Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-09-17, 12:09 AM   #1276
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
誠哥部新機2月先出
新計劃又2月先做, 部新機唔通重有下文
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 12:14 PM   #1277
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
freedom 背包做過d咩?

2018 2月2日 Next Battle Project?
其實名人部機除左知道火力高同快之外都睇唔出有咩特別........
部橙Z好好多
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 12:21 PM   #1278
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: axe1292 查看文章
其實名人部機除左知道火力高同快之外都睇唔出有咩特別........
橙Z好好多
呢部野係未來世界
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 12:26 PM   #1279
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: ゆり 查看文章
呢部野係未來世界
我意思係指創意,
今次果部全無特別之處
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 12:44 PM   #1280
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
除左第一集阿寶+李瘋子vs馬沙之外我都....

舊 12-09-17, 02:22 PM   #1281
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
改到部機個名水蛇春咁長托

次次改裝都加隻字落去??
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 02:43 PM   #1282
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
呢部係A-ZETO
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 02:54 PM   #1283
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
部機個名咁長, 個背包好似好威咁

30分鐘後我睇唔出有咩用

2部機都好脫力
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 03:35 PM   #1284
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
睇完感覺…兩隻野都好流……

舊 12-09-17, 07:17 PM   #1285
ゆり

az冇開掛已經快

標西要開兩個掛先追到ax
舊 12-09-17, 07:27 PM   #1286
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
名人啲機除左HI NU同EXIA, 全部係純技量向, 無咩神棍機能

舊 12-09-17, 09:46 PM   #1287
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
諗起都嬲

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 09:57 PM   #1288
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
AZ模型係日本阿瑪遜限定...海外應該有一般販賣下嘩?

舊 12-09-17, 10:45 PM   #1289
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Rance 查看文章
見一抽開咗訂,$255
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 01:51 AM   #1290
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
應該唔會有海外

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 11-06-20 09:20 AM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 01:55 AM   #1291
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Rance 查看文章
應該唔會有

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 12:12 PM   #1292
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

係咪完晒啦~2月有新1輯~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 05:36 PM   #1293
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

『ガンダムビルドダイバーズ』2018年春より、テレビ東京系列にて放送開始!!

http://gundam-bd.net/

https://twitter.com/gundambd
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 05:49 PM   #1294
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
睇咗live,唔知係咩世界觀,有狗頭人出現。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 05:52 PM   #1295
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
序章可能會好睇過正片..
之前3v3, 宜加10v10, 每隊1 Flag MS, 打低1 Flag MS完場..

https://www.youtube.com/watch?v=-zR55C33TLA

【高達創戰潛行者 序章】
高達模型部隊對戰錦標賽是一項在GBN舉辦的年度盛會。冠軍人馬九條響也率領的「AVALON(阿法隆)」,即將與智勇隆美爾率領的精銳部隊「第七裝甲軍團」在決賽一較高下。響也的愛機「高達AGE II麥林型」以及不同的高達模型於場內互相比拼,要來決定誰是最強的部隊!

此篇文章於 02-02-18 06:01 PM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 06:02 PM   #1296
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: f2light 查看文章
序章可能會好睇過正片..
之前3v3, 宜加10v10, 每隊1 Flag MS, 打低1 Flag MS完場..

https://www.youtube.com/watch?v=-zR55C33TLA

【高達創戰潛行者 序章】
高達模型部隊對戰錦標賽是一項在GBN舉辦的年度盛會。冠軍人馬九條響也率領的「AVALON(阿法隆)」,即將與智勇隆美爾率領的精銳部隊「第七裝甲軍團」在決賽一較高下。響也的愛機「高達AGE II麥林型」以及不同的高達模型於場內互相比拼,要來決定誰是最強的部隊!
多啲MS出場,多啲嘢可以賣。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 06:25 PM   #1297
ゆり

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
睇咗live,唔知係咩世界觀,有狗頭人出現。
加速世界 潛行 網路對戰 avatar
由手機版發出
舊 02-02-18, 06:32 PM   #1298
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
隻人型貂 係咪 giroro 配音
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 07:52 PM   #1299
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
其實成個球場嘅人都望住天花板4部大moon有咩好睇? D玩家又好似唔係下面...
如果講到玩vr應該人人喺屋企戴vr睇直播仲真實
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 07:54 PM   #1300
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
玩完SEED D機,去改00之後既機了,AGE,動物果部應係鐵血既青蛙
明知敵人係高達型,仲要拎渣古去打
主角似三明?
Lamsze 目前線上   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 08:26 PM

手機版 | APP版