Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
體育版>球迷世界 GAF會員波衫優惠專享!最新消息#159公司Facebook啟動#257 NEWS
HuGo_達之礦工 04:51 PM 07-22-09
在GAF活動多年, 好想為其人流出一分力!增強GAF的Power
恰好小弟近期成功和旺角球迷世界合作...可在GAF推出獨家優惠
大家可以多一個可靠既地方買球衣了

各位GAF兄弟們可享有;
1) 球迷世界會員價
2)每月推出一些特定產品給GAF會員專享

店名(中): 球迷世界
電話: 2369 7822
Web Site: http://prokicker.up.hk , www.hkprokicker.com (Official Website Coming Soon)
E-Mail: prokicker2005@yahoo.com.hk
地址(中): 旺角彌敦道582-592號信和中心11樓04室
營業時間: 星期一, 三至六: 下午 2:00 - 晚上 9:00, 星期日下午 2:00 - 晚上 7:00, 星期二休息

申請成為GAF球迷世界Member要求:
1) 登Post 超過50篇 才可以申請是次優惠!
2) 合乎要求者需用PM向我申請, 注明"申請GAF球迷世界Member",

資料需求:
1)名
2) Id number頭3個字
3) Contact Number
之後我會作出審核及登記, 之後 PM番一個Member Number給你的~

當到球迷世界Shopping時請講番 member & Id number (到時會以申請者 id number 頭3個以作確認身份用)"

希望今次專享可令足球迷既大家從此受惠!!

也不要白費小弟苦心~
HuGo_達之礦工 04:51 PM 07-22-09
New Arrived!
-.皇馬09-10主場球衣
-.皇馬09-10作客球衣
-.利物浦09/10作客
-.曼聯主場龍門09/10
-.國際米蘭09-10作客
-.國際米蘭09-10主場
-.馬體會09-10主場
-.拜仁慕尼黑09-10主場

All new item can visit here www.hkprokicker.com
ReyMysterioREY 07:03 PM 07-24-09
問返先...(免得一陣又唔記得問..XDD)

Member Number <--即係我呢個A/C名 對嗎? (事關樓主SAND比我確定PM 我多手 剷埋=_=)
HuGo_達之礦工 11:22 PM 07-24-09
you come and find Hugo is ok tomorrow hehe~

actually all GAF member like this already
even they are not the member
they will come to find me and said GAF member to take discount =.=:
Coquelicot 12:09 AM 08-02-09

想問下英冠係好似英超咁砌字定係一套過?
有冇得砌到好似圖中右邊果個咁?
HuGo_達之礦工 12:12 AM 08-02-09
i think can!!
Coquelicot 12:24 AM 08-02-09
作者: HuGo_達之礦工:
i think can!!
如果得我都想買返件紐卡素
HuGo_達之礦工 12:09 PM 08-03-09
sure can la haha....you can request ar!!
left one i think hard d
but right should be no problem!!
HuGo_達之礦工 02:44 AM 08-06-09
-.曼聯09 夏季領呔
-.阿仙奴09-10 Red Polo(英國入口)
-.保頓09-10主場
-.曼聯1999 歐聯主場(復刻版)
-.曼聯作客龍門09/10
-.皇馬09-10作客龍門衫
-.車路士作客球衣 長/短袖 發售中
-.馬體會09-10作客 發售中!
-.車路士主場球衣
短袖特價$379$($359 VIP)

all the news can visit www.hkprokicker.com
ReyMysterioREY 01:23 AM 08-07-09
令呔大約咩價錢?...
KIM 01:32 AM 08-07-09
新阿金廷有未?最好有長袖版~FOR冬天用~!
HuGo_達之礦工 10:48 AM 08-07-09
作者: ReyMysterioREY:
令呔大約咩價錢?...
$300 around~
HuGo_達之礦工 05:03 PM 08-07-09
New item arrived!
-.曼城09-10主場
-.曼城09-10作客
lwl 12:54 PM 08-14-09
hugo 有無社區盾章印??
如果有
一對幾錢????
thank you
HuGo_達之礦工 07:02 PM 08-14-09
very expensive haha need $200~
阿聰 01:51 PM 08-16-09
hugo大,請問今年adidas球會新波衫有冇短袖FORMOTION版本?
另外唔知道有冇辦法可以搵到利物浦主場長袖FORMOTION版本﹙大嘉士伯﹚?
HuGo_達之礦工 05:09 PM 08-16-09
作者: 阿聰:
hugo大,請問今年adidas球會新波衫有冇短袖FORMOTION版本?
另外唔知道有冇辦法可以搵到利物浦主場長袖FORMOTION版本﹙大嘉士伯﹚?
this year has not formotion shirt release!
Home Long sleeves player ver. wait to the end of season la~ haha~
阿聰 01:29 PM 08-17-09
this year has not formotion shirt release!
Home Long sleeves player ver. wait to the end of season la~ haha~
今年冇formotion球衣,失望。
件長袖多數都喺等季尾,不過睇下你會唔會有機會返到貨咁解。
HuGo_達之礦工 02:13 PM 08-17-09
長袖formotion, 季尾先返到貨
HuGo_達之礦工 01:38 AM 08-22-09
New arrived
-.紐卡素09-10主場,作客,3rd作客
-.皇馬09-10 3rd歐聯作客球衣
-.拜仁慕尼黑09-10 3rd作客球衣
-.AC米蘭09-10 3rd作客
-.波圖09-10主場
-.利物浦09-10 3rd作客
-.利物浦09-10練習衫
-.車路士09-10練習衫
Coquelicot 04:47 PM 08-23-09
hugo會唔會入基達菲球衣?

救命呀
HuGo_達之礦工 01:59 AM 08-24-09
作者: Coquelicot:
hugo會唔會入基達菲球衣?

救命呀
haha...實有!! 但我希望返倒字
ReyMysterioREY 02:13 AM 08-24-09
haha...實有!! 但我希望返倒字
唔得~XDD 我笑左 XDDD好底能呀~~
啤梨王子 03:27 AM 08-24-09
呢件衫真係超有創意
柴崎幸 12:28 PM 08-28-09
HuGo兄,想問一問呢件如果連埋印#5 Essien 或者 #11 Drogba 要幾多錢?
Thanks a lot!

1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面