Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-16, 12:26 AM   #376
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
兩父子都癲架www

金句:殺るのは恐怖だwwwww

生駒變成洛克人...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 08:47 AM   #377
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: GN00508771 查看文章

生駒變成洛克人...
明明係古鐵

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 08:59 AM   #378
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
劇情實在太智障令我比唔出評價

但我好肯定無美馬依個低能仔last boss繼續好似當初咁演公路追逐喪屍片演到尾會好過依家

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 09:04 AM   #379
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
果然呢套其實係四集個時完佐~~

舊 06-24-16, 12:59 PM   #380
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 細路翔 查看文章
劇情實在太智障令我比唔出評價

但我好肯定無美馬依個低能仔last boss繼續好似當初咁演公路追逐喪屍片演到尾會好過依家
我想睇
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 01:44 PM   #381
ta423
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: Asurada 查看文章
果然呢套其實係四集個時完佐~~
睇埋最後一集之後 應該會當睇左一套4集既劇場版算

引用:
作者: ahleung 查看文章
我想睇
我都寧願繼續睇喪屍冒險之旅算 本身作畫真係強大 音樂又正
ta423 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 06:44 PM   #382
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
要蛇叔配這種混脹真浪費……

看來真不用期待有什麼好收尾了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 08:01 PM   #383
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
救無名﹗殺中二﹗
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 08:13 PM   #384
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
將軍家都一副德行,連帶領內人民全都是智商低下
如此混帳政權早應收皮,即便沒有卡巴內,日後有黑船來襲,日本也同樣會亡在列強手上
推翻幕府後大小姐實行改革,推動明治維新吧,然後成立帝國華擊團

生駒變成rockman+ironman
和某王冠不一樣,今次活下來的可能是無名

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 08:52 PM   #385
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
佢其實係想表演俾我睇一個由上到下都弱智的國家,滅國係好正常的事,一定係咁除非唔係。

舊 06-24-16, 10:09 PM   #386
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
太好看了
有無人買碟借我

舊 06-24-16, 10:25 PM   #387
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
把人變成屍&放出去咬人
久唔久殺D扮英雄
拎全國人命來玩
呢家人一定要死哂先得啦
班科學家又要陪佢玩
不停人為整屍出來
究竟想點啊
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 10:55 PM   #388
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
仲有套野一開場堆雜魚喪屍可以空手打凹鋼衝入架車,人類根本唔可能同佢地打近戰

但第四集後堆喪屍就直接變成炮灰

我賭下集打嘴炮多過男主角學古鐵釘爆白癡美馬個頭

這就是大河內品質

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 11:11 PM   #389
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
隻手係同evildead致敬緊?
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 11:29 PM   #390
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
又係痴線佬全球陪葬自殺案。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 12:10 AM   #391
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
早排唔得閒,冇睇幾集。

聽完你地咁講,諗唔到理由會睇番。

如果劇本真係咁白痴,咁都過到投資者個關? 話晒人設,音樂都咁正。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 01:45 AM   #392
淡水
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
第一次破城已經燶燶地, 再用一個人物出場將成個作品完美毀掉
編劇肯肯定系天才無誤
淡水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 02:06 AM   #393
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
咁就變左洛克古鐵DevilMan
係咪之後會進入一拳收人皮既節奏?
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 04:58 AM   #394
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
父子都痴線
我唔係要睇呢D野
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 09:15 AM   #395
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: shooter 查看文章

如果劇本真係咁白痴,咁都過到投資者個關? 話晒人設,音樂都咁正。
Sell橋嗰時一定話故事底就抄大熱嘅巨人,再加古裝,再加12歲蘿,再加衰b,再加改造人,再加父子情仇,最重要揾到美樹老師人設,呢次炒埋一堆仲唔大賣
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 09:30 AM   #396
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: shooter 查看文章
早排唔得閒,冇睇幾集。

聽完你地咁講,諗唔到理由會睇番。

應該話邊個要孭鑊
監督, 系構, 腳本,演出等等聽聞係一次性收錢之後就走人賣得好唔好唔關佢地收入事;
咁係唔係蝕呢, 表面燒錢但實際上都係1,2話燒得特別

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 12:21 PM   #397
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
BioHazard咁樣,加巨大化。
人類補完計劃黎…

舊 06-25-16, 02:39 PM   #398
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-16, 06:08 PM   #399
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Leaf 查看文章
應該話邊個要孭鑊
監督, 系構, 腳本,演出等等聽聞係一次性收錢之後就走人賣得好唔好唔關佢地收入事;
咁係唔係蝕呢, 表面燒錢但實際上都係1,2話燒得特別
好明顯唔係監督,演出既錯
人設/音樂直情係好 (今集主角新look和菖莆新look都唔錯,來栖放髮後亦好左,無名露肩裝更不用提 )

而剩下既系列構成和腳本都係大河內 唔係佢仲有邊個

此篇文章於 06-26-16 06:12 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-16, 07:09 PM   #400
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
其實應該話見到大河內個名重投資唔係業界外就係明知都要去的勇者。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:55 AM

手機版 | APP版