Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-03-11, 01:04 AM   #401
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: JMi 查看文章
太簡單... 搵過第二條女入屋啦 lol
難在有沒有feel啫
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-11, 01:14 AM   #402
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 二伍 查看文章
難在有沒有feel啫
咁係要要返拍拖幾年果種feel的話 好難姐
唔同女仔 可能又唔同feel呢
如果仲係非她不可對其他女無興趣個階段的話 比多d時間啦唯有
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 11:04 AM   #403
二伍

乜都冇做過,尋晚臨訓卻無端端大哭一場
希望係真正的了結吧
舊 02-28-12, 04:11 PM   #404
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
試下搵異性朋友頂住先,環掂你而家唔易對其他人有FEEL

舊 02-28-12, 05:05 PM   #405
二伍

引用:
作者: 某F 查看文章
試下搵異性朋友頂住先,環掂你而家唔易對其他人有FEEL
近排撞返個靚女同學,跟住佢搞左D活動,識左d女仔
慢慢睇下點吧
別,個女同學真係非常好喎,d男人盲架!?
舊 02-28-12, 05:19 PM   #406
某F
我的歌聲裡

引用:
慢慢睇下點吧
GOGOGO~搞掂記得REPORT/

舊 02-28-12, 05:35 PM   #407
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
慢慢睇下點吧
佢會唔會因為有d你唔知既問題冇人掂

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:53 PM   #408
二伍

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
佢會唔會因為有d你唔知既問題冇人掂
我撞返佢個時佢啱啱做完義工,仲輔導個弱智人士
我真係諗唔到原因喎
舊 02-28-12, 06:26 PM   #409
某F
我的歌聲裡

引用:
我撞返佢個時佢啱啱做完義工,仲輔導個弱智人士
我真係諗唔到原因喎
估黎做乜,直接問佢啦

舊 02-28-12, 06:42 PM   #410
二伍

引用:
估黎做乜,直接問佢啦
問乜?問點解冇男友?
佢講過話而家女仔唔值錢

利申:暫時未對佢有意思
舊 02-28-12, 09:32 PM   #411
某F
我的歌聲裡

引用:
問乜?問點解冇男友?
佢講過話而家女仔唔值錢

利申:暫時未對佢有意思
問乜都好,了解下都好啦
仲有佢咁講好似話中有話咁

舊 02-29-12, 12:02 AM   #412
GimGim

引用:
乜都冇做過,尋晚臨訓卻無端端大哭一場
希望係真正的了結吧
still?
make some changes in your life!

PS. I just got a new job, and its a job i always wanted!
Finally something good happened! And I'm ready to go for my dream!
(but now i want a girlfriend again)

舊 02-29-12, 12:08 AM   #413
二伍

引用:
問乜都好,了解下都好啦
仲有佢咁講好似話中有話咁
好似啫
女人諗乜真係唔知

引用:
作者: GimGim 查看文章
(but now i want a girlfriend again)
男歡女愛原是很正常
舊 02-29-12, 06:47 PM   #414
某F
我的歌聲裡

引用:
好似啫
女人諗乜真係唔知

男歡女愛原是很正常
所以唔好咁上心了

男歡女愛 X
寂寞 O

舊 03-01-12, 01:02 AM   #415
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
唔好意思...睇頭睇尾冇睇中間..
見個topic 諗住入來安慰下...
但睇來最近樓主d topic , 似乎又開心返
都唔知恭喜定點...

anyway, good luck 樓主~
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 10:38 PM   #416
二伍

引用:
作者: Cube 查看文章
唔好意思...睇頭睇尾冇睇中間..
見個topic 諗住入來安慰下...
但睇來最近樓主d topic , 似乎又開心返
都唔知恭喜定點...

anyway, good luck 樓主~
多謝關心
神會有安排
舊 03-05-12, 01:08 PM   #417
二伍

昨晚同左個女仔食糖水,已confirm再去睇戲
不過好耐冇咁樣約人,心情緊張
舊 03-05-12, 04:26 PM   #418
某F
我的歌聲裡

繼續努力...不過你好少約異性出街?

舊 03-05-12, 06:23 PM   #419
二伍

引用:
繼續努力...不過你好少約異性出街?
一般啦,目的不一樣嘛,以前當佢地係兄弟架乍,何況有個咁耐嘅女友,邊個敢埋身?
舊 03-06-12, 08:13 AM   #420
Norm
=_="""""

呢個topic洗唔洗改名做準備再拍拖?

舊 03-06-12, 11:53 AM   #421
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
分.合.日記

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-12, 08:50 PM   #422
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
好葡萄...
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 07:45 AM   #423
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
可以再重新起步係可喜!
但係請想清楚自己是否對對方有意思才開始,因為你可能是為了忘記上一段感情而想快d開始另一段,不過咁樣最後會hurt到對方
不是潑冷水 因為自己是過來人 之前和拍了6年的女友分手(被飛), 有一個鐘意我既女仔對我表白, 我因為就係想自己快d忘記 而同左個女仔一齊...最後發現自己唔係真係鐘意佢, 好難全心投入同付出, 結果bad end...

anyway 加油!
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 09:48 PM   #424
二伍

引用:
作者: minekaoru 查看文章
最後發現自己唔係真係鐘意佢, 好難全心投入同付出, 結果bad end...

anyway 加油!
老掉牙的問題
點樣先叫鍾意呢?因為新鮮感而吸引?感動對方的付出?欣賞對方長處?想有人陪?
舊 03-08-12, 12:14 PM   #425
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
老掉牙的問題
點樣先叫鍾意呢?因為新鮮感而吸引?感動對方的付出?欣賞對方長處?想有人陪?
當你有咩事都會諗起佢先(就算唔係有所付出 )
回家後無啦啦會諗起佢諗到發呆
又或者見面後唔捨得走
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:54 AM

手機版 | APP版