Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-11-11, 02:27 PM   #26
genius_chan
Junior Member

註冊日期: May 2005
感同身受,切膚之痛。

愛情本來就係咁o既一回事,
現實條件往往決定一切。
距離、樣貌、身材、家底、金錢、性格.....

你唔夠愛佢,佢唔夠愛你,不過如此。

就由時間去沖淡一切把啦....

http://geniuschan.mocasting.com

此篇文章於 06-11-11 02:35 PM 被 genius_chan 編輯。
genius_chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 02:40 PM   #27
genius_chan
Junior Member

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
我完全明白 , 因我也曾經有過這些不快回憶
用另一個角度睇...所謂唔想傷害到對方的方法反而係最傷害對方的方法...
你在惱她口不對心 , 但撫心自問只要沒有對不起對方便算吧;因已成定局,早點放開给自己一個解脱
未就係。

除非有人認為個大話係可以講到永遠,
唔係就唔好以為瞞住就係可以減少傷害。

問心無愧,重新上路。

http://geniuschan.mocasting.com
genius_chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 09:51 AM   #28
Areios
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
而家諗諗下…
其實根本唔係近水樓台, 或者空虛寂寞的問題…

酒醉雖然都有三分醒 , 不過酒後吐真言還是要信的…

(你已經話我知你有看到呢條link,
咁我呢句都係打比你睇的)

close topic

thx~大家^^
Areios 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:09 PM

手機版 | APP版