Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
佐佐木莊尼 01:04 PM 05-11-15
本來升緊隻 guardian 打算係 HoT 代替隻 warrior, 但而家見 dragonhunter 哩個名又唔想用佢 .... -_-
用返 mesmer / elem 好過?
ヴィタさんさんKS☀ 01:58 PM 05-11-15
作者: 佐佐木莊尼:
本來升緊隻 guardian 打算係 HoT 代替隻 warrior, 但而家見 dragonhunter 哩個名又唔想用佢 .... -_-
用返 mesmer / elem 好過?
server 許可既就 eotm 幾日80左佢然後封印都係一個唔錯既選擇
david 02:09 PM 05-11-15
O下?GUARDIAN改名做DRAGON HUNTER?ANET班友食錯藥?
佐佐木莊尼 05:46 PM 05-11-15
咁搞法我怕到時跑 dungeon 冇晒 guardian 俾 boons
stability 呀~~~~
搖搖 07:19 AM 05-12-15
大劍死靈?

https://twitter.com/GuildWars2_DE/st...93730016444417
david 01:37 PM 05-12-15
我要SCYTHE啦...
ヴィタさんさんKS☀ 05:09 PM 05-12-15
有 eternity 終於可以有動力練死靈
david 07:10 PM 05-12-15
連PRECURSOR都未擁有過O既表示...
6eo 08:56 PM 05-12-15
叫番pvp個稱號好過啦
champion paragon
david 04:32 AM 05-13-15
作者: ヴィタさんさんKS☀:
Chronomancer vs dragon hunter
明眼人都知邊個名有認真諗過,邊個名係求其 hea 出來啦
咁,公道O的,CHRONOMANCER呢個PROFESSION一早就有O架喇,係當年出唔成O既GW1 CAMPAIGN O既其中一個PROFESSION,另外一個係SUMMONER,會唔會係NECRO變呢?
ヴィタさんさんKS☀ 08:59 AM 05-13-15
作者: david:
咁,公道O的,CHRONOMANCER呢個PROFESSION一早就有O架喇,係當年出唔成O既GW1 CAMPAIGN O既其中一個PROFESSION,另外一個係SUMMONER,會唔會係NECRO變呢?
所以根本就係而家班人連諗名都懶,或者係諗個名都輸比上一手個班神人
ヴィタさんさんKS☀ 09:07 AM 05-13-15
FYI..原來 dragonhunter 個 elite skill 係有隻龍 animation 飛出來係度"邑邑樣樣 " so stronk

guardian : 含淚表示謝主隆恩
hitachi 11:26 AM 05-13-15
我要SCYTHE啦...
攞支杖出黎FING當係啦
david 12:39 PM 05-13-15
作者: hitachi:
攞支杖出黎FING當係啦
邊一樣呀...

作者: ヴィタさんさんKS☀:
FYI..原來 dragonhunter 個 elite skill 係有隻龍 animation 飛出來係度"邑邑樣樣 " so stronk

guardian : 含淚表示謝主隆恩
一陣好似ELE堆ELEMENTAL召完唔夠兩秒就瓜柴倒數就...
ヴィタさんさんKS☀ 11:51 AM 05-21-15
黑獅update 繼續 outfit

另外把商城新劍 skin 望落 okay
6eo 12:21 PM 05-21-15
邊一樣呀...

一陣好似ELE堆ELEMENTAL召完唔夠兩秒就瓜柴倒數就...
無記錯有件exotic杖係成把鐮刀咁既樣

CALL野PVP可能有用既
搖搖 07:29 AM 06-03-15
出完大劍死靈之後
下隻應該介紹Revenant其中一隻legend
https://twitter.com/GuildWars2/statu...03864838348800

仲有5職+3 legend, 即係最少仲8個星期後先有機會見街

btw
最近d課金裝好坑錢 (但我還是買了)

幾時先出背包染色

佐佐木莊尼 09:36 AM 06-04-15
哩排連 login 都冇左動力
hitachi 10:09 AM 06-04-15
https://forum-en.guildwars2.com/foru...st#post5120234

賊終於可以做返正職
david 03:18 PM 06-04-15
作者: iamleoluk:
無記錯有件exotic杖係成把鐮刀咁既樣

CALL野PVP可能有用既
O個支好貴買唔起啦...

我直情係想有SCYTHE獨有WEAPON SKILLS啦,其他PROFESSIONS都可以用

CALL O野PVP都係無視O架啦,打柴主身CALL佐乜都係跟住一齊死,最主要係堆ELEMENTALS基本上咩職打幾O野就BYE BYE...
朝霧 海斗 12:01 AM 06-05-15
唔係好識欣賞呢隻遊戲..~ 之前同FD玩左一排..

唔係不過Farm隻蜘蛛就玩攻城係咁跳跳跳 升到80就打副本 唔明白隻GAME樂趣係邊 jump puzzle 更加無興趣玩
david 07:11 AM 06-05-15
各花入各眼啦。

雖則我都好耐無認真咁玩,返工實在忙到爬曬地...
佐佐木莊尼 10:27 AM 06-05-15
GW2 同其他 MMO 最大分別係, 其實佢夠 casual, 唔似 wow, FF14 咁, 不停打裝打裝打裝打裝打裝打裝 -> 儲齊了 -> 出新 raid -> 再打裝再打裝再打裝再打裝再打裝再打裝再打裝 -> 齊了 -> 再有新 raid -> 再再打裝 -> 直到永遠

係 GW2, 除非你要儲 legendary, 或者儲 gold 換 gem, 或者儲佢某 d 特殊 skin, 否則其實你係唔駛點 farm 野的
打大部份 content, 一身 exotic 已經好夠用, 而一身 exotic 唔駛打幾耐就儲到 ...

之後其實就隨意
慢慢 explore 世界地圖又得, 打下 dungeon 又得 (雖然好多效率廚, 又或者 player skill 極低的玩家 ....), wvw 跟團亂衝又得, 唔打 wvw, 去 heart of mists 打小組 pvp 都得

重點係 casual 玩
搖搖 03:41 PM 06-05-15
gw2對我黎講好玩既就係wvw

pve以farm既角度黎睇根本唔岩華人玩wwwwwww 農度太低
david 05:26 PM 06-05-15
仲有就係FARM O野無得霸地/怪/點,亦唔怕會俾人搶。
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面