Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-17-16, 12:22 PM   #3151
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
好奇問下,這兒有幾多師兄會挑戰萬機斬,我自己努力中

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-16, 12:25 PM   #3152
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
突爆左架車仔先講.....好似10cost最多卒..?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-16, 01:03 PM   #3153
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: J+1 查看文章
突爆左架車仔先講.....好似10cost最多卒..?
由手機版發出
車仔就打爆左了,SSR券抽左隻連我都不識的機,不值一提了,我現在都刷緊10C這版,

舊 05-17-16, 03:42 PM   #3154
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
J+1師兄果招work喎
感激
但抽哂飛之後都係得突2
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-16, 04:53 PM   #3155
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: J+1 查看文章
終於s到....有1突arx8 朋友太好...

組嘅係全射隊..都係3隻有加珠+自殺=6珠,其他重火力射,邊隻都冇所謂,因為主力都係用arx8

頭兩波都係無視中間兩行清曬上下兩行,等第三行last 1隻一出場就拉arx8 出3珠即時清曬...

應該入第三波仲有3粒珠之後就魂...(如果朋友冇突,就死多兩隻駁chain...
THX~~我只有補給+自殺+好友LU=5珠用大大方法都S咗,應該係最快既方法
2凸中
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-16, 09:35 PM   #3156
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
電單車係幾高攻,招必有2下,魂左打1萬5+4萬,我招魂仲未OMEGA,LV79全6段改

感覺上佢D甲冇想像中咁低,明明得千幾2千,但打25AP肥同我其他機俾人打扣差唔多4,5百,可能係SS SIZE修正,不過血真係少,COST5可能俾人用黎送死送珠﹖

此篇文章於 05-17-16 09:39 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-16, 10:49 PM   #3157
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
感謝J+1師兄既攻略法和ryvius隻arx-8, 終於s咗!
抽哂飛得突1...

舊 05-18-16, 08:23 AM   #3158
書仔
Game Master
路人一名

終於完成萬機斬.我個人覺得今次活動幾好,要讚一讚
第一,不難打,自己無特效都可以全S
第二,送一隻SSR給你,突爆送多隻,不錯
第三,你肯打,可以拿到十多萬資源和SSR必殺
美中不足是無石,如果下次獎品中加石就好了

舊 05-18-16, 08:28 AM   #3159
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你用左幾多水??

突緊3仲差一隻先可以開始刷萬人斬.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-16, 08:37 AM   #3160
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
你用左幾多水??

突緊3仲差一隻先可以開始刷萬人斬.....
我想前前後後60支左右啦

此篇文章於 05-18-16 08:44 AM 被 書仔 編輯。
舊 05-18-16, 09:50 AM   #3161
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
電單車係幾高攻,招必有2下,魂左打1萬5+4萬,我招魂仲未OMEGA,LV79全6段改

感覺上佢D甲冇想像中咁低,明明得千幾2千,但打25AP肥同我其他機俾人打扣差唔多4,5百,可能係SS SIZE修正,不過血真係少,COST5可能俾人用黎送死送珠﹖
咁咪同射ARX7同級? 0凸係幾千+52000
COST5可能係平衡返啲EV高COST盾,之後可能會出多啲盾射陣
低HP擺明俾死機加攻既機發揮,成部機啲數值都同師匠有啲連帶關係
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-16, 12:04 PM   #3162
yorkyork

註冊日期: May 2010
想佢送石,諗下好啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-16, 12:36 PM   #3163
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: yorkyork 查看文章
想佢送石,諗下好啦
咁都是想下,反正現在一日一粒,都不是差

舊 05-18-16, 01:35 PM   #3164
J+1
望過黎呀!!!!!!

testing
test2

由手機版發出

此篇文章於 05-18-16 02:06 PM 被 J+1 編輯。
舊 05-18-16, 01:38 PM   #3165
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
1日1石我打過既隻隻game都有送咁濟,應該唔算係咩特別好既野

不過呢隻都算係我咁多隻之中最難抽而又冇咩機想抽既game,佢唔整勁d機引人抽真係唔知佢仲捱到幾耐
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-16, 02:12 PM   #3166
書仔
Game Master
路人一名

引用:
1日1石我打過既隻隻game都有送咁濟,應該唔算係咩特別好既野

不過呢隻都算係我咁多隻之中最難抽而又冇咩機想抽既game,佢唔整勁d機引人抽真係唔知佢仲捱到幾耐
今次隻超強運,我覺得都幾吸引的了,可惜我是無課玩家,所以都是食花生看大家玩

舊 05-18-16, 04:17 PM   #3167
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:

問題而家又1日1石抽拼人品變成冇收入.....
由手機版發出
舊 05-18-16, 04:24 PM   #3168
書仔
Game Master
路人一名

我想要吸引人課金抽機,最少要加個叫隊長技的東西,想當年我玩騎高,基本上不是看能力的,是看隊長技的,你隊長技廢,基本上無人理的

舊 05-18-16, 04:28 PM   #3169
yorkyork

註冊日期: May 2010
如果有配音同原作BGM,
我諗多人抽好多,
依家乜都冇好似睇默劇咁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-16, 04:36 PM   #3170
J+1
望過黎呀!!!!!!

騎高d排名戰卡同抽卡都有d永續特效,呢
邊一完左就變垃圾
由手機版發出
舊 05-18-16, 04:43 PM   #3171
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
之前官方話之後會加隊長技同由R+卡育成上SSR, 其實都係度向騎高靠攏, 不過最想佢加預言抽卡系統....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-16, 05:06 PM   #3172
書仔
Game Master
路人一名

騎高是彩虹級才有永續特效,所以如果機戰新出多一級叫SSR+,同時引入預言抽卡系統,發動後一定要課金抽才可以的話,如果同騎高一樣是300羊,我會接受和課的

舊 05-18-16, 05:12 PM   #3173
J+1
望過黎呀!!!!!!

R+升級系統諗諗都有d唔抵....而家玩嘅突爆送一隻上一級機,至少隻突爆機仲喺度有時補字數時都可以一用....如果r+咁突上去會冇左下級突爆機.....
由手機版發出
舊 05-18-16, 05:22 PM   #3174
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 書仔 查看文章
騎高是彩虹級才有永續特效,所以如果機戰新出多一級叫SSR+,同時引入預言抽卡系統,發動後一定要課金抽才可以的話,如果同騎高一樣是300羊,我會接受和課的
騎高就是這些地方太貼心對玩家太好所以才沒大錢賺要執
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-16, 05:25 PM   #3175
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: ryvius123 查看文章
騎高就是這些地方太貼心對玩家太好所以才沒大錢賺要執
咁都是,騎高的消失,我真的好傷心的

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:43 AM

手機版 | APP版