Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-12, 03:26 PM   #851
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
老實我唔介意黑龍上十二關,
問題係設定上十二關不傷不敗, 咁仲點打??
OK, 我當同佢同LEVEL的人就打得傷佢, 先唔好話破壞左原本設定, 有幾多個同LEVEL GE人?

小虎, 小龍, 風雷, 邪神, 聖上, 蚩尤, 神武兄弟。
老邪, 鐵五郎同復到功GE韋陀都應該唔夠班, 陳傲雲唔知佢吸左幾多刀神功力,估唔到,
除此之外仲有咩人? 我真係數唔到了......咁個故仔仲有咩人可以打??
舊版後期十二關同廁紙一樣咁薄 新著等級都可能再行再無限提升條路

不過我相信姦興會亂加o的設定落去令黑龍十二關冇咁勁(南北金鐘/白仇射左D童子功落黑龍個心度個類啦)
又或者話白仇童子功係專剋金鐘罩
反正之前都有暗黑冰火破金鐘
多一兩招專破金鐘都唔出奇
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-12, 03:45 PM   #852
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
之前唔係話乜鬼用音頻破金鐘?

舊 05-18-12, 05:38 PM   #853
dust11

音頻破金鐘好似就係姦興既暗黑冰火四重天

其實唔駛咁麻煩
o係姦興筆下
黑級二間戰紋可以一下就硬爆十一關
易筋經黑級認真少少應該就夠打

當然用埋音頻可能連石鐵都破到十二關呀

此篇文章於 05-18-12 05:41 PM 被 dust11 編輯。
舊 05-18-12, 09:00 PM   #854
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
今時今日大梵同佢打都肯定慘死果隻啦....
南哥今次都唔知點收科.....
大梵回哂塘...上次黑古打左咁耐,大梵同佢打都唔夠抽...
反而楊過好似愈來愈神人化.....
而家地中海真係成本漫畫最好抽個件黎...
唔計外國個班(世界之最個班強者)

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-12, 09:02 PM   #855
yeah yeah

又唔知出幾多期....故事轉個大圈同無睇過一樣..
你睇而家個本....根本上明明20期完得...可以出到100期...

NTR.......
舊 05-19-12, 12:51 AM   #856
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: dust11 查看文章
舊版後期十二關同廁紙一樣咁薄 新著等級都可能再行再無限提升條路

不過我相信姦興會亂加o的設定落去令黑龍十二關冇咁勁(南北金鐘/白仇射左D童子功落黑龍個心度個類啦)
又或者話白仇童子功係專剋金鐘罩
反正之前都有暗黑冰火破金鐘
多一兩招專破金鐘都唔出奇
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
之前唔係話乜鬼用音頻破金鐘?
引用:
作者: dust11 查看文章
音頻破金鐘好似就係姦興既暗黑冰火四重天

其實唔駛咁麻煩
o係姦興筆下
黑級二間戰紋可以一下就硬爆十一關
易筋經黑級認真少少應該就夠打

當然用埋音頻可能連石鐵都破到十二關呀
俾你地講一講, 我覺得自己真心左
我亦明白係鬼才筆下出垃圾ge機會實在太高, 所以先會有之前想獄記收返前傳系列ge奢望(係呀, 我知係奢望)

鬼才真係好不知所謂, 邪神傳最後一戰打足八期已經夠拖, 唔好話之前赤兒同老邪介入, 破壞哂決戰氣氛。今期成期都無推進過, 成期係邪神踢左聖上兩腳同出左招「東方無忌」....仲要17頁邪神用左鐵家ge「鬼神辟易」

後期寫「黑龍傳走向」, 成篇野寫專欄漫畫, 本書重心搞錯哂, 不知所謂!!!

舊 05-19-12, 10:10 PM   #857
dust11

火雲邪神又變埋怪獸
強姦興唔知痴左邊條筋

求其幾招出埋一齊就又超化入神又東方無忌
仲要兩邊都識出對方個招
尼套野果然係強姦同吐糟用
舊 05-21-12, 05:16 PM   #858
凍檸茶
The One
青龍使用者

關七傳又黎

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-12, 05:22 PM   #859
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
關七傳又黎
但今次加多件追命做主角...有d危危地~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-12, 05:46 PM   #860
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
但今次加多件追命做主角...有d危危地~
分分鐘都係過場人物

舊 05-26-12, 08:47 PM   #861
sunnypigdog
滅絕小五郎

有無版友都覺得今期蛇貓門D用字好古怪??
四大護法, 係舊羅剎教底下係用黎守護總壇, 個陣都係因為金銀銅三護法加埋都係人救到小虎走, 邪神打算放棄佢地先派佢地去中華街打, 而家護法又出黎打, 雙妖又出黎打, 同通天教搵刑部二郎神打外敵有咩分別??

邪神傳又同原著犯駁了, 澳門神聖戰個陣, 聖上食七陽丹回氣, 旁白寫唔食九陽丹係因為要消化九陽丹內力須時, 唔適合咁用。當然, 佢一句「聖上比當年進步左好多, 已經可以好快消化九陽丹」我就無野好講了~~
下期結局都要出雙封面, 勇哥呢個主角真係慘........

舊 05-26-12, 09:19 PM   #862
yeah yeah

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
有無版友都覺得今期蛇貓門D用字好古怪??
四大護法, 係舊羅剎教底下係用黎守護總壇, 個陣都係因為金銀銅三護法加埋都係人救到小虎走, 邪神打算放棄佢地先派佢地去中華街打, 而家護法又出黎打, 雙妖又出黎打, 同通天教搵刑部二郎神打外敵有咩分別??

邪神傳又同原著犯駁了, 澳門神聖戰個陣, 聖上食七陽丹回氣, 旁白寫唔食九陽丹係因為要消化九陽丹內力須時, 唔適合咁用。當然, 佢一句「聖上比當年進步左好多, 已經可以好快消化九陽丹」我就無野好講了~~
下期結局都要出雙封面, 勇哥呢個主角真係慘........
所以呢本野根本係叫白蓮聖上傳好D..

NTR.......
舊 05-26-12, 09:20 PM   #863
yeah yeah

關7應該去左平行世界....
有機會再搵老婆仔...

NTR.......
舊 05-26-12, 09:36 PM   #864
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
有機會再搵老婆仔...
呢種既係延續又係REBOOT嘅做法我幾BUY~~

舊 05-26-12, 10:29 PM   #865
flymanhaha
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
有機會再搵老婆仔...
我估今次係搵佢兄弟居多
flymanhaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-12, 09:23 AM   #866
yeah yeah

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
呢種既係延續又係REBOOT嘅做法我幾BUY~~
我都幾LIKE...
之前明明係天下第1,而家無人識......
不過佢出招打追命時好似有D問題..唔知佢既破體仲出唔出到..
引用:
作者: flymanhaha 查看文章
我估今次係搵佢兄弟居多
小石一定搵......

NTR.......
舊 05-28-12, 04:05 PM   #867
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
我都幾LIKE...
之前明明係天下第1,而家無人識......
不過佢出招打追命時好似有D問題..唔知佢既破體仲出唔出到..

小石一定搵......
其實應該無幾多人夠七哥打~
佢上集last已經屈到飛天~
唔係自廢無功跟本真係無得輸~
今次返黎~除左呀大俠都唔知有邊幾件夠佢抽囉~
燕狂徒睇落又好似無一果個咁勁......

赤子之心 拯救失落時代
舊 05-28-12, 04:15 PM   #868
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
其實應該無幾多人夠七哥打~
佢上集last已經屈到飛天~
唔係自廢無功跟本真係無得輸~
今次返黎~除左呀大俠都唔知有邊幾件夠佢抽囉~
燕狂徒睇落又好似無一果個咁勁......
唔一定, 關爺爺個霸劍好似冇似咁WORK

舊 05-28-12, 04:55 PM   #869
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
唔一定, 關爺爺個霸劍好似冇似咁WORK
遲下unlock返就玩晒ga la~

赤子之心 拯救失落時代
舊 05-28-12, 05:01 PM   #870
yeah yeah

引用:
遲下unlock返就玩晒ga la~
無限破體.....李大都要死....
唯一有機係忘情天書.....
希望今次比多d機會抽水哥show off

NTR.......
舊 05-30-12, 06:53 PM   #871
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
牛佬你依家既所作所為同當年seed-d既福田神化基拉有咩分別?
今次台灣篇以為南哥同地中海有得打下呀
點知今時今日既南哥都仲係俾地中海當bb仔咁禁住黎打
地中海子彈又識避,俾人踢jj又一d事都冇,完全無敵咁
南哥部署咁耐,傷唔到地中海不但止,仲要連佢條女都唔駛死,地中海一d損失都冇,咁寫呢篇出黎特登話俾人知地中海係神聖不可侵犯咩
依家既南哥都要大敗要回,仲要傷都傷唔到地中海一下,咁更加唔駛旨意班第二代報到仇啦
成本書仲邊個單挑夠佢打?
牛佬你咁鍾意地中海不如索性一次過殺哂洪興班人乾脆用地中海做主角算啦
睇到就快想cut書啦
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 08:06 PM   #872
yeah yeah

引用:
作者: SUNLOK 查看文章
牛佬你依家既所作所為同當年seed-d既福田神化基拉有咩分別?
南哥部署咁耐,傷唔到地中海不但止,仲要連佢條女都唔駛死,地中海一d損失都冇,咁寫呢篇出黎特登話俾人知地中海係神聖不可侵犯咩
依家既南哥都要大敗要回,仲要傷都傷唔到地中海一下,咁更加唔駛旨意班第二代報到仇啦
牛佬你咁鍾意地中海不如索性一次過殺哂洪興班人乾脆用地中海做主角算啦
睇到就快想cut書啦
牛佬點會比地中海輸........
不過子彈都打唔到又真係屈哂機......
南哥d古拳法去左邊....

NTR.......
舊 05-30-12, 08:42 PM   #873
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
牛佬點會比地中海輸........
不過子彈都打唔到又真係屈哂機......
南哥d古拳法去左邊....
之前用咁多篇幅講南哥變強,到頭黎係地中海面前又係完全冇得打咁
咁牛佬花咁多篇幅講南哥練拳把鬼咩,唔通之後又講陳浩南臨老先黎再修練咩....
牛佬你代入地中海都唔駛寫到佢咁神呀....
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 09:30 PM   #874
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: SUNLOK 查看文章
睇到就快想cut書啦
牛佬其實會唔會想整到地中海打贏南哥, 但班二代合力KO地中海, 從而帶起班二代??
大家應該都知港漫最鐘意用呢D方式寫一D新出場or寫極都極唔起ge角色。

舊 05-31-12, 07:44 AM   #875
yeah yeah

本群俠傳駛唔駛咁快殺哂D人......

NTR.......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:21 AM

手機版 | APP版