Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-01-12, 03:18 PM   #51
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
最多對12吾連書
吾好旨意我帶本書上飛機
本書我都睇唔明啦, 幾號飛?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-12, 03:33 PM   #52
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
又去

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-12, 09:56 PM   #53
abingo
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
今日見到軍神打4枚5將軍deck

舊 09-01-12, 10:12 PM   #54
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
呢幾日跟唔同地方既大大學左好多野

小弟衷心感激

舊 09-01-12, 11:26 PM   #55
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: DavidH 查看文章
呢幾日跟唔同地方既大大學左好多野

小弟衷心感激

請 david 大大 教我!!

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-12, 11:30 PM   #56
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: gafstar 查看文章
請 david 大大 教我!!
最近邊度打? 時間如何?
14號開學前我都可以出下黎一齊打

我英四有神人後指都死
其他紅色deck應該幫到下手既

舊 09-01-12, 11:58 PM   #57
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
八九十十一月都好多野玩 (見簽名

又要加操練車

三國事務要完全停罷好長時間了

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-12, 11:59 PM   #58
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120901190553
創做奇蹟

副野真係好鬼難用, 完到FORM好勁但我完全唔知個FORM係點

人戈我可以幫手打YS架wwwwwww

我仲等緊GW2
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 12:08 AM   #59
鬼哥是god

註冊日期: Jun 2012
今日係金星見到lok聖jap咗突兀骨的4枚5將軍馬單.

副5將軍真係唔廚..
lok聖副霸求剎神感覺佢熟練咗好多, 開始有証升了.

舊 09-02-12, 12:13 AM   #60
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: b_boy 查看文章
本書我都睇唔明啦, 幾號飛?
27/9
Norm大~我要戰國

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 12:15 AM   #61
風音
The One

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120901190553
創做奇蹟

副野真係好鬼難用, 完到FORM好勁但我完全唔知個FORM係點

人戈我可以幫手打YS架wwwwwww

我仲等緊GW2
呢副野軍師無番咁上下level(18以上)會好難就

開幕有4粒可以fing左佢先

明帝>知陣>明帝>推舉>英知戰法

⊃天⊂
舊 09-02-12, 12:25 AM   #62
DavidH
ケロ⑨

見到d大大可以將伏兵兜過人地淺攻緊既人去到另一邊
又可以長時間城底伏兵
神到喊

自己永遠輸係開幕

舊 09-02-12, 12:30 AM   #63
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
見到d大大可以將伏兵兜過人地淺攻緊既人去到另一邊
又可以長時間城底伏兵
神到喊

自己永遠輸係開幕
輸開幕就堅推啦
你睇我不嬲都係前田氏開幕

7/1由佢開伏死啦,早死早超生丫

--

龍玉幾時開始?

舊 09-02-12, 12:34 AM   #64
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: maxwaver 查看文章
輸開幕就堅推啦
你睇我不嬲都係前田氏開幕

7/1由佢開伏死啦,早死早超生丫

不過呢幾日小弟打番英四

雖然打究極果時都係輸果d野

舊 09-02-12, 12:46 AM   #65
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
唔識打機

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 12:46 AM   #66
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
唔識打機
+1
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 12:51 AM   #67
鬼哥是god

註冊日期: Jun 2012
引用:

不過呢幾日小弟打番英四

雖然打究極果時都係輸果d野
新打又讓軍師又未熟,..輸下咪當交學費啦.

其實人夾牌, 我覺得究極唔係幾夾你; 打番紅色都幾好.

舊 09-02-12, 01:27 AM   #68
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
新打又讓軍師又未熟,..輸下咪當交學費啦.

其實人夾牌, 我覺得究極唔係幾夾你; 打番紅色都幾好.
+1
人地推陰陽六就遇神殺神, 我就被推返轉頭

個個都話天騷六吾work, 我就可以hei 推

選deck 就好似選老婆咁. 有愛之餘仲要夾手型

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 02:26 AM   #69
cxzsedc

註冊日期: Nov 2006
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120901233517

輸擊破數,輸突擊數,數撤退數,但贏左同一副Deck

舊 09-02-12, 02:30 AM   #70
DavidH
ケロ⑨

引用:
+1

咁我都唔打得英四啦
人地用既推又贏到,龜又贏到,我用就12士氣full combo都可以比人擋到
我用魏武都好過控英四

比較有自信既可能係礎
過兩日去試下打番

大少講得岩,紅色會適合我多d
但紅色入面邊副最岩我手形,我諗我要停低試清楚先

此篇文章於 09-02-12 02:39 AM 被 DavidH 編輯。
DavidH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 04:56 AM   #71
kawaiibaba

引用:
+1

講到揀老婆咁嚴重
咁我咪好鬼花心
利申我好愛我老婆....

舊 09-02-12, 05:01 AM   #72
kawaiibaba

引用:
咁我都唔打得英四啦
人地用既推又贏到,龜又贏到,我用就12士氣full combo都可以比人擋到
我用魏武都好過控英四

比較有自信既可能係礎
過兩日去試下打番

大少講得岩,紅色會適合我多d
但紅色入面邊副最岩我手形,我諗我要停低試清楚先
機略打過未? 荀血COMBO配萬惡JJ金田一其實好惡下

舊 09-02-12, 02:24 PM   #73
b_boy
↘呆~

同你地一樣, 轉型大德失敗
無10武飛哥同馬姬唔識打機

http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120902144018
諗唔到佢用知勇, 差D出事

淯底可保一世平安
舊 09-02-12, 02:29 PM   #74
風音
The One

大德有馬姬丫
又有張飛仔

⊃天⊂
舊 09-02-12, 02:34 PM   #75
b_boy
↘呆~

引用:
作者: 風音 查看文章
大德有馬姬丫
又有張飛仔
開幕得8武
& 怕水火雷妨

淯底可保一世平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LIII 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1009 08-31-12 03:12 PM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 03:22 PM

手機版 | APP版