植美元結算

舊 06-21-17, 06:14 PM   #37102
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
好彩我當初無出多部機用黎課非洲石

唔係依家實轉職做褔袋派算

係我概念中課7單係不嬲都要成4700蚊

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-21-17 06:21 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-17, 06:52 PM   #37103
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: 細路翔 查看文章
好彩我當初無出多部機用黎課非洲石

唔係依家實轉職做褔袋派算

係我概念中課7單係不嬲都要成4700蚊
我都係IOS用家, 都平平地買左部AN課非洲石
雖然呢家已經唔用得, 但係圍返都平過直課個差價...
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-17, 10:35 PM   #37104
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
個個月手開非洲石嘅都話忍手忍手,但真係到時又睇下有幾多人忍到XD

包括埋我自己㗎~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-17, 10:55 PM   #37105
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
佢黎緊應該會出好多女女?唔計水著 甘快封非洲應該有d野

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-17, 11:54 PM   #37106
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
六十幾七十抽
冇出四五星人
感覺已經唔係叫中伏
係中bug

光明頂講左膠

此篇文章於 06-21-17 11:56 PM 被 女裝少年 編輯。
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 12:03 AM   #37107
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
六十幾七十抽
冇出四五星人
感覺已經唔係叫中伏
係中bug
真係正常過無得再正常

舊 06-22-17, 12:24 AM   #37108
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
好正常+1
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 12:35 AM   #37109
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
好正常+2
舊 06-22-17, 01:59 AM   #37110
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
六十幾七十抽
冇出四五星人
感覺已經唔係叫中伏
係中bug
呢位大佬,你連100呢個基數都未夠喎...
定係你果六十幾七十抽係指6x-7x個十雷...
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 03:00 AM   #37111
Crazy Gamer

咁抽咗成pack連渣都冇又真係好灰嘅,雖然係好平常嘅事。

我呢次兩pack奶光都要到最後三十抽嗰時先出1紅a,最後一個十抽先有奶光執番身彩。

此篇文章於 06-22-17 03:07 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 06:18 AM   #37112
罐頭燒賣
Junior Member

註冊日期: Feb 2017
其實比起唔出5星,撞柱更恐佈。

由ccc開始我已經20pack未中過pickup。

奶光池仲要轉兩次彩光狂黎玩我。
罐頭燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 06:22 AM   #37113
gingq7

註冊日期: May 2008
連農具都無先最慘
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 06:42 AM   #37114
罐頭燒賣
Junior Member

註冊日期: Feb 2017
引用:
作者: gingq7 查看文章
連農具都無先最慘
現時最經濟係唔係課google 81usd美洲石?

以下開放第二屆唐解元賣身鬥慘大賽。

我280抽0五星
罐頭燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 08:00 AM   #37115
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
自從上次嫁王奶野之後

依家都係1,2單既量有就有無就由佢既心態扔落去

好彩地居然上次ccc入個900幾石到依家都未用完(雖然中途有兩個event補貨

老實講依隻game個歐洲同非洲時段存在得太明顯,一單半內連活動5星禮/4星鯖唔見張就應該擇日再戰,有10000石比你射都係咁話
除非你又係油王次次都起碼有5000石用一定要追寶5啦

我隻奶光都係頭一日燒完2 pack連影都唔見過兩日係吉野家同個fd食頹飯吹水時撞出黎

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-22-17 08:22 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 08:19 AM   #37116
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
川澄好忙,日本做完live後又要飛美國幫美版揭幕

舊 06-22-17, 10:20 AM   #37117
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
莫講話5星
100抽4星Servant都無張真係灰架

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 10:27 AM   #37118
Sar8
The One

之前唔知抽乜春真係100抽都冇4星

舊 06-22-17, 10:59 AM   #37119
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
新宿pick up2果陣有個日本仔想中哂黑王同黑A(佢兩隻都冇)
黑A接近100抽先出,黑王好似11X抽先出
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 11:53 AM   #37120
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
4星pickup先難中
之前幾驚抽唔到passionlip
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 11:55 AM   #37121
Sar8
The One

CCC果陣好彩兩隻都4星都有中兩隻

舊 06-22-17, 11:56 AM   #37122
lineage19
Crazy Gamer

CCC PICKUP就係抽左4單都唔中passionlip
4單的結果只有一張早見
舊 06-22-17, 12:01 PM   #37123
Crazy Gamer

CCC 我好好彩, 前後4單中3隻小倉1隻早見1隻田中1隻東山~~~~
送多1隻黑A.....

用剩啲石重竟然中多隻凜~~~~

此篇文章於 06-22-17 12:05 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 06-22-17, 12:19 PM   #37124
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
台版一直抽唔到5星, 昨天抽中B叔, 我想練兩隻, 有需要嗎?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 12:25 PM   #37125
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: freemanl 查看文章
台版一直抽唔到5星, 昨天抽中B叔, 我想練兩隻, 有需要嗎?
完全相同既一隻角色是不能同時出戰的
所以練兩隻複製人是沒意思的
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:15 PM

手機版 | APP版