Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-07-06, 04:54 PM   #501
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 尼路 查看文章
那個是靈體吧(怨靈),不然怎會一直保持這個樣子……
好像長大了。
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-06, 08:01 PM   #502
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Dawn 查看文章
好像長大了。
沒有吧?還不是一副13歲的初中生模樣……

舊 12-07-06, 08:36 PM   #503
Qe1
Crazy Gamer

引用:
沒有吧?還不是一副13歲的初中生模樣……
他依家好像是16歲 ?
燒村時7歲 , 做左9年地獄少女 , 好似係掛~~呵呵(一個字都不要信 )
仲有...
佢細個好q下。
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈~~!!
舊 12-07-06, 09:53 PM   #504
尼路
The One

引用:
他依家好像是16歲 ?
燒村時7歲 , 做左9年地獄少女 , 好似係掛~~呵呵(一個字都不要信 )
仲有...
佢細個好q下。
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈~~!!
做祭品時七歲,避左6年,13歲被捉活埋,加爬上來燒村。做左400年地獄少女。所以是400多歲的老太婆比骨女太老,不過老太婆之中算最萌果個果。
我覺得細個時怪怪的,反而避左小屋(小神社?)不錯。尤其遊水時。

舊 12-07-06, 11:10 PM   #505
stonechi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
好像長大了。
那一部分長大???
是畫 CG 的刻意一些部分長大吧...
stonechi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-06, 07:41 PM   #506
Qe1
Crazy Gamer

引用:
作者: stonechi 查看文章
那一部分長大???
是畫 CG 的刻意一些部分長大吧...
還是太少了
舊 12-08-06, 09:55 PM   #507
Qe1
Crazy Gamer

引用:
做祭品時七歲,避左6年,13歲被捉活埋,加爬上來燒村。做左400年地獄少女。所以是400多歲的老太婆比骨女太老,不過老太婆之中算最萌果個果。
我覺得細個時怪怪的,反而避左小屋(小神社?)不錯。尤其遊水時。
第一部第二十五話,沖涼時
第二部第二話,拾波波時
哇..哈..哈..哈..哈..哈..哈..哈..哈 !!

此篇文章於 12-08-06 10:42 PM 被 Qe1 編輯。
舊 12-09-06, 07:01 PM   #508
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
第10話 曽根アンナの濡れた休日

舊 12-09-06, 09:13 PM   #509
Qe1
Crazy Gamer

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
第10話 曽根アンナの濡れた休日

有突破喎~~今集無人落地獄 ?
舊 12-10-06, 11:52 AM   #510
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
點會無=w=當然有...不過今集搞笑= =我睇完O哂咀...
同埋有BUG= =
劇透
點解會個司機會知邊條友個名- -?
唔知又點上地獄通訊= =而且係同一日的事...
佢邊到搵電腦返黎?點上網,又點解會咁快同佢撞返見= =
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 02:33 PM   #511
Qe1
Crazy Gamer

引用:
作者: grxgr 查看文章
點會無=w=當然有...不過今集搞笑= =我睇完O哂咀...
同埋有BUG= =
劇透
唉~~
下集講咩呀 ?
舊 12-10-06, 08:31 PM   #512
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:

拓海用地獄通訊ko o左個花心佬

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 09:22 PM   #513
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: grxgr 查看文章
同埋有BUG= =
劇透
用地獄通信唔使知名的
睇上季第2話啦

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 10:35 PM   #514
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
用地獄通信唔使知名的
睇上季第2話啦
嗯...上季第二話好似係個警察變態...諗諗下又好似係無知道個名...
個時睇好似都有疑惑但無去問~咁可能真係唔洗知名都得~
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 10:38 PM   #515
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 龍之子 查看文章

拓海用地獄通訊ko o左個花心佬
No,
個依頼人叫「豐田八六」呀

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-06, 12:03 AM   #516
尼路
The One

這集在做甚麼啊……怨恨的理由越來越……
最奇係啊豐田86生係車到,重乜被人整花架車時,唔立即出聲或追……看上去他很快啊
而且開頭個段重乜?同故事好似無關係……小愛看到個男人還是提起之前果件事時,又為何臉紅?
這集是製作群kuso一下,調劑心情用的吧……

舊 12-11-06, 12:24 AM   #517
Balzhi
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDbalzhic
今集睇到我好亂…D時間序,同埋劇情都好亂…
不過最後果PART好正,得閒搞笑下都唔錯。
我好鍾意睇骨女溶入現實生活既劇悄。
(之前做馬場老師果集我都幾鍾意,哈哈)
Balzhi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-06, 06:27 PM   #518
凜春
Junior Member

註冊日期: Jan 2005
XBox Live Gamertagnercetti
引用:
作者: phil077 查看文章
No,
呢度笑死我,佢架車又係AE86
凜春 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-06, 07:57 PM   #519
Qe1
Crazy Gamer

引用:
這集在做甚麼啊……怨恨的理由越來越……
最奇係啊豐田86生係車到,重乜被人整花架車時,唔立即出聲或追……看上去他很快啊
而且開頭個段重乜?同故事好似無關係……小愛看到個男人還是提起之前果件事時,又為何臉紅?
這集是製作群kuso一下,調劑心情用的吧……
之前果件事係咩 ?
舊 12-12-06, 03:00 AM   #520
小加
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
第10集搞咩...完全唔知想點
小加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-06, 01:22 PM   #521
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: phil077 查看文章
No,
如果找三木先生來配會仲正

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-06, 02:27 PM   #522
stonechi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 小加 查看文章
第10集搞咩...完全唔知想點
很普通的一集, 看完就好...

第10集大致內容:
骨女之前識了個男人,
現在和他去旅行時,
小愛接到 KO 件男人的 job~

惟一值得看依然是小愛&菊理
stonechi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-06, 04:07 PM   #523
Qe1
Crazy Gamer

引用:
作者: stonechi 查看文章
很普通的一集, 看完就好...

第10集大致內容:
骨女之前識了個男人,
現在和他去旅行時,
小愛接到 KO 件男人的 job~

惟一值得看依然是小愛&菊理
無錯
有無d新鮮d既劇情呀~?
舊 12-12-06, 06:56 PM   #524
尼路
The One

引用:
之前果件事係咩 ?
我都想知……

舊 12-17-06, 11:49 AM   #525
Qe1
Crazy Gamer

引用:
我都想知……
仲有做咩無啦啦面紅 ?
(PS : 睇左11話 , 可以話"幾"恐怖掛~~有無人g二籠總共幾多集 ?)

此篇文章於 12-17-06 02:57 PM 被 Qe1 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:44 PM

手機版 | APP版