Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-17-09, 01:39 AM   #151
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
Noyeah係.................嗚~~~~~~~~~~~~~~~~~?

舊 08-17-09, 02:05 AM   #152
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我岩岩又記得一記笑料
話說叫左蜜糖○○丸做小食
上枱之後,我等唔到佢d叉
用手拿左一舊先
結果引黎一班餓●爭相效法

個妹妹仔轉頭諗住返黎加蜜糖
點知得返三粒

結果只有三個人倖免於難,可以食到完全版蜜汁○○丸

其中包括要去廁所既左手人同等埋左手人先開餐既右手人
叫妹妹仔加落個口入面

舊 08-17-09, 02:27 AM   #153
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
叫妹妹仔加落個口入面
唔駛...叫妹妹仔整到個X既動作就可以
x到入心~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-09, 02:36 AM   #154
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 0001 查看文章
又一個此地無銀....
[設計對白]我個日都唔係著呢件衫........[/設計對白]

舊 08-17-09, 02:57 AM   #155
Game Master
狙擊王

引用:
[設計對白]我個日都唔係著呢件衫........[/設計對白]
仲有無其他設計???

舊 08-17-09, 08:20 AM   #156
綾小路雷太

引用:
仲有無其他設計???
咁你可以著d隻袖去到手臂一半咁上下既.......

舊 08-17-09, 09:05 AM   #157
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
夠喇

舊 08-17-09, 02:08 PM   #158
Game Master
狙擊王

呢d叫做...
『一失足成千古恨
 一講錯就笑到暈』

舊 08-17-09, 02:23 PM   #159
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
呢d叫做...
『一失足成千古恨
 一講錯就笑到暈』
最錯點都係我講果個食蕉lor

舊 08-17-09, 07:25 PM   #160
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
今次又join唔到
間cafe ok唔ok?
如果ok我想知o係邊丫
我去開o個o的caafe執哂=_="

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-09, 07:26 PM   #161
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
包場情況未知,不過估計頂盡四十人左右。
另外個場其實真係唔大,我諗大概係上閣樓仔個間房既二份一至三份二左右。
頭先見都係三張大枱咁樣。
完場後同劉伯傾過
如果佢地個plan岩駛,其實我地可以考慮搵多d人,然後包場
ps~ 個度有卡啦ok咭的說
咁應該有望包場
卡拉ok咭即係咩東西

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-09, 09:00 PM   #162
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
咁應該有望包場
卡拉ok咭即係咩東西
我諗係卡拉ok機啦。

舊 08-17-09, 09:11 PM   #163
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: beagleflash 查看文章
我諗係卡拉ok機啦。
卡拉屋企我岩喎

舊 08-17-09, 11:14 PM   #164
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
呢d叫做...
『一失足成千古恨
 一講錯就笑到暈』
唔止失足……失手都得……
食中食中食中食中食中食中食中……

引用:
作者: lauchai 查看文章
卡拉屋企我岩喎
如果以當晚表現的話,果間d卡啦ok唔多得
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-09, 11:16 PM   #165
The One
業餘歌手

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
唔止失足……失手都得……
食中食中食中食中食中食中食中……

如果以當晚表現的話,果間d卡啦ok唔多得
唔係掛

舊 08-17-09, 11:57 PM   #166
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
唔係掛
我講果晚既表現遮
聽雷太講,間cafe新開張,可能遲d個setting會好d呢
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-09, 12:08 AM   #167
The One
業餘歌手

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
我講果晚既表現遮
聽雷太講,間cafe新開張,可能遲d個setting會好d呢
叫影音佬上去睇睇啦

舊 08-18-09, 12:20 AM   #168
綾小路雷太

引用:
叫影音佬上去睇睇啦
叫影音館網友上去睇啦

ps~ 聞說佢地徵求無線咪中

舊 08-20-09, 11:15 AM   #169
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

雷太果然好介紹
支持下次版聚再去呢度!!!

蜜糖丸同蛋包飯都好好食~!!!!

如果包場, d 野食又可以平d
就好喇~~

舊 08-24-09, 11:44 AM   #170
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

最後冇人去船p 絕對係既決定!!
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=192832

舊 08-25-09, 04:11 PM   #171
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
不要逞英雄就ok吧

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-09, 06:53 PM   #172
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009