Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-18-15, 01:17 PM   #401
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
想要金髮 中完成體斯路

想要青髮 俾隻黃金53萬我

我都係虛榮心地想要一張超級撒亞人者⋯⋯真係咁難!?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-15, 02:14 PM   #402
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

嬲嬲地 250HKD即決左張青髮回來算

舊 04-18-15, 02:34 PM   #403
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
一抽入魂中sr速第一型態斯路....

我想講粗口

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-15, 11:17 PM   #404
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
就係打到呢家,啲隊都成型
變左打下event,升下lv咁冇乜野玩了
但出親新角又乜都抽唔到
想搵野練都冇
咪變左唔知再玩嚟做乜囉
咁嘅情況緊係練 R 咭啦
我成堆 R 排住隊升 level 啊

舊 04-19-15, 10:39 AM   #405
bear bb
Insane Gamer
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting
無限同SR青髮悟空

D醒覺素材好難跌...
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-15, 04:55 PM   #406
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
其實呢隻APP GAME真係FANS向多過要你煲爆晒佢.

我抽中好多鍾意角色都留住佢慢慢升LEVEL同覺醒.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-15, 06:10 PM   #407
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

抽得中 就是囉

舊 04-19-15, 06:22 PM   #408
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
2個多月...終於第一次中ssr

舊 04-19-15, 09:10 PM   #409
ammms
渣根懦夫

買賣區有人代購
仲未棄 game 嘅係時候補充戰力

舊 04-19-15, 09:12 PM   #410
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
2個多月...終於第一次中ssr
我玩到家陣都未中過SSR, 但都唔會放棄隻GAME.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-15, 01:52 AM   #411
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

莊子的覺極メタル打邊關先有-.-差佢

舊 04-20-15, 11:07 AM   #412
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
前日生日....一抽入魂...ssr技比達超西....
之後再10抽都係r/新個隻sr比達....
我就快有6隻唔同既比達

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-15, 05:07 PM   #413
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

特典青頭空覺醒好麻煩⋯⋯⋯⋯

舊 04-20-15, 10:33 PM   #414
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

隻"R警察無閑"憑乜野要咁多METAL章先覺醒到...

打晒3難度一半章都未夠

...

舊 04-20-15, 11:58 PM   #415
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

最難係ジャコ個章...

舊 04-21-15, 09:24 AM   #416
yeah yeah

見淘寶有特典悟空..
150RMB.....仲諗緊買唔買好...
怕比人昆水...

NTR.......

此篇文章於 04-21-15 09:27 AM 被 yeah yeah 編輯。
舊 04-21-15, 11:10 AM   #417
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
見淘寶有特典悟空..
150RMB.....仲諗緊買唔買好...
怕比人昆水...
唔係潑你冷水
而家連黑警 d 章都咁難打
我驚你買左番黎覺醒唔到
到時就真係俾笨大昆水

舊 04-21-15, 12:08 PM   #418
yeah yeah

引用:
作者: ammms 查看文章
唔係潑你冷水
而家連黑警 d 章都咁難打
我驚你買左番黎覺醒唔到
到時就真係俾笨大昆水
佢d素材好難出?
我到而家都好似未見過佢既ssr

NTR.......
舊 04-21-15, 01:49 PM   #419
yeah yeah

不過睇睇下隻藍髮都唔係好多LINK....

NTR.......
舊 04-21-15, 04:09 PM   #420
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
佢d素材好難出?
我到而家都好似未見過佢既ssr
引用:
不過睇睇下隻藍髮都唔係好多LINK....
ジャコ個章同強襲跌人差唔多⋯⋯仲需要三個⋯⋯

特典空只能砌龜波隊或復活のF隊

實用性⋯⋯其實⋯

舊 04-21-15, 04:11 PM   #421
yeah yeah

引用:
作者: GN00508771 查看文章
ジャコ個章同強襲跌人差唔多⋯⋯仲需要三個⋯⋯

特典空只能砌龜波隊或復活のF隊

實用性⋯⋯其實⋯
都係睇下第2彈我抽到d咩人...
抽到藍比達就買..

NTR.......
舊 04-21-15, 04:37 PM   #422
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

前言撤回

ジャコ同莊子個章一樣咁難出

舊 04-21-15, 04:53 PM   #423
ammms
渣根懦夫

我隻黑警可能到 deadline 都唔齊章
睇黎遲早棄 game

舊 04-21-15, 05:28 PM   #424
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

引用:
作者: ammms 查看文章
我隻黑警可能到 deadline 都唔齊章
睇黎遲早棄 game
大家早走早着...我係db fans都係咁話

手機game搵水只係玩抽獎

千萬唔好課金...手痕就落街抽蛋好過

此篇文章於 04-21-15 05:35 PM 被 超合Game魂 編輯。
超合Game魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-15, 03:24 PM   #425
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
HKD180決左隻VJump及特典SR青髮悟空.....

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 06:07 AM

手機版 | APP版