Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-30-11, 02:11 AM   #226
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: 二伍 查看文章
期待你的攻略
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
x 2

說好了的開班授徒呢?
二伍你add雷太FB啦

雷太你收檔m9

引用:
作者: Lilith 查看文章
可唔可以講講個半鐘你做d乜??~~
沖涼洗頭洗面, 剃鬚, 吹頭, 睇下塊面有冇野要執下, 搵衫著, 諗下噴咩香水, 著好衫再照下鏡, 諗下著咩鞋, 著完鞋再照下鏡, 之後就行得

以上適用於一般約會, 返工, 趕時間的話會縮短到一個鐘左右

落街, 出去做少少野就半個鐘左右出門口

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 02:35 AM   #227
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 才子 查看文章

沖涼洗頭洗面, 剃鬚, 吹頭, 睇下塊面有冇野要執下, 搵衫著, 諗下噴咩香水, 著好衫再照下鏡, 諗下著咩鞋, 著完鞋再照下鏡, 之後就行得

加埋沖涼洗頭咁都正常~~~

我識人係早一晚諗定第日著咩衫~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 10:35 AM   #228
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
素顏有什麼不好嗎?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 10:57 AM   #229
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: LAMR 查看文章
金髮還不算重口味嗎..
通常金髮都會配濃妝~不然不好看 素顏會氣色會很差,,,
我以為第一張算濃吧(′∀『) 對不少人來說..
不然我應該算淡妝了

大家不是都喜歡偽素顏嗎~~不是的快舉手(′∀『)

<---身邊根本就沒幾個男性朋友問不了阿囧,,,,
被閃光彈閃到就算了現在又被刺一刀(′Д‵) .........
你們全部都沒同理心(指)
不算重口味

引用:
作者: shion_rei 查看文章
男士我覺得易保養好多…
我男友佢一個月用兩次面膜已經得
從來無用過面膜
引用:

沖涼洗頭洗面、剃鬚、吹頭、睇下塊面有冇野要執下、搵衫著、諗下噴咩香水、著好衫再照下鏡、諗下著咩鞋、著完鞋再照下鏡、之後就行得

以上適用於一般約會、返工、趕時間的話會縮短到一個鐘左右

落街、出去做少少野就半個鐘左右出門口
仲以為女人先會用咁多時間
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 11:38 AM   #230
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
二伍你add雷太FB啦

雷太你收檔m9
同你比我梗係要收檔啦

引用:

死,係咪我哩啡,我平時最盡都係十五分鐘就出得門口

舊 05-01-11, 01:01 PM   #231
LAMR
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
同你比我梗係要收檔啦

我也是半小時就出門

一個多小時對男生來說太久了吧?
會不會交住後要換我等他出門XD?
就覺得太在意外表的男生比較沒有男子氣概XD
當然現在男女平等打扮也不是女生的專利啦
但傳統觀念還是讓我覺得乾淨整潔就好
LAMR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-11, 01:52 PM   #232
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
同你比我梗係要收檔啦

我呢D要出就出既即係點

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-11, 01:34 AM   #233
綾小路雷太

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
我呢D要出就出既即係點
最盡呀,即係少過十五分鐘呀

舊 05-02-11, 10:17 AM   #234
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
我呢D要出就出既即係點
就咁睇你lee句以為你身體有毛病
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-11, 12:23 PM   #235
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
如果可以咁隨意應該會幾掂就真

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 09:51 AM   #236
綾小路雷太

引用:
引用:
如果可以咁隨意應該會幾掂就真
呢個技能不能使用太頻密........

舊 05-03-11, 05:10 PM   #237
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
素顏有什麼不好嗎?
你睇多左女仔素顏就唔會咁講特別係20後up

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 05:56 PM   #238
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: sugihara 查看文章
你睇多左女仔素顏就唔會咁講特別係20後up
我見好多素顏女仔,都仲覺得可以。
可能因為係街見啲女仔既化妝好似同一個模印出嚟咁。

舊 05-03-11, 06:00 PM   #239
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
把口就話鍾意素顏, 唔化濃妝

問心呀...你地班友係街"喪目及" 果D都咪又係化濃妝

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 06:41 PM   #240
二伍

引用:
把口就話鍾意素顏, 唔化濃妝

問心呀...你地班友係街"喪目及" 果D都咪又係化濃妝
鍾意同目及係兩回事
舊 05-03-11, 07:31 PM   #241
綾小路雷太

引用:
鍾意同目及係兩回事
正如豆大唔會目及一件鍾意一件掛

舊 05-03-11, 07:59 PM   #242
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: LAMR 查看文章
我也是半小時就出門

一個多小時對男生來說太久了吧?
會不會交住後要換我等他出門XD?
就覺得太在意外表的男生比較沒有男子氣概XD
當然現在男女平等打扮也不是女生的專利啦
但傳統觀念還是讓我覺得乾淨整潔就好
我自己由起身到出門口係十分鐘(起身,去廁所,擦牙洗面,換衫,走!)
我男友由起身到出門口係半小時(起身,去廁所,洗頭沖涼,吹頭,換衫,走!)

我公司好多男同事重「乾淨」過我....
行去佢地附近會有香味架~~~~~~~~~

此篇文章於 05-03-11 08:02 PM 被 YALIU 編輯。
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 09:15 PM   #243
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
我趕返工,15分鐘就出門口
經常俾d同事話頭都唔梳......但有時趕時間都無計
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 09:15 PM   #244
二伍

引用:
我自己由起身到出門口係十分鐘(起身,去廁所,擦牙洗面,換衫,走!)
我男友由起身到出門口係半小時(起身,去廁所,洗頭沖涼,吹頭,換衫,走!)
乜咁似我同我女友
舊 05-03-11, 09:50 PM   #245
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
我自己由起身到出門口係十分鐘(起身,去廁所,擦牙洗面,換衫,走!)門口係半小時(起身,去廁所,洗頭沖涼,吹頭,換衫,走!)

我公司好多男同事重「乾淨」過我....
行去佢地附近會有香味架~~~~~~~~~
十分鐘我唔得...不過我多少少STEP

起身 / 去廁所 / 擦牙洗面 / 洗頭(習慣早上洗) / 吹頭吹半乾(長頭髮太濕夏天感覺很辛苦) /
分番條頭髮界梳兩野 / 換衫著鞋

一般速度20分
趕時間就 15分

我老公都係15分鐘出門

我番工個LOOK真係好似落街市咁款

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 10:48 PM   #246
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Hitomi 查看文章
十分鐘我唔得...不過我多少少STEP

起身 / 去廁所 / 擦牙洗面 / 洗頭(習慣早上洗) / 吹頭吹半乾(長頭髮太濕夏天感覺很辛苦) /
分番條頭髮界梳兩野 / 換衫著鞋

一般速度20分
趕時間就 15分

我老公都係15分鐘出門

我番工個LOOK真係好似落街市咁款
我唔鐘意起身洗頭(去旅行另計)
我個人鐘意快快手出門口搭巴士再訓過…

我番工個LOOK咪好像肥師奶落街買送…
好死唔死我坐個位對住老細間房
D客一來就一定見到我著成點

所以而家想住轉一轉下著衫的風格
始終一件男裝大TEE+牛仔褲唔係好得
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 11:32 PM   #247
emoil

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
起身,去廁所,擦牙洗面,食個包,換衫,走!
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-11, 02:29 AM   #248
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
我唔鐘意起身洗頭(去旅行另計)
我個人鐘意快快手出門口搭巴士再訓過…

我番工個LOOK咪好像肥師奶落街買送…
好死唔死我坐個位對住老細間房
D客一來就一定見到我著成點

所以而家想住轉一轉下著衫的風格
始終一件男裝大TEE+牛仔褲唔係好得
我番工前多數洗頭
因為訓左一晚.頭髮上點都有少少油份[即使你訓覺前已經洗左頭]
而且一定會壓實左,唔夠通爽
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-11, 09:50 AM   #249
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
其實宅有咩問題?

hitomi:

我都好想在淘寶淘到好東西, 但依家睇返rmb咁貴, 計過條數好似仲貴過在香港買

我早排先在旺角買到個好靚的$20蚊袋, 而且夠大, 實用率高
缺點係有少少剛出廠的臭味 洗兩洗就ok

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-11, 12:29 PM   #250
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
其實宅有咩問題?
我覺得其實宅無咩問題,唔影響其他人,自給自足就得啦。
不過依家都係講宅去認識另一半既情況者。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:09 AM

手機版 | APP版