Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-04, 12:15 PM   #26
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
呢個參加下季歐聯最後一個位置最好留比利物浦或紐卡素好d,其他球隊囉到都只係害佢地,或者早早就出局會好d,以前有列斯聯,現在有切爾達,都係打歐聯後隊波就散哂,兩隊都有可能今季會降班,所以囉到英超第四未必係好事

舊 03-19-04, 12:43 PM   #27
Shark
Senior Gamer
寄望下季

註冊日期: Mar 2004
引用:
Originally posted by 龍寶寶 :
呢個參加下季歐聯最後一個位置最好留比利物浦或紐卡素好d,其他球隊囉到都只係害佢地,或者早早就出局會好d,以前有列斯聯,現在有切爾達,都係打歐聯後隊波就散哂,兩隊都有可能今季會降班,所以囉到英超第四未必係好事
長遠或者短期o黎講, 去親第四都冇好下場
都冇o羊邊隊去到第四之後係唔使失分o既
好邪好邪

流浪在燈火欄柵處
Shark 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-04, 01:02 PM   #28
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
Originally posted by garuda :
我估利記如果第四~佢唔會消失啦
利記第四 -> 下年歐冠小組排第尾 -> 候生下台!! XD

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-04, 02:00 PM   #29
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

註冊日期: Aug 2003
紅軍番生,第4一定係佢地

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-04, 02:12 PM   #30
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by Jamie :

利記第四 -> 下年歐冠小組排第尾 -> 候生下台!! XD
不如第五都冇, 連足協盃都冇份打, 早 d 走唔好
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-04, 05:27 PM   #31
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
Originally posted by Zaku :

同意
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 09:49 AM   #32
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:

仲好1!!

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 07:46 PM   #33
1q1q1q
Game Master

引用:

不如比狼隊炒十比0,即走.
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 07:49 PM   #34
Sebastian veronique
Crazy Gamer

最想係charlton
Sebastian veronique 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 07:58 PM   #35
Zaku
The One

引用:
Originally posted by 1q1q1q :

不如比狼隊炒十比0,即走.
唔得~
咁樣我又好難接受架~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 09:11 PM   #36
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
引用:

唔得~
咁樣我又好難接受架~
大樣衰..

舊 03-20-04, 10:52 PM   #37
Guti

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDvictorlam18
查爾頓

舊 03-20-04, 11:34 PM   #38
zxcvbn
紅軍青年軍

註冊日期: Sep 2003
最想利物浦!!!!

古今成大事業、大學問者,必經過三種境界:

「昨夜西風凋碧樹,獨上高樓,望盡天涯路。」此第一境也。

「衣帶漸寬終不悔,為伊消得人憔悴。」此第二境也。

「眾裏尋他千百度。回頭驀見,那人正在,燈火闌珊處。」此第三境也。

zxcvbn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 12:49 PM   #39
皇家馬爹里
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
XBox Live Gamertagzackchau3331
再估下

物 浦 前 晚 聯 賽 輸 畀 查 爾 頓 , 令 得 英 超 聯 第 四 位 之 爭 更 趨 激 烈 ; 事 關 目 前 連 第 十 位 富 咸 , 都 只 係 相 差 第 四 位 利 物 浦 五 分 , 競 爭 激 烈 程 度 媲 美 爭 聯 賽 冠 軍 。
加 埋 第 十 一 位 以 後 多 支 球 隊 , 目 前 仍 有 降 班 危 機 , 睇 今 季 賽 事 有 別 以 往 , 除 阿 仙 奴 同 狼 隊 或 者 可 以 一 、 兩 場 之 後 變 成 「 例 行 公 事 」 外 , 其 餘 十 八 支 球 隊 都 可 能 要 拼 搏 到 最 後 一 場 至 得 , 球 迷 就 有 福 !
另 外 , 由 於 排 第 九 名 米 杜 士 堡 , 都 只 係 相 差 第 四 位 四 分 , 如 果 「 米 堡 」 真 係 踢 到 歐 冠 盃 , 保 頓 就 可 以 憑 聯 賽 盃 亞 軍 踢 足 協 盃 , 咁 往 後 保 頓 對 住 其 他 爭 第 四 位 球 隊 , 肯 定 又 多 兩 錢 肉 緊 幫 「 米 堡 」 開 路 !

舊 04-14-04, 12:57 PM   #40
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
希望利物浦得啦
只能講希望...

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 01:11 PM   #41
碧克

引用:
作者: 皇家馬爹里
另 外 , 由 於 排 第 九 名 米 杜 士 堡 , 都 只 係 相 差 第 四 位 四 分 , 如 果 「 米 堡 」 真 係 踢 到 歐 冠 盃 , 保 頓 就 可 以 憑 聯 賽 盃 亞 軍 踢 足 協 盃 , 咁 往 後 保 頓 對 住 其 他 爭 第 四 位 球 隊 , 肯 定 又 多 兩 錢 肉 緊 幫 「 米 堡 」 開 路 !
我反而唔係咁想米堡踢歐冠......(雖然我是米記fans)
以現時人腳,除非米堡在暑假在中後場大肆擴軍,
不然,就算爭到歐聯參賽權都好,隨時會變成第二隊馬略卡......
現階段米堡都只是剛踏入正軌不久,踢個歐協輕鬆少少,初踏歐洲舞台還是別太急進...

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 01:30 PM   #42
Bigwater

利記唔好拎第四呀
如果唔係老侯就唔洗走嫁喇
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 01:47 PM   #43
佐藤成樹

XBox Live Gamertagfujimura
一定係紐卡素~
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 03:09 PM   #44
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
紐卡素最好啦...
利記就唔好啦, 老候快d走仲好啦, 咁多好球員都搞成咁
其他球會入倒歐聯我驚又整多隊列斯出來

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 03:16 PM   #45
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
最想係維拉
自問自己睇英超唔係睇左好多年
但係唔知點解對維拉就特別留意早幾季開始一直人腳都唔錯
但係成績都係虎頭蛇尾...
上季就唔好提啦...
今季奧拉利執教之下好多後生仔都起死回生,安祖係其中一個
以佢地陣容黎講,踢歐洲賽應該無問題
就算無歐聯,都希望佢地可以踢下歐協拿下歐洲賽經驗...
奧拉利要帶領維拉進軍歐洲賽0既夢,睇黎唔駛三年咁耐.

舊 04-14-04, 04:33 PM   #46
Oaf
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
查爾頓la~~~
佢地下季有銀擴軍ar~~
最唔想利記~
下季我唔想再見到侯生!!!
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 05:12 PM   #47
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 神樂阪.碧克
我反而唔係咁想米堡踢歐冠......(雖然我是米記fans)
以現時人腳,除非米堡在暑假在中後場大肆擴軍,
不然,就算爭到歐聯參賽權都好,隨時會變成第二隊馬略卡......
現階段米堡都只是剛踏入正軌不久,踢個歐協輕鬆少少,初踏歐洲舞台還是別太急進...
agree...........
但米堡都有唔少好波之人............
[文迪達mode]我實鞠躬盡瘁!!!!!死而後已!!!!!!!!![/文迪達mode]

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 05:23 PM   #48
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

以我估計: (我唔係利記fans)
- 主場對富咸 (可取3分)
- 作客對曼聯 (全失3分, 最難打既一場~mu 要拎第2~利記只有敗陣而回)
- 主場對米杜士堡 (多數都係1分)
- 作客對伯明翰城 (多數都係1分, 呢場係餘下賽事第2難打o既一場~)
- 主場對紐卡素 (可取3分, 因為紐卡素今年作客好唔得~至今好似都係得2win)
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 05:45 PM   #49
Jamie
バンブラ小職人

XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: garuda
以我估計: (我唔係利記fans)
- 主場對富咸 (可取3分)
- 作客對曼聯 (全失3分, 最難打既一場~mu 要拎第2~利記只有敗陣而回)
- 主場對米杜士堡 (多數都係1分)
- 作客對伯明翰城 (多數都係1分, 呢場係餘下賽事第2難打o既一場~)
- 主場對紐卡素 (可取3分, 因為紐卡素今年作客好唔得~至今好似都係得2win)
我反而估計
- 主場對富咸 (全失3分或1分, 破不了雲達沙)
- 作客對曼聯 (1分, 曼聯輕敵/放水)
- 主場對米杜士堡 (3分, 之前三場只得1分下人人看低利記, 利記就會嬴)
- 作客對伯明翰城 (1分或3分, 這種不容失分的關頭利記應該比伯明翰穩定)
- 主場對紐卡素 (3分或0分, 絕不會和的宿敵大戰!! ^^)

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-04, 06:19 PM   #50
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
最想hotspur, 但冇可能....
其次liverpool, 但好想個死人領隊走....

捧無可棒 XD
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版