Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
手提遊戲機討論版>ソードアート・オンライン フラクチュアード デイドリーム Coming to Summer l ホロウ・リアノゼーション 已售
朋也君 11:45 PM 10-25-16
訂了日限,呢幾日等偷跑
pet3 02:20 PM 10-26-16
中文偷左未?
Van仔 02:34 PM 10-26-16
其實之前一直問 BAN DIE D Game (idolmaster) 次次都話無預訂特版, 如果偷跑真係屎都無得食
izumo 03:04 PM 10-26-16
作者: pet3:
中文偷左未?
已問藍店
當然係偉大ge正日
由手機版發出
pet3 08:46 AM 10-27-16
有哂psv開始的各代save
psv SAO虛空斷章
ps3 ALO失落之歌
PS4 SAO RE:虛空斷章

有沒有禮物特典?
遊雲gspirit 09:02 AM 10-27-16
有哂psv開始的各代save
psv SAO虛空斷章
ps3 ALO失落之歌
PS4 SAO RE:虛空斷章

有沒有禮物特典?
psv SAO虛空斷章 -->細劍一把
ps3 ALO失落之歌 -->裝飾物一件
PS4 SAO RE:虛空斷章 --->片手劍一把
pet3 09:53 AM 10-27-16
作者: 遊雲gspirit:
psv SAO虛空斷章 -->細劍一把
ps3 ALO失落之歌 -->裝飾物一件
PS4 SAO RE:虛空斷章 --->片手劍一把
勁唔勁?
還是垃圾第二章就取代到的路邊貨?

PSP>PSV時的裝飾勁到我psv白金再傳到PS4都仲用緊
遊雲gspirit 10:08 AM 10-27-16
剛剛玩就o甘望應該唔勁...
但唔排除將來有得upgrade的可能性...xd
Dyhalt Rushifar 10:50 AM 10-27-16
其實呢類ITEM太勁冇咩著數,只會新玩家更難入坑…
aquarius 10:54 AM 10-27-16
其實呢隻game係咪可以自己原創一個角色
唔使一定做桐人
睇畫面同game系統好似幾好
可以當offline扮online RPG
不過睇spec都又有得4人 online play
Dyhalt Rushifar 10:58 AM 10-27-16
作者: aquarius:
唔使一定做桐人
由於有D性趣參觀過D資料…
玩家好似一定係以桐人身分去進行,不過你可以改到佢變性都得。
pet3 11:24 AM 10-27-16
作者: Dyhalt Rushifar:
其實呢類ITEM太勁冇咩著數,只會新玩家更難入坑…
封弊者有優勢是理所當然啦

不過我要開回ps3 去上傳ALO save
遊雲gspirit 11:34 AM 10-27-16
作者: aquarius:
唔使一定做桐人
故事Mode 交代劇情把聲都係男(松岡)的。

戰鬥果陣就女聲o既(原創自己整)

同埋名亦都可以自己改的,想叫桐子/桐狗...等等你喜啦...
Dyhalt Rushifar 11:40 AM 10-27-16
封弊者有優勢是理所當然啦

不過我要開回ps3 去上傳ALO save
差距大就由佢算,反正之前一直冇玩。
P5亦似乎可以再磨多幾十個鐘。
pet3 12:25 PM 10-27-16
差距大就由佢算,反正之前一直冇玩。
P5亦似乎可以再磨多幾十個鐘。
一起玩好嗎>_<

不過唔知這次中日連不連到

這次特典睇落沒什麼用

PSP >psv>ps4 果件神器
本身故事有東西有同級接近的效果
只是我喜歡他有回復加快
Dyhalt Rushifar 01:15 PM 10-27-16
一起玩好嗎>_<

不過唔知這次中日連不連到

這次特典睇落沒什麼用

PSP >psv>ps4 果件神器
本身故事有東西有同級接近的效果
只是我喜歡他有回復加快
觀望緊,基本上睇價錢行事。
目前點睇都唔可能一齊玩,在下冇續PLUS,十一月冇筍野就唯有期望聖誕SALES
pet3 01:28 PM 10-27-16
觀望緊,基本上睇價錢行事。
目前點睇都唔可能一齊玩,在下冇續PLUS,十一月冇筍野就唯有期望聖誕SALES
無無psn+
之後點一起玩4女神on ?
Lamsze 01:41 PM 10-27-16
原來限定有甘多野送!唔知仲買唔買到?不過有收費DLC
至憎
Dyhalt Rushifar 01:45 PM 10-27-16
無無psn+
之後點一起玩4女神on ?
四狂神傳說又係TAMSOFT,買就一定買,不過應該玩唔長有ONLINE合作都未必玩…
作者: Lamsze:
至憎
其實在下唔明笨大係咪冇MARKETING,收費追加故事點解唔可以等隻GAME出咗一兩星期先講…
定係佢地自信出一兩星期就大部份人打爆晒
izumo 01:50 PM 10-27-16
四狂神傳說又係TAMSOFT,買就一定買,不過應該玩唔長有ONLINE合作都未必玩…

其實在下唔明笨大係咪冇MARKETING,收費追加故事點解唔可以等隻GAME出咗一兩星期先講…
定係佢地自信出一兩星期就大部份人打爆晒
1.講定先廢事又話我坑你
2.笨大大家都預左 講同 唔講 大家都明
3. 佢港伏PLUS 有個類似SEASON PASS GE物體賣
pet3 01:57 PM 10-27-16
作者: Lamsze:
至憎
果個要錢的dlc篇

不是SAO世界的
本身遊戲的本篇和第1個大型dlc篇(免費) 都是SAO的

第2個大型dlc篇是ALO失落之歌姐妹的故事(可能好長)
所以佢分開做
Dyhalt Rushifar 01:58 PM 10-27-16
作者: izumo:
1.講定先廢事又話我坑你
2.笨大大家都預左 講同 唔講 大家都明
3. 佢港伏PLUS 有個類似SEASON PASS GE物體賣
日伏都好似有
其實都好既,加埋DLC既價去換算返隻GAME既真正價錢
pet3 03:19 PM 10-27-16
中文有貨未?
psn已上架
Van仔 04:21 PM 10-27-16
中限 9xx 起 無訂的話
pet3 05:16 PM 10-27-16
普版
450(有訂)
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面