Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-06, 04:36 PM   #126
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
還不見字幕組

舊 07-08-06, 12:33 AM   #127
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: com1010hkjp
還不見字幕組
我諗要明天先有.....

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 03:34 AM   #128
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: 普通人一個
我諗要明天先有.....
現在d字幕組愈來愈遲..........

舊 07-08-06, 09:04 AM   #129
Ein85
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
2ch 有人話シズノ係ナーガ個女
都幾合理wor
Ein85 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 01:34 PM   #130
sillysamson
伊里野空

註冊日期: Oct 2005
有人見到14集嗎

不斷地去思念並不是說干等著,將願望深深埋藏心中,而付努力
sillysamson 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 10:12 PM   #131
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: sillysamson
有人見到14集嗎
現在都未有........上星期星期六就有

『等價交換』
舊 07-10-06, 09:37 PM   #132
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

X2字幕组發現.............

舊 07-10-06, 09:57 PM   #133
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
今集看完覺得女主角終於做翻女主角應做的事.
我係指...
找守和back up那時那份努力.

[off]
xbox360隻ZEGAPAIN買唔買好~看完這套動畫想買,不過故事和人物又比換了.....
有沒有人會買?
[/off]

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 12:20 AM   #134
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

睇完今集真係咩都明曬..........
守和的去向和我之前估的有分別....不過都差不多

舊 07-11-06, 04:50 AM   #135
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
連副會長都就快.....

外傳漫畫bbbb
可惜係AI....

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪

此篇文章於 07-11-06 05:14 AM 被 月之民 ̄▽ ̄ 編輯。
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 10:23 PM   #136
Senior Gamer

PSN  IDRaymond9542
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄

外傳漫畫bbbb
可惜係AI....
平面的....
可惜
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 11:06 PM   #137
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
黑色過膝襪下的悲哀...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-06, 08:41 PM   #138
Ein85

註冊日期: Jul 2006
睇完15..
世界蛇変得甘勁,舞浜server又要reset
唔知會唔會換機or加武器leh..

正~
Ein85 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 03:15 AM   #139
EricET

註冊日期: May 2003
PSN  IDEricet83
XBox Live GamertagEricet83
還找不到15字幕
EricET 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 03:50 AM   #140

PSN  IDRaymond9542
引用:
作者: EricET
還找不到15字幕
係呀....
都未見...
平時睇開邊個?
我睇開X2
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 07:21 PM   #141
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
我找不到第14話呀..

唯君瞭我心。

此篇文章於 07-18-06 02:50 PM 被 LPSLPSLPS 編輯。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 11:58 PM   #142
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: LPSLPSLPS
大家在哪用bt download 14的...

我找不到有人放呀...
唔好係到講bt....同download....你講到咁明....

『等價交換』
舊 07-18-06, 12:58 AM   #143
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: AiStudio
[off]
xbox360隻ZEGAPAIN買唔買好~看完這套動畫想買,不過故事和人物又比換了.....
有沒有人會買?
[/off]
我就係對隻game有o的興趣...所以先睇卡通, 而家睇左兩集

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-06, 08:38 AM   #144
LPSLPSLPS

引用:
作者: 破戒僧
我就係對隻game有o的興趣...所以先睇卡通, 而家睇左兩集
我係睇動畫後對game有興趣...不過無xbox....

唯君瞭我心。
舊 07-18-06, 04:03 PM   #145
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
15有幕啦

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-06, 06:04 PM   #146
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
隻抗體咁屈機,
冇新武器真係唔知點打?

另,京竟然唔記得係佢自己魯莽被人偷左 ZEGAPAIN既數據,
其實佢間接攪到守和差d消失

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-06, 07:54 PM   #147
qsztsur5

註冊日期: Nov 2004
XBox Live Gamertagqsztsur
引用:
作者: mikemike
15有幕啦
等餐死
qsztsur5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-06, 08:51 PM   #148
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

舊 07-18-06, 09:54 PM   #149
LPSLPSLPS

引用:
作者: com1010hkjp
自己的機?

唯君瞭我心。
舊 07-18-06, 11:23 PM   #150
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

唔見MK有得賣?
http://www.amazon.co.jp/gp/product/B...lance&n=561956

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360]Zegapain NOT預定12月7日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 10 11-07-06 09:09 PM
[XB360]Zegapain XOR圖片,7月27日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 30 08-23-06 12:31 PM
Zegapain Hayami 日本動漫畫討論版 0 12-11-05 11:23 AM

現在的時間是 08:20 PM

手機版 | APP版